Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בידיוק לפני חצי שנה עברתי טסט, מה שאומר שהיום הייתי צריך ללכת ולהגיש את ההצהרה על סיום תקופת ליווי, ולקבל היתר נהיגה זמני עד שהפלסטיק יגיע בדואר.

אבל במציאות, כשהגעתי למשרד הרישוי ב 08:00 היה פתק על הדלת שהודיע שהם בעיצומים עד להודעה חדשה.

ההיתר נהיגה שלי נגמר היום, וללא אפשרות לקבל היתר חדש זמני, אסור לי לנהוג "עד להודעה חדשה" כדבריהם?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

בדקת אם יש אפשרות ברשיומט שבסופר פארם? אולי המכונה יכולה להנפיק לך עוד רשיון זמני עד יעבור זעם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכן, לפי ההודעה באתר הרשמי של משרד התחבורה זה כמו שEZUF כתב.

תנסה גם להתקשר לכוכבית 5678

(אם יש לך: א. הרבה סבלנות ב. כמה שעות פנויות ו-ג. חבילת "הכל כלול" אצל אחת המפעילות :evil:)

אם אתה במקרה תופס אותם, תמסור להם ממני מה שכתוב בחתימה של EZUF.

משרד הרישוי- בשביתה

רשות השידור- בעיצומים

בנק דיסקונט- בעיצומים.

שמעת על כל זה משהו בתקשורת?

אולי, בשולי הדיווחים החיים מהפגנת החרדים בי-ם והדיווחים על המרתון בת"א ביום שישי.

מישהו בכלל מנהל איתם מו"מ? למישהו אכפת?

(חוץ מלמי שצריך רשיון או להפקיד המחאה בנקאית בחשבון בדיסקונט, באופן דחוף)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה אתה רוצה מהחתימה שלי?! זה בכלל טקסט של פאלו :p

אגב אם אתה באמת רוצה לקבל עצבים,תשיג עיתון ידיעות של הסופ"ש,ופתח את מוסף 7 לילות,בכתבה הדי גדולה של רז שכניק על בזבוזי רשות השידור ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אכן, לפי ההודעה באתר הרשמי של משרד התחבורה זה כמו שEZUF כתב.

תנסה גם להתקשר לכוכבית 5678

(אם יש לך: א. הרבה סבלנות ב. כמה שעות פנויות ו-ג. חבילת "הכל כלול" אצל אחת המפעילות :evil:)

אם אתה במקרה תופס אותם, תמסור להם ממני מה שכתוב בחתימה של EZUF.

משרד הרישוי- בשביתה

רשות השידור- בעיצומים

בנק דיסקונט- בעיצומים.

שמעת על כל זה משהו בתקשורת?

אולי, בשולי הדיווחים החיים מהפגנת החרדים בי-ם והדיווחים על המרתון בת"א ביום שישי.

מישהו בכלל מנהל איתם מו"מ? למישהו אכפת?

(חוץ מלמי שצריך רשיון או להפקיד המחאה בנקאית בחשבון בדיסקונט, באופן דחוף)

היי חבר,

שכחת את נמל אשדוד , עבר חודש בלי שביתה, אז הם נזכרו שלא שבתו חודש שלם והופ טרללה עוד הפעם שביתה , מדינת רפוליקת בננות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תודה לכולם! שחכתם את המהפכה באוקראינה, מה שמן הסתם אומר שגם רשות הרישוי שלהם לא מתפקדת!

מה שגורם לי לחשוב שהם ייתעקשו שאני אחכה עד סוף העיצומים ואבוא עם הצהרה חתומה ותעודות זהות, זה שסיום תקופת ליווי עם מספר שעות נהיגה מינימלי בכל חלקי היום מהווה תנאי (למרות שזה חסר משמעות לחלוטין, בגלל שאפשר "לזייף" חתימה של מלווה בידיוק כמו כל אישור בית ספרי ליציאה לטיול שנתי) ואין מצב שהם פשוט יאמינו לי כשאומר להם שאכן סיימתי לנסוע עם ליווי כמו שדרוש, אין אף פקיד שיעשה מילימטר יותר ממה שהוא חייב.

הסובארו שבסמלון למכירה

• תוכן חדש...