Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו דיזל(!) - 90 כ"ס, 22 קמ"ל, 129 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור עכשיו להוסיף עוד כמה אלפים?

יותר חזקה? לא בטוח. לטולדו מומנט עדיף בסל"ד נמוך יותר. צריך לבדוק ביצועים במבחן המציאות ולא על גבי הנייר (עדיפות של 20 כ"ס לאו דווקא מצביעים על יתרון לפלואנס). אני מהמר על יתרון לטולדו בהאצות הביניים, שזה מה שבאמת מעניין ולא שניה יותר או פחות בהאצה ל-100 שגם ככה לא מסחררת.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי משפחתית מול תת-משפחתית, כי יותר גדולה ומאובזרת, כי היא יותר חזקה..

יש בכלל נקודה כלשהי שבה הטולדו יותר טובה?

יותר מאובזרת? אנא ממך - פרט.

טובה יותר? אולי לא, אבל גם ממש לא גרועה יותר...

פורסם
יותר מאובזרת? אנא ממך - פרט.

טובה יותר? אולי לא, אבל גם ממש לא גרועה יותר...

מערכת שמע יותר טובה, חיבור USB, בלוטות' מובנה, חיישני אורות וגשם, פנסי ערפל, איתות במראות צד, פתח מיזוג לספסל האחורי, אנערף..

יכול להיות שיש עוד דברים שפספסתי ברפרוף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גרסה ידנית (120000ש"ח עגול?) בהחלט רצויה.

מניר,תתחדש על היטי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מה קשור עכשיו להוסיף עוד כמה אלפים?

יותר חזקה? לא בטוח. לטולדו מומנט עדיף בסל"ד נמוך יותר. צריך לבדוק ביצועים במבחן המציאות ולא על גבי הנייר (עדיפות של 20 כ"ס לאו דווקא מצביעים על יתרון לפלואנס). אני מהמר על יתרון לטולדו בהאצות הביניים, שזה מה שבאמת מעניין ולא שניה יותר או פחות בהאצה ל-100 שגם ככה לא מסחררת.

כי זה הפרש זניח, גם עם הביצועים זהים. גם מבלי להתחשב בהבדלי איבזור שרשם לך NINJMNKY. רק המרווח, השימושיות והאיכות שווים את זה.

פורסם

מאיפה אתה יודע מה רשימת האבזור בטולדו? אם היא מגיעה מאובזרת כמו הבנזין, אז יש שם הכל חוץ מבלוטות'.

עדיין, אם כבר עושים השוואה בין המכוניות אז עושים עם הפלואנס ולא המגאן.

פורסם

השוואתי מול פלואנס דיזל אוטומטית ברמת האבזור הנמוכה מול רמת האבזור היחידה שיש לטולדו.

אבל אם אתה מרמז שהטולדו תגיע ברמה יותר גבוהה, בוא נשווה לפלואנס פריווילג' שעולה ₪1000 יותר ונותנת: (בנוסף למה שציינתי קודם)

כרטיס מפתח חכם, כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת שיוט עם מגביל מהירות, חיישני רוורס מקוריים, ג'אנטים 16", בלם יד חשמלי, LED DRL, משענת יד ודיפון דלתות מעור.

check and mate.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וואו איך התעלמתי מתוספות כמו DRL או איתות במראה. בן כמה אתה תזכיר לי?

העובדה שאתה מנסה בכח להרשים ע"י מתן רשימת תוספות, רק מוכיחה שאין לך באמת במה להאחז.

נהגתי בטולדו )בנזין( ופלואנס דיזל, ואני פתוח ליתרונות ומגרעות של שתיהן. אתה מדבר כמו מישהו שאין לו מושג.

שח ומט?! תתבגר...

פורסם

להזכירך, אתה ביקשת ממני לפרט במה הפלואנס יותר מאובזרת.

אני בטח שלא התנדבתי להשוות רשימות אבזור, יש לי דברים יותר מעניינים לעשות.

כמובן שאפשר לעבור פריט-פריט ועל כל אחד מהם להגיד שהם שוליים, אבל זה סתם fanboyism שקוף.

עובדתית היא יותר מאובזרת, יותר חזקה, יותר מרווחת, ומקטגוריה אחת מעל הטולדו.

עדיין חושב שהטולדו עדיפה? אז לך תקנה טולדו, מה אתה רוצה ממני?

פורסם

תקרא אחורה - אתה הראשון שזרק שהפלואנס מאובזרת יותר מבלי שיש לך מושג.

מה אני רוצה ממך? כלום. ואם כבר משהו, אז שלפחות תכתוב לעניין.

פורסם
תקרא אחורה - אתה הראשון שזרק שהפלואנס מאובזרת יותר מבלי שיש לך מושג.

מה אני רוצה ממך? כלום. ואם כבר משהו, אז שלפחות תכתוב לעניין.

מה זה מבלי שיש לי מושג? אתה טוען שכל פריטי האבזור שציינתי למעלה שקיימים בפלואנס אבל (רובם המוחלט) לא נמצא בטולדו הם פיקציה? :shock:

או שאתה מבטל את קיומם כי (לטענתך) הם בכלל לא חשובים?

פורסם

הטולדו דיזל תמכר עם אותה רשימת האבזור שיש בבנזין משמע שהיא מאובזרת מספיק. הדבר היחיד המשמעותי שאין לה זה בלוטות'. בשבילך חוסר ב DRL ואיתותים במראות זה חוסר אבזור. וכן, לדעתי הדברים האלה לא חשובים, כי אני לא ילד מתלהב בן 18 וזה לא פקטור לקניית רכב לכל אדם בוגר.

• תוכן חדש...