Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון מצויין!

אין על המוח הישראלי:wink:

אהבתי את השימוש במכשיר זול מיד 2 כאביזר הגנה פיזי על הרכב\אופנוע.

לא התקנתי את האפליקציה, אבל רק מלקרוא קצת הבנתי שהעלויות יחסית זולות (300 שקל מכשיר פשוט מיד2, לגבי סים אפשר להביא אחד כפול, ונגמר הסיפור, השקעה זולה יחסית).

כל הכבוד!

אני חושש שברגע שפתרונות כאלו יהפכו לסטנדרט, גם הגנבים יסתגלו ויתחילו לשאת עימם חוסם תדרים סלולריים שניתן לקנות בכמה דולרים. אבולוציה במיטבה :smile:

אני ראיתי שאתה מתכנן גם גרסת פרו, שאני מניח שתהיה בתשלום. בהתחשב בכך שצריך מכשיר אנדרואיד נוסף שבתורו צריך להיות טעון כל הזמן, מה שאומר חיבור למקור כוח שעובד גם כשהרכב כבוי וכל זה צריך להיות נסתר מהעין - אין לדעתי כדאיות כלכלית. אלא אם כן, תפתח מוצר ייעודי שישב ברכב שעונה על כל הדרישות בחבילה אחת. אבל אז נשאר עדיין עניין חוסמי התדרים.

בקיצור, זה נחמד מאוד לפתח דבר כזה לשימוש אישי, וכמו שאמרתי, גם אני פיתחתי משהו דומה עם פיצ׳רים נוספים שעונים על הדרישות שלי, אבל כדי לעשות מזה כסף, תצטרך להשקיע יותר ולתת מענה לבעיות מהותיות.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

אבולוציה או לא, יקח זמן עד שהבני דודים יבינו שקיים פיתרון כזה.

באופן מעשי, אם האיתוראן פועל על סלולאר, גם אותו אפשר לנטרל.

ואתמול שמעתי מקרה, שהאיתוראן דיווחו על מישהו שמתעסק בברלינגו, ישר הקפיצו לשם 3 ניידות לפחות (כי הם היו מפוזרות בעיר).

אבל במקרה הזה הגנבים נטשו את הרכב וברחו, היה עליהם מכשיר קשר של המשטרה, שהשוטר היה במרחק של דקה-שתיים מהם, הם כבר התקפלו וברחו.

היום שיחזרתי בראש את רצף הדיווחים שדווחו מהאזרחים, היו כמה דיווחי שווא מלפני הדיווח מאיתוראן, ודווקא בקצוות של העיר שלוקח כמה דקות רק כדי לצאת מאותה שכונה.

אלה היו גנבים חכמים, אבל הם נפלו על יום שיש הרבה סיירים.

פורסם
רעיון מצויין!

אין על המוח הישראלי:wink:

אהבתי את השימוש במכשיר זול מיד 2 כאביזר הגנה פיזי על הרכב\אופנוע.

לא התקנתי את האפליקציה, אבל רק מלקרוא קצת הבנתי שהעלויות יחסית זולות (300 שקל מכשיר פשוט מיד2, לגבי סים אפשר להביא אחד כפול, ונגמר הסיפור, השקעה זולה יחסית).

כל הכבוד!

בסים כפול אתה יכול להשתמש רק בשיחות לא בהודעות וגלישה.

פורסם

תודה על השיתוף!

יש מוצרים דומים, טיפה יותר מסובכים לשימוש אך זולים יותר.

בכל אופן תודה, נראה לי שאני הולך על זה!

SCANSPEAK

פורסם

נראה כמו פתרון טוב גם לבעלי מערכות שאין להם בעיה עם חשמל קבוע לבגאז' או לצד הרכב.

בעלות של 10₪ לחודש יש כרטיס סים כמו אצל גולן טלקום של שעה שיחות 10 מגה גלישה וסמס לא מוגבל. בודקים כמה גלישה האפליקציה צורכת בחודש ורואים אם זה כדאי.

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אני חושש שיש חברה ש"גנבה" לך את הרעיון - קוראים לה איתוראן...

וברצינות, מה תעשה בדיוק אם תקבל ב 3 בלילה SMS שגונבים לך את הרכב? תיקח מונית ותרדוף אחריהם?

תתחיל לנווט בשטחי הרשות עד שתמצא את המשחטה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. איתוראן עולה הרבה יותר ממכשיר אנדרואיד סיני שמחביאים באוטו.

2. אתה לא תצטרך לקחת מונית ולרדוף אחריהם כי אתה תדע שפרצו באותו רגע. כל הקטע שזה מראה לך תמיד איפה הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1. איתוראן עולה הרבה יותר ממכשיר אנדרואיד סיני שמחביאים באוטו.

2. אתה לא תצטרך לקחת מונית ולרדוף אחריהם כי אתה תדע שפרצו באותו רגע. כל הקטע שזה מראה לך תמיד איפה הרכב.

אני מניח שייקח לך כמה דקות טובות לקום באמצע הלילה, להבין מה קורה, לראות איפה הרכב נמצא ולצאת החוצה.

בנוסף, מה תעשה עם העובדה שאתה רואה בוויז שהרכב נמצא באמצע קלקיליה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה בדיוק יעזור לך איתוראן כשהרכב כבר בקלקיליה?

זה בערך אותו הדבר, רק שבמקום לשלם על התקנה 2000 ש"ח ו50 ש"ח כל חודש דמי מנוי, אתה משלם על טלפון יד שניה ו10 ש"ח בחודש על הsim.

פורסם

חלקכם מדברים שטויות.

תקראו מה כתבתי למעלה לגבי האיתוראן, תוך דקה הם הקפיצו כמה ניידות משטרה לכיוון הרכב, מה שגרם לגנבים לנטוש ולברוח!

חוץ מזה, גם סים עם חבילת גלישה והכל, יכול לצאת יותר זול מאיתוראן.

ומי שישקיע ככה ברכב, סימן שהוא ממש אוהב אותו, או שהכמה שקלים האלה בחודש לא יזיקו לו (תלוי בתוכנית של הסים, לדעתי התוכנה צורכת לא מעט DATA, עשרה מגה לא יספיק, היא פועלת המון).

פורסם

זה בערך אותו הדבר, רק שבמקום לשלם על התקנה 2000 ש"ח ו50 ש"ח כל חודש דמי מנוי, אתה משלם על טלפון יד שניה ו10 ש"ח בחודש על הsim.

לא אותו דבר בכלל- לחברות כמו איתוראן יש סיירים, ובנוסף יש להם קשר ישיר עם המשטרה וכוחות הבטחון:

מנסיון ממי ששימש קצין מבצעים בשטחים - לא פעם ולא פעמיים קיבלנו הוראה לבדוק רכבים שנוסעים לכיוון השטחים כיוון שהתקבלה התראה מאיתוראן, בנוסף לכך שהייתי נוכח בכמה פעמים שסייר של חברה כזו או אחרת נכנס ביחד עם כוחות מג"ב/צה"ל לכפרים על מנת להחזיר רכבים שאותרו.

אם תתקשר בעצמך למשטרה הם במקרה הטוב יאכנו את הסים שלך 24 שעות אחרי שהגשת תלונה.

חלקכם מדברים שטויות.

תקראו מה כתבתי למעלה לגבי האיתוראן, תוך דקה הם הקפיצו כמה ניידות משטרה לכיוון הרכב, מה שגרם לגנבים לנטוש ולברוח!

חוץ מזה, גם סים עם חבילת גלישה והכל, יכול לצאת יותר זול מאיתוראן.

ומי שישקיע ככה ברכב, סימן שהוא ממש אוהב אותו, או שהכמה שקלים האלה בחודש לא יזיקו לו (תלוי בתוכנית של הסים, לדעתי התוכנה צורכת לא מעט DATA, עשרה מגה לא יספיק, היא פועלת המון).

+1

עריכה : הבהרה קטנה - עושה רושם שעשיתי קצת פרסומת לחברה כזו או אחרת. זה לא מכוון זו החברה שעלתה לי לראש.

מה שכתבתי תקף לכל החברות בתחום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ציטוט מנושא אחר:

לי היה איתורן ברכב וגנבו אותו בלי הרבה קושי. שרוצים לגנוב לך את הרכב, האיתורן ממש לא מהווה מכשול.

אם כבר שים אזעקת ביפר, ואולי לחבר מערכת נוספת שמאתרת את הרכב ע״י סים קארד. יעלה לך הרבה פחות מאיתורן

או כל מערכת איתור אחרת.

אני מניח שהוא לא היחיד.

לא שיש לי משהו נגד חברת איתוראן, אבל לדעתי זה לא כזה משתלם בכל מצב להעדיף את איתוראן שעולה פי כמה וכמה (או כל חברה דומה) על פני המערכת הזאת.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב וסליחה על הקפצת השרשור, אבל מישהו יודע אם האפלקציה עדיין עובדת? זה הצליח? אני מחפש להגן על הרכב הישן שלי

יוסי

פורסם

אם זה לא ברור, איתוראן גם מחלצים רכבים מהשטחים.

ויש לאיתוראן אכיפה הרבה יותר חזקה מלשאר החברות יחדיו.

והתקנה זה ממש לא 2000 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...