Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תנועה

Dj_asher
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קיבלתי היום דו"ח תנועה כאשר עצרתי והייתי ותוך הרכב בחנייה נכים,השוטר תפס אותי שהייתי בתוך הרכב, קיבלתי 1000 שקל

כן זה לא היה בסדר והכל..

זאת העבירה הראשונה שלי אחרי 5 שנים של רישיון..

מה הסיכוי שלי לבטל את הדו"ח או לפחות להקטין את הסכום של הדו"ח?

תודה

פורסם

מאחורי הדוח רשומה כתובת לאן אפשר לפנות .

שלח מכתב רשום , כדי שתקבל אישור מסירה ובו תכתוב את כל השתלשלות המקרה .

תדגיש את הנקודה שהיית בתוך הרכב ורק אספת מישהו , לא חנית .

בקש סליחה ומחילה ורוב הסיכויים שיתחשבו בך .

בהצלחה .

פורסם

בניגוד למגיב מעלי, אני יכול לומר לך בוודאות שאף אחד לא יתחשב בך ולא ימיר לך את הדו"ח לאזהרה, לא יבטל לך אותו ולא יקטין לך את סכום הקנס.

אתה לא עונה לקריטריונים של המרה לאזהרה (לפחות 10 שנים רשיון) והעבירה שבחרת לעשות היא עבירת בריונות שעליה המשטרה לא ממירה דו"חות לאזהרה.

עשית טעות ועכשיו אתה צריך להתמודד עם ההשלכות.

פורסם

בכדי לחדד את הנושא,לא כולם יודעים אבל עבירה של חניית נכים מתבטאת גם בהעמדה,לא רק בחנייה,(גם כאשר הנהג ברכב והרכב מונע/כבוי),מסכים עם אייל,כמעט ולא קיים סיכוי להמתקה במקרה שלך..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...