Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים, קיבלנו הצעה מפתה מ"אלטרנתיבי.

מדובר באימון נהיגה מקביל בתכנים להצעה של מסלולים רק שעל הדף זה נראה יותר עשיר(והם אישרו את התכנים בטלפון):

מדובר באימון נהיגת כביש ספורטיבית הכולל:

1. תנוחת ישיבה נכונה.

2. קווים נכונים בסיבוב – תיאוריה + תרגול.

3. צפיה למרחק וקריאת הכביש – תאוריה + תרגול.

4. נקודות בלימה והאצה – תאוריה + תרגול.

5. תגובות נהג – זרימה ועדינות – תרגול.

6. ריסון הגוף בסיבובים - תרגול.

7. עבודת הגה נכונה – 1/4, 1/2, 3/4, תיאוריה + תרגול.

8. שילוב כל המרכיבים והטכניקות שנלמדו עד כה – תרגול.

9. גז ביניים לצורך הורדת הילוכים – תיאוריה + תרגול.

10. צפייה, בחירת והתאמת ההילוך הנכון לפניה – תרגול.

11. תכנון מועד הורדת ההילוכים לפני הפניה – תרגול.

12. טכניקת "עקב-בוהן" – תיאוריה + תרגול + הדגמת מדריך במידת הצורך.

13. טכניקת "דאבל קלאצ'" – תיאוריה + תרגול (יעשה במגבלות היכולת והזמן).

14. שילוב טכניקת "עקב-בוהן" עם נק' הבלימה ומועד הורדת הילוכים – תרגול.

15. שילוב קווים נכונים + עבודת הגה + נק' בלימה + נק' האצה + הורדות הילוכים – תרגול.

16. התחשבות בשיפועי הדרך ובנקודות בעייתיות, בבחירת הקו הנכון – תרגול.

17. סיכום הנלמד בכל הקורס.

18. שימוש בטכניקות שנלמדו - בנהיגה "רגילה" ובכבישים ציבוריים.

האימון הוא אישי אחד על אחד ומתבצע ברכב הלקוח (ניתן שנעשה את זה באותו יום בדיליי או לחילופין כשאאשר מולו שמות כל אחד יתאם מולו)

האימון מתבצע בכבישי נס הרים ואורך כ-3 שעות

ושימו לב המחיר הוא 940 ש"ח לבנאדם...

אני עשיתי אצלם קורס נהיגה מתקדמת בסיסי והייתי מרוצה מאוד. אישית אני בעניין כי זה לא פחות מקצועי ממסלולים לדעתי והרבה יותר משתלם כלכלית.

מה אתם אומרים?

כמובן שבדומה למסלולים, גם הוא אמר לי בטלפון שהנהיגה בכביש הציבורי היא בהתאם לחוק ועדיין מאוד מהנה ומלמדת וברמה ספורטיבית.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זורם...המחיר מצויין.

אם הכל יצא לפועל אפשר לכלול אותי בעניין? אפשר מספר טלפון ליצירת קשר עם המארגן?

פורסם

אני לא מכיר את מסלולים ןלכן אני לא חולק איזשהי השוואה אבל יצא לי להכיר טוב את המדריכים בזמנו באלטרנתיבי ולראות הדרכות שלהם ורק מילה טובה יש לי להגיד עליהם. מאוד מקצועיים. והמחיר הוא מאוד טוב, חבל שאין לי רכב מתאים (אני עם קפטיבה). :-(

החיים הם כמו....

פורסם

עשיתי שם אימון אישי וסבלתי - בכל זאת מדובר על כביש ציבורי, זאת אומרת שכל הנאה צרופה של 3 דקות בערך כללה אחר כך זחילה במשך 10 דקות בשביל לפתוח פער בין שאר הנהגים בכביש - תמורת הסכום שאתה משלם כבר הייתי ממליץ על ערד.

מה שכן און הוא מדריך בזכות ולא בחסד - לדעתי חובה לנהוג איתו

אברה קדברה

פורסם

זה יפה שאלטרנטיבי מציעים כל כך הרבה תכנים בקורס שלהם רק שלטעמי זה יותר מדי תכנים לפחות מדי זמן.

זה לא חוכמה ללמוד 10 תכנים (לצורך הדוגמא) שמפאת חוסר הזמן לא הספקת לתרגל מספיק את כולם ולהתמקצע בהם, אישית הייתי מעדיף ללמוד 5-6 תכנים ולצאת מהקורס בהרגשה שהתרגול השיג את המטרה ועכשיו אני שולט באותם תכנים.

השאלה היא מה אתה (והקבוצה שאתה מארגן) מעדיפים, טיול 7 ארצות ב-5 ימים או 3 ארצות ב-7 ימים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה יפה שאלטרנטיבי מציעים כל כך הרבה תכנים בקורס שלהם רק שלטעמי זה יותר מדי תכנים לפחות מדי זמן.

זה לא חוכמה ללמוד 10 תכנים (לצורך הדוגמא) שמפאת חוסר הזמן לא הספקת לתרגל מספיק את כולם ולהתמקצע בהם, אישית הייתי מעדיף ללמוד 5-6 תכנים ולצאת מהקורס בהרגשה שהתרגול השיג את המטרה ועכשיו אני שולט באותם תכנים.

השאלה היא מה אתה (והקבוצה שאתה מארגן) מעדיפים, טיול 7 ארצות ב-5 ימים או 3 ארצות ב-7 ימים...

גם לי זה היה נשמע עמוס וכששאלתי אותו לגבי זה הוא אמר לי שהוא יודע שזה נראה עמוס ומפוצץ תכנים לאימון אחד, אבל

זה פחות עמוס ומפוצץ ממה שזה נראה וניתן לתרגל ולהטמיע בצורה טובה. זה גם אחד על אחד ככה שזה הרבה יותר טוב מהבחינה הזו...

פורסם

אחלה, כל מי שבעניין שישלח לי בפרטי שם מלא, אני אעביר לדניאל הבחור מאלטרנתיבי כדי שידע

במי מדובר ואז אתן לכם טלפון שלו לתיאום..

פורסם

רק לי המחיר נראה הזוי?

1550 ש״ח לתרגול של 4 שעות, ברכב שלי - בזמן שאני משלם על דלק, ביטוח ובלאי?

מאחר וההוצאות היחידות פה הן זמן, אני משלם 387 שקל לשעה?

אבל יש מי שישלם ואחלה להם, אני אסתפק במדריך שלא מטעם מסלולים וכ״ו...

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
רק לי המחיר נראה הזוי?

1550 זה מסלולים מבקשים... אלטרנטיבי מציעים את זה ב940 ש"ח

מסכים איתך שזה יקר מאוד

פורסם

המחיר של אלטרנטיבי זה רק ל-3 שעות.

ההצעה של מסלולים היא ל-4 שעות.

ההפרש יוצא רק 35 ש"ח לשעה לטובת אלטרנטיבי (אחרי ההנחה של מסלולים).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
המחיר של אלטרנטיבי זה רק ל-3 שעות.

ההצעה של מסלולים היא ל-4 שעות.

ההפרש יוצא רק 35 ש"ח לשעה לטובת אלטרנטיבי (אחרי ההנחה של מסלולים).

שמע אתה צודק זה לא יוצא הבדל משמעותי. ואני גם חושב שההדרכות של מסלולים זה ליגה אחרת...

דיברתי איתו שוב והחבילה של מסלולים כוללת 4 שעות כשהחצי שעה הראשונה היא הכנה עיונית על קפה בנס הרים( כלול במחיר כמובן)

ואז 3.5 שעות של דגש על נהיגת כביש ספורטיבית בכביש ציבורי...אני חושב שאנחנו צריכים ללכת בכל זאת על החבילה של מסלולים

זה יצא לנו בהנחה של 13% 1350 ש"ח לבנאדם ןלדעתי שווה את המחיר.

מי מעוניין? אני צריך שתעבירו לי שם מלא מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר 0507603483. יגאל

פורסם

סתם מתוך הסקרנות וחלילה לא מתוך זלזול, מה ההסמכות המקצועיות של המדריכים בקורסים השונים?

מעניין אותי לדעת מה ההסמכות שצריך לעבור כדי להיות מוסמך כמדריך נהיגה מתקדמת\ספורטיבית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רק לי המחיר נראה הזוי?

ושאתה הולך לרופא שיניים ומחייבים אותך 2000שח על טיפול של שעתיים..?!

או שמאי רכב?

ואפשר לתת עוד הרבה דוגמאות,זה המצב,TAKE IT OR LEAVE IT.

פורסם

הוצאת לי את המילים מהמקלדת. מעבר לזה, אני לא כל כך רואה איך אפשר לעבוד על hill and toe בכבישי נס הרים, בטח כשיש עוד אנשים שם. לא יודע. אני מניח שאנשי "אלטרנטיבי" יודעים מה הם עושים, אבל אני במקומכם הייתי מבקש להשקיע עוד קצת ולארגן הכל בערד, שם השטח קצת יותר סטרילי (וגם לא לחלוטין).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...