Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם.

ב-11.02.14 אבא שלי הזמין רכב מהסוכנות וב-16.02.14 שילם את מלוא הסכום.

לפי החוזה עליו חתם, זמן הספקת הרכב הוא 14 ימי עסקים מיום שחרור הרכב מהמכס (לאחר תשלום מלא).

נאמר לנו בעל-פה שהרכש משוחרר מהמכס תוך 48 שעות מביצוע ההזמנה.

בכל אופן, לפי החוזה מחר זה היום האחרון של הסוכנות לספק את הרכב...

העניין הוא שהיום אבא שלי התקשר לסוכן המכירות שמטפל לנו הזמנה בשביל לשאול מה מצב הרכב והאם יש כבר מספר רישוי בשביל למסור לביטוח, נאמר לו על ידי סוכן המכירות משהו בסגנון: "הרכב בשלבים אחרונים, תוך כמה ימים תקבל מספר רישוי".

לצערי, אבא שלי הסתפק בתשובה הלא ברורה. כנראה אצטרך להתקשר ולהתעניין בעצמי במידה והרכב לא יגיע מחר...

אה, השאלה עצמה:

מתי מקבלים את מספר הרישוי של הרכב החדש?

אם סוכן המכירות לא יכל לומר את מספר הרישוי היום (לאחר 13 ימי עסקים מיום התשלום), אז זה אומר שהרכב לא נרשם עדיין במשרד הרישוי?

תודה על ההתיחסות. :)

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

בסובארו (יפנאוטו) התקשרו אליי יום לפני למסור את מס' הרישוי ולקבוע הגעה למחרת

אם אתם לחוצים מהביטוח, אפשר לעשות ביטוח מקיף מוקפא (כלומר לסגור את כל הפרטים רק שהפוליסה בהמתנה) ולהפעיל ביום קבלת הרכב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תתחדשו ,איזה רכב מדובר?

אין בעיה לבצע את הביטוח באותו רגע שאתה עומד ליד הרכב,אז לבקש לשלוח לך בפקס עותק של ביטוח החובה לסוכנות.

אני מחכה לרגע שבו אני אקבל טלפון מהסוכנות ויבשרו לי שהרכב הגיע לארץ.

פורסם

בוקר טוב.

תודה, מדובר במאזדה CX5.:p

הפוליסה אכן מוקפאת. אם אתם אומרים שאפשר לטפל בעניין הביטוח ביום מסירת הרכב, אז אני קצת רגוע יותר.

אך הסוכן לא אמור לדעת כבר את המספר בשלב הזה? או שאני סתם פרנואיד?

יום טוב!

פורסם
בוקר טוב.

תודה, מדובר במאזדה CX5.:p

הפוליסה אכן מוקפאת. אם אתם אומרים שאפשר לטפל בעניין הביטוח ביום מסירת הרכב, אז אני קצת רגוע יותר.

אך הסוכן לא אמור לדעת כבר את המספר בשלב הזה? או שאני סתם פרנואיד?

יום טוב!

תתחדש לפי מה ששמעתי רכב מצויין ומפנק.

כמו שכבר רשמתי לך אפשר לעשות את הביטוח שאתה עומד ליד הרכב ומספק לסוכן ביטוח את מספר הרישוי.

היום בקלות אתה יכול לעשות ביטוח ולקבל עתק לפקס של הסוכנות לאחר מספר דקות.

כך אני הולך לעשות ברגע שיגידו לי שהרכב שלי הגיע לסוכנות ומוכן למסירה,אני אשאל את הסוכן מה מספר הרכב בשביל הביטוח ,יוכל לומר לי מצויין במקרה ולא אני יגיע לסוכנות ובאותו רגע אני מתקשר לסוכן ומוסר לו את המספר הרכב ומספר הפקס.

ממה שאני מכיר שום סוכנות רכב לא תאפשר לך לצאת אם הרכב בלי ביטוח חובה.

פורסם

אולי לרשות הרישוי נגמרו המספרים מכל הסדרות וכולם 'תקועים' כי אף אחד לא התארגן על שיטה חדשה? ....

סתאאאם...

תתחדשו ושיהיה בכייף!

העניין עם ביטוח חובה אפשרי דרך פקס ואולי מייל של מסמך סרוק, ובהחלט ניתן להפיק פוליסה אונליין (לא כל סוכן יכול להדפיס), אבל לפי הידוע לי חייבים את המקור בזמן הנהיגה. 'יהיה בסדר' ו'יגיע מחר בדואר' לא יעניין את השוטר, אם הוא יעשה מארב למי שלא מאותת ביציאה מהחנייה בסוכנות.

ככה שגם עם סידור כזה או אחר - דירשו מהסוכן לקבל מוקדם ככל האפשר את התעודה המקורית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה.

עדיין ממתינים לרכב... אני עוד תולה תקווה שהוא יגיע מחר...

פורסם (נערך)

זה ממש לא נכון.

אתה יכול לנהוג ברכב אם עתק של ביטוח חובה.

שום שוטר לא ירשום לך דוח כאשר על התעודה רשום תאריך של אותו יום,אפילו שבוע אחר תאריך הנפקה.

ממה שאני מכיר המשטרה לא אוכפת את הנושא.

מה שחשוב להם שהביטוח מופעל .

עריכה אחרונה על ידי TAMIR2000
פורסם
תודה.

עדיין ממתינים לרכב... אני עוד תולה תקווה שהוא יגיע מחר...

אם אתה צריך לקבל מחר, היו צריכים להודיע לך אתמול.

פורסם
בזמן שאתה מזמין רכב חדש במעמד מלוא התשלום, משוייך לרכב מספר רישוי.

מאיפה אתה יודע להגיד את זה בכזאת ודאות?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בתור עובד באולם תצוגה של יבואן רכב, אני יכול להגיד לך שאתה טועה.

לחברה אכן יש מלאי של מספרים, אבל המספר לא משויך מיד עם התשלום המלא על הרכב.

מסמכי ההזמנה עוברים לבונדד (איפה שהרכב מאוחסן עד שמישהו קונה אותו) ושמה מתחילים לעבוד על הרכב (התקנת מיגון נגד גניבה במידה והלקוח ביקש, אביזרים שהלקוח רכש, טסט לרכב, וכו' וכו') ואיפהשהו במהלך כל התהליך הזה משויך לרכב מספר רישוי. זה יכול לקחת יום אחד ויכול לקחת גם שבוע.

מה שכן נכון, שאמרו את זה פה כבר, זה שיום לפני שהרכב מגיע, הלקוח אמור לקבל הודעה שהרכב מגיע למחרת, ובאותו רגע גם מוסרים לו מספר רישוי, מספר שלדה, וגם קוד דגם של לוי יצחק במידה והוא מבקש, כל זה לצורך הכנת ביטוח חובה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...