Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התבוננתי שוב בהודעותיך. בהודעה 28 אתה משרטט מסלול שעובר ממזרח לאינטרלאקן,אתה עולה מדרום לצפון, הייתי שוקל לעשות גם את הדרך המקבילה ממערב וכ"כ לבקר כאמור בלאוטרברונן ואארושלוכט.

בהודעה 15 כמדומני, אתה פורש את כל המסלול. הייתי חותך את כל הקטע של מילאנו ודרומה, כולל הרביירה האיטלקית צרפתית ודרום צרפת. למה? כי בחרת להתחיל מנקודה צפונית של מינכן וכ"כ בזמן הזה של השנה תוכל להנות משויץ ןאוסטריה. את דרום צרפת ואולי חלק מאיטליה הייתי שומר להזדמנות אחרת, אפשרי גם בחודשים קרים יותר. מה הייתי מוסיף? עוד קצת אוסטריה, או עוד קצת שוויץ או צפון איטליה או אם יש תיאבון האזור בצרפת שמדרום למגב ושמוני. ליד מגב ישנה עיירה בשם אלברטויל, משם יוצאים כבישים קטנים דרומה לאזןר ונואיז וניתן לעשות סיבוב.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנדוב, שאפו על התשובה העמוקה

מה שכן, נראה לי שהתבלבלת בין השאלה שלי מהיום לבין הטיול שערך פותח השרשור לפני שנתיים.

אני שאלתי על האזור שבו כדאי לי לטייל האם היער השחור או Grossglokcner

בכל מקרה הבוקר סגרתי טיסה לפרנקפורט כשהכוונה היא לטייל 4 ימים מלאים עם הרכבים בטיול מתגלגל. הטיסה חזרה גם היא מפרנקפורט בערב ה 4/5.

בהנחה שנוחת בפרנקפורט ב 30/4 בבוקר, אוסף את הרכבים בבאדן באדן בהמשך היום, האם יש מסלול/אתרים מומלצים שמישהו מכיר (פנדוב, someone2 ) ?

אשמח לכל עזרה בנושא המסלולים/אטרקציות/מוזיאונים/מסעדות)

תודה

---

פורסם

יצרתי איתם קשר (אשכרה עונים במייל)

הכביש צפוי להיפתח ב 1/5. באופן רשמי.

כמובן שתלוי במזג האויר, יום לפה יום לשם.

בהנחה ונטייל ביער השחור, יש חלופה כלשהי באזור (300 - 400 ק״מ) לכביש בסגנון גרוסקלוקנר ?

---

פורסם (נערך)

אכן, עניתי לשאלות לא רלוונטיות. עם קצת יותר תשומת לב מצידי הייתי חוסך עצות מיותרות. רציתי לסייע שכן פותח השרשור השקיע מאמץ מסויים. מוזר שלא טרח לסכם את רשמיו ולסייע לבאים אחריו כפי שאמר שיעשה, שמא עשה זאת בשרשור אחר.

מי שנוסע לגרוסגלוקנר במאי, כדאי שיבדוק אם הכביש פתוח, לא התעמקתי.

לאור זמנך המוגבל ומקום נחיתתך, אני מניח שהגיוני שתתמקד בגרמניה שבה אינני בקיא.

לפני חודשים ספורים אלעד פתח כאן שרשור על תערוכת פרנקפורט, אני מניח שיהיה שם מידע מועיל.

כמדומני באזור שטוטגארט מוזיאוני פורשה ומרצדס, ובמינכן- במוו. חפש מידע על טיול ביער השחור.

בהצלחה.

עריכה: כעת ראיתי הודעתך האחרונה, דרך סילברטה באוסטריה היא בהחלט דרך יפה וקרובה יותר לגרמניה, בדוק האם פתוחה. אני מניח שיש גם בגרמניה עצמה, לא מתמצא שם.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

הגרוסגלוקנר הוא כביש נהיגה (ונוף) מדהים. טוב יותר מהמקביל האיטלקי - הסטלביו פאס.

בגרמניה אין תחליפים שממש לכבישים האלה לצערי, אבל ה-B500 (יער השחור) שהוא כביש מהנה להפליא (אך להזהר, גם מצוייד בלא מעט מצלמות) ויש גם את איזור Garmisch-Partenkirch, אותו כריס האריס מאוד אוהב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, המסלול הולך ונרקם לו.

נחיתה בפרנקפורט (יש כרטיסים). התכנון הוא משדה התעופה נסיעה בדיזל שכורה ופשוטה לאיסוף הפורשות בבאדן באדן (לחסוך קילומטרז' מיותר שבפורשה עולה הרבה כסף). באדן באדן, שם מתחילה הנהיגה.

עכשיו השאלה מה כדאי לעשות מבחינת כיווני הנסיעה.

לאחר רפרוף באינסוף אתרים/פורומים, אספתי קצת מידע לגבי מקומות באזור:

גרמניה

The Palatinate (ידוע גם כיער פאלאטינייט) דורש עלייה צפונה מבאדן באדן (הופכי בכיוון ליער השחור)

Schwarzwald כמובן היער השחור (אפשר להעביר שם 3-4 ימים מבלי לחזור על אותם כבישים ולהשתעמם ?)

לא מצאתי כבישים מעניינים במיוחד באזור זה בגרמניה. אבל, משם המעבר לשוויץ די קרוב

שוויץ

בשוויץ יש לא מעט אופציות שדי קרובות האחת לשנייה.

יש אמנם חשש למזג אויר חורפי/גשום ואולי גם פמעברי הרים סגורים עקב שלג.

נתקלתי בשמות Susten pass

Grimsel pass

Nufenen

Gottard

Klausen

pass Glarus

אופציה נוספת היא במקום לחתוך לשוויץ לפנות לכיוון אוסטריה לאחר היער השחור

אוסטריה

ziller

imst

Hahntennjoch pass (קרוב לגרמניה יחסית)

Furkajoch Pass

iselsberg stronach

Grossglokcner

plockenpass

אשמח אם מישהו שמכיר/ביקר במקומות הללו, יחווה את דעתו. תודה

נ.ב.

בלי קשר, חפרתי בשרשור הזה (http://www.jackals-forge.com/lotus/993/alpine2012/alpine2012.htm) של חבורה של אנגלים שעשתה רודטריפ של שבוע ב- 7 מדינות.

תאווה לעיניים. מדהים.

---

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מקווה מאד שהבאת בחשבון את המרחקים ואת מגבלת הנסועה ברכב השכור. מבאדן-באדן לבאזל זה למעלה מ-150 ק"מ - ורק שם אתה מתחיל את שויצריה. לא כתבתי שמה שאתה מתכנן אינו אפשרי, אבל עם מגבלת נסועה של 200 ק"מ ביום תשלם הרבה מאוד על חריגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי מושג מה מן הכבישים פתוח, נסה לברר וכתוב כאן. אם סגור ישנם תחליפים.

על מעברי סוסטן וגרימזל כתבתי מוקדם יותר השרשור, גם על פורקה פס ואתרים בסביבה לא רחוק מאינטרלקן.

באוסטריה, למעט גרוסגלוקנר שמצריך נסיעה משמעותית מפרנקפורט איני זוכר את שמות המעברים שציינת. כמדומני זילר הוא מצפון לגרוסגלוקנר.

אני מנחש שחלק מהאחרים הם חלק מדרך סילברטה. מה זה סילברטה? אם תציץ במפה תראה דרך ישרה היוצאת מסן אנטון מערבה לכוון גרמניה. מדרום לה יש כביש צר יותר שיוצר מעין משולש הפוך מדרום לכביש הזה.

בעיירה אימסט אני ממליץ על מלון נאונר הנחמד שמציע ארוחת בוקר מופרכת כולל שמפניה, הרם כוס לחיי הפורום פלוס צילום. בקירבת מקום יש מגלשות הרים מהירות.

שתי עצות: אני מניח שאם שכרת פורשה אתה נהג טוב, אבל פה ושם בטח יהיה חלקלק. לא הייתי מגזים בניתוק בקרות ב911.

שנית, המסלול מוגזם. קצץ קצץ קצץ. והשאר לך גמישות לקצר או להאריך לפי המציאות בשטח.

מקווה שבניגוד לפותח השרשור המקורי[כנראה.. כנראה] תדע לעדכן לאחר הטיול במסלול ובטיפים. חשוב שאנשים ידעו להעריך נכונה כמה הגיוני ל"הכניס" לפרק זמן מוגבל. בלי קשר אלייך, אני פשוט לא מבין אנשים שמוציאים הרבה כסף על טיסה ורכב מיוחד ומסתפקים במעט תכנון.

בהצלחה.

פורסם

קרוב לודאי שלא רלוונטי, שכן עם רכב פאר אסור לך להכנס לאיטליה. אלה תנאי ההשכרה המקובלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם מישהו יודע מה אמור פחות או יותר להיות מזג האוויר ב Stelvio Pass באמצע יוני?

כנראה שחם מידי. אנחנו נסענו לסטלביו בספטמבר - והיה מזג אוויר מצויין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...