Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו דיזל(!) - 90 כ"ס, 22 קמ"ל, 129 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנעה ללא מפתח זה לא חשוב? פתח מיזוג לספסל האחורי (לילדים של האדם הבוגר שאתה מדבר עליו) לא חשוב?

מושב נהג עם כוונון קישחות גב תחתון? קיפול מראות חשמלי? כניסת USB במערכת המקורית? הכל אביזרים לא חשובים לילדים בני 18 שקונים משפחתית דיזל אוטומטית? (:roflmao:)

עזוב, ויתרתי, יחי VAG.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך הביקוש לרנו פלואנס כמשומשת?

לדיזל? מצויין. חברות הליסינג מעיפות אותן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מי אמר יחי vag?? אתה חושב שבגלל הכינוי יש לי vag או סנטימנטים לvag??

אתה חייב להבדק בנאדם..

פורסם

אני רק רוצה להגיד ש- 130 זה לא מחיר עממי, ושאכן הפלואנס מציעה יותר פח/מרחב/אבזור לשקל. מכאן - תלוי בכמה ימכרו אותה לנהגי המוניות, אני מניח. בגדול אני דווקא מחבב את הרכב ואת ריפודו הבהיר, אני רק חושב שלפרטיים ב- 130 אין מה לחפש שם. אבל כנראה הוא גם לא מיועד אליהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מתפלא עליכם הרי גלוי וידוע שכל מחיר מחירון של סיאט הוא בסיס למבצעים. לא אופתע אם בעוד יומיים היא תוצע ב"מבצע" בלתי מוגבל ב-115K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז למה מחירון 100K דורשים ביד2 רק 75K?

אולי בגלל שהן מליסינג עם ק"מ גבוה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטולדו ואחותה התאומה הראפיד תוכננו כרכבים זולים לשווקים מתפתחים. אולי במקרה הזה היא מפצה עם מנוע חסכוני אבל בכל מקרה היא רכב בינוני במקרה הטוב וחשוב לא לשכוח את זה

פורסם
אולי בגלל שהן מליסינג עם ק"מ גבוה?

מה זה משנה? רק לפני שבועיים מכרנו רכב של חבר פאביה דיזל לימוד נהיגה קרוב למחירון פרטי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה זה משנה? רק לפני שבועיים מכרנו רכב של חבר פאביה דיזל לימוד נהיגה קרוב למחירון פרטי.

פראיירים לא מתים.

פורסם (נערך)
פראיירים לא מתים.

למה פראיירים? הרכב היה מעולה. ברור שהיו גם כמה חכמולוגים שניסו לקנות בזול.

אתה מבין שעסקה אחת לא מעידה על כלום?

לא עסקה אחת! היו מספר עסקאות על רכבי VAG דיזל שהייתי שותף בהן.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לתחשיב של פלואנס מול הטולדו צריך לקחת בחשבון גם את היבואן והתנהלותו, בכלל לא מן הנמנע שהן ימכרו ב 129K ש"ח ולאחר חצי שנה פתאום יהיה מבצע שיחתוך את המחיר ל(סתם לדוגמא) 115K ש"ח ומעיף לכל הרוכשים איזה עשיריה מהמחירון כמשומשת.

להערכתי, לא היה בעשור האחרון רכב של סיאט שלא עבר את הסאגה הזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחיר מופרז.

הפלואנס והמגאן יותר חסכוניות, יותר חזקות, בנתיים מראות אמינות מאוד גבוהה, וקרוב למחיר הזה אפשר לקבל את הגרסה של המגאן סטיישן עם גיר רובוטי דו מצמדי, שבנתיים מציג אמינות טובה מאוד, והאבזור בוודאי עדיף על הסיאט.

גם הC4 לא רחוקה במחיר (134 אלף ש"ח אם אינני טועה).

בקיצור - לחובבי VAG בלבד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...