Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנהלות של הצעת מחיר על תקלה סדרתית (בטווח הזמן המצויין) נותנת הרגשה מאוד רעה.

היבואן מודע לבעיה ובכל זאת, הוא לא משרת את הלקוח אלא את היצרן. יש פה נאמנות לצד הלא נכון.

מההתנהלות הזו ניתן להבין מה הגישה כלפי הלקוחות - פרה חולבת.

הרי היבואן אמור לקבל שיפוי מהיצרן לעלויות התיקון ובכל זאת הוא נוהג בצורה עקומה.

למרות שלהערכתי הוא יודע שהתיקון יאושר, הוא יכול להציע ללקוח להמתין מלכתחילה לקבלת אישור כזה עם הסבר על הסיכויים.

אבל הוא בוחר בדרך שבסופה נותרים עם תחושה שניסו לרמות אותך.

רע מאוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיר אוטומט רגיל לא הולך ב- 100K ק"מ, וגם אם כן זה ק"מ מכובד כדי לקחת את הרכב לשיפוץ גיר, ולא להרגיש שדפקו אותי ע"י קניית מוצר לא בשל לשימוש המוני.

בטח שכן, 01M מתחיל לשבוק חיים ב-100K ק"מ. לך תדע כמה יחזיק אחרי שיפוץ.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
גיר אוטומט רגיל לא הולך ב- 100K ק"מ, וגם אם כן זה ק"מ מכובד כדי לקחת את הרכב לשיפוץ גיר,

100K ק"מ זה קילומטרז' מכובד לשפץ גיר? :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה זה 01M?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

סוג של גיר מהקונצרן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ועל זה נאמר- TSI ו-DSG הם מנועים וגירים מצויינים כל עוד הם עובדים.

ברגע שמתחילות התקלות הכל נהרס.

מעניין אותי לראות מה יקרה לרכבים משנתונים אלו בעוד 10-20 שנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בטח שכן, 01M מתחיל לשבוק חיים ב-100K ק"מ. לך תדע כמה יחזיק אחרי שיפוץ.

כשנגיע לגשר נעבור אותו. יתחיל לעשות בעיות אני אעיף את הרכב. לא חסרות מאזדות לקנות במקום...

100K ק"מ זה קילומטרז' מכובד לשפץ גיר? :shock:

יחסי לעומת גירים אחרים של הקונצרן. אבל אל תדאג, שלך זה ידני ;)

פורסם
מה זה 01M?

דרעק מיט פפר שהיה מותקן בבורה, גולף 4 ועוד כמה.

עיקר הבעיה - קשה עד בלתי אפשרי להחליף שמן גיר בצורה נורמלית. משם מגיעות כל הבעיות.

פות"ש - שמח שהסיפור נסגר לשביעות רצונך פחות-או-יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה 01M זו התיבה האוטומטית הנפוצה ביותר ברכבי VAG מהדור הרביעי.

דרעק מיט פפר שהיה מותקן בבורה, גולף 4 ועוד כמה.

עיקר הבעיה - קשה עד בלתי אפשרי להחליף שמן גיר בצורה נורמלית. משם מגיעות כל הבעיות.

אני לא חושב שזה קשה, פשוט היצרן לא הגדיר הוראת החלפה מלבד שהשמן עצמו הוא "לכל החיים".

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

1- על פניו נראה שרמת השירות לא אחידה במוסכי הרשת - כאשר הבחנתי ברעש משרשרת התזמון ברומסטר שלי, המוסך שלי ("אוטובדק") מיד אמר לי שזאת בעיה ידועה וקרוב לוודאי שהיא תכוסה ע"י היצרן, למרות שגם במקרה שלי הייתי לאחר תום תקופת האחריות הרשמית (שנתיים). לא "מרחו" אותי ולא ניסו לפתות אותי בהשתתפות חלקית וכד'. תמוה בעיני מדוע בכל מוסך ברשת היחס הוא שונה (והיו סיפורים נוספים ממוסכים אחרים).2- הבעיה הידועה היחידה במנוע ה-1.2TSI הייתה במנגנון שרשת התזמון והמותחנים ההידראוליים. לא שמעתי על אף בעיה אחרת במנועים אלו. כל המנועים שיוצרו מאמצע 2012 לערך כוללים מנגנון מתכנון חדש, ומנועים אלו אמורים לכאורה להפגין אמינות טובה. להזכירכם, מערכת ההזרקה הישירה בשילוב מגדש טורבו נלקחה היישר ממנועי ה-TDI (הלחצים במערכת הדלק נמוכים משמעותית בדגמי הבנזין לעומת הדיזל).3 - אני אוהב לנהוג ולכן מעדיף ידני, לכן אני פטור מדאגות DSG למיניהן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

צביקה - שירות טוב? אם לא היתה מכירה אותך - היתה משלמת או 20K או 10K...

מני - להזכירך 1.2 שהלך לה חוט הצתה? שחסר שמן? (שלא תדע מצרות, כמובן :-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מני - להזכירך 1.2 שהלך לה חוט הצתה? שחסר שמן? (שלא תדע מצרות, כמובן :-) )
אייל, דין חוט הצתה אינו כדין מזרק מטפטף (במנועי TSB) :-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

מסכים עם בר, מה טוב בשירות הזה? נניח וזה לקוח רגיל, אז 20K היה מבהיל אותו, היה מתחיל להתווכח והיו מורידים לו 50% מהמחיר האסטרונומי הזה, היה משלם.

מהסיבה שכבר לא מוכרים או בקרוב יפסיקו למכור רכבים נורמאלים.

כולם עוברים למילה טורבו ורובוטי, מעניין אותי מה יגיע קודם, השלב שהשילוב יהיה אמין או השלב שיחזרו למנועים אטמוספרים 16v הזרקה וגיר פלנטרי פשוט.

אתה מדבר שטויות, ממש לא כולם. יש לך את טויוטה, סוזוקה, מאזדה, יונדאי, אפילו סיטרואן (C4 פיקאסו החדשה...מממ אם רק היה לי כסף לאחד כזה). טויוטה חסכונית מאוד בגרסה ההיברידית ואמינה הרבה יותר מכל הזבל האירופאי שמוכרים לנו. סוזוקי ומאזדה גם חסכוניים לפחות כמו מנועי טורבו אם לא יותר. עד לפני מספר שנים כשלא היה עדיין גל התקלות הזה חשבתי שיפנים זה יצרנים מיושנים שמפגרים מאחור. מסתבר שהם הכי חכמים. כל הזבל האירופאי הזה ילך לפירוק לפני שיעבור גיל 10 (כן, סיטרואן זה גם אירופאי, אבל גיר אוטומט יפני, אז אמור להחזיק יותר).

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם (נערך)
כשנגיע לגשר נעבור אותו. יתחיל לעשות בעיות אני אעיף את הרכב. לא חסרות מאזדות לקנות במקום...

לעבור מפאביה למאזדה ח-ח-ח.

כמו שתיתן לאחד שמפרק צלעות כבש וסטקים (אני), תתן לו סויה או הדברים הטיפשיים האלה (אני לא אומר מגעיל כי זה אוכל).

אם אני לא טועה 01M זו התיבה האוטומטית הנפוצה ביותר ברכבי VAG מהדור הרביעי.

אני לא חושב שזה קשה, פשוט היצרן לא הגדיר הוראת החלפה מלבד שהשמן עצמו הוא "לכל החיים".

באג 2000 של יצרני\יבואני הרכב, חשבו שמצאו שמן לכל החיים.

גם בAL4 הצרפתי היה את הפרשה הזאת, מאז נשבעתי שהרכב הבא יהיה ידני (וככה היה).

מסכים עם בר, מה טוב בשירות הזה? נניח וזה לקוח רגיל, אז 20K היה מבהיל אותו, היה מתחיל להתווכח והיו מורידים לו 50% מהמחיר האסטרונומי הזה, היה משלם.

אתה מדבר שטויות, ממש לא כולם. יש לך את טויוטה, סוזוקה, מאזדה, יונדאי, אפילו סיטרואן (C4 פיקאסו החדשה...מממ אם רק היה לי כסף לאחד כזה). טויוטה חסכונית מאוד בגרסה ההיברידית ואמינה הרבה יותר מכל הזבל האירופאי שמוכרים לנו. סוזוקי ומאזדה גם חסכוניים לפחות כמו מנועי טורבו אם לא יותר. עד לפני מספר שנים כשלא היה עדיין גל התקלות הזה חשבתי שיפנים זה יצרנים מיושנים שמפגרים מאחור. מסתבר שהם הכי חכמים. כל הזבל האירופאי הזה ילך לפירוק לפני שיעבור גיל 10 (כן, סיטרואן זה גם אירופאי, אבל גיר אוטומט יפני, אז אמור להחזיק יותר).

בטעות כתבתי כולם.

סוזוקי ומאזדה, לא התחברתי לאף רכב שלהם.

אמינות סבבה, אבל מה חוץ מזה?

קח כדוגמא את הסוויפט והפאביה, את המאזדה 6 (לפני החדשה, לא נסעתי בה) ואת שאר המתחרות האירופאיות. יש אמינות אבל לא הרבה מעבר.

סיטרואן, נניח שהיא מוצלחת, מידי פעם צריך לתת הברקה לא?

טויוטה הם בסדר בעיני, לדעתי יש להם מכוניות מוצלחות (הקורולה, הקמארי).

קח את האוקטביה.

בעיני רכב מעולה, המתחרות לא נותנות את מה שהיא נותנת, אבל העקב אכילס שלה זה הגיר.

אתה מבין על מה אני מדבר?

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

עוד לא כתבתי על הקורולה החדשה שלנו, אבל היא מכניסה בכיס את ה- 1.2T. אני ממש מרוצה ממנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...