Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים עם מצלמות LS300W.

Car141
שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-b30ddddbb283541004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

זה הפתרון שלהם עכשיו?

לקנות לכל הרכבים המשטרתיים מצלמות ב500 ש"ח, אני גם בטוח שאם הסרטונים יהיו לטובת הנהג שהם עצרו אז הם ימחקו באורח פלא.

לא רעיון כזה רע אבל כל תיעוד של שוטרים עבריינים ושקרנים ימחק, יהיה נחמד אם הקבצים ישמרו בשרתים ויהיה אסור לשוטרים למחוק אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם האיכות של השוטרים של היום, אין לי שום בעייה שהכל יהיה מצולם. כך גם הם יהיו מתועדים. מקווה שזה יהיה מועיל ולא כמו רוב הדברים שקשורים ללובשי המדים הכחולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מצלמה דומה- GT300W.

לצערי, היא לא אמינה בגרוש. הראשונה פשוט נכנעה לחום הישראלי והפסיקה לעבוד.

אחרי פנייה לFoxOffer, הם החליפו לי אותה בחדשה.

החדשה החזיקה כחודש וחצי עד שגם היא התחילה להשתגע (נדלקת ונכבית כל 10-20 שניות ללא הפסקה).

התייאשתי ממנה. עלתה לי בזמנו 115 דולר.

מעניין איך המצלמות של המשטרה יחזיקו מעמד בארצנו.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון מבורך, תיעוד השוטרים בזמן עבודתם, במידה ויהיה אמין וכנה, יעזור גם לשוטרים במילוי תפקידם וגם לאזרחים שנתקלים ביחס לא הוגן מצד המשטרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מצלמה דומה- GT300W.

DOD?

מעניין איך המצלמות של המשטרה יחזיקו מעמד בארצנו.

לא הרבה, זה צעצועי מדי בשביל כלי משטרתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא של DOD.

מדובר במצלמה הזו. ממה שהבנתי בזמנו, היא התבססה על הגרסה של DOD אך במחיר מוזל.

לזכותה ייאמר שאיכות הצילום פשוט מעולה בכל התנאים: יום, לילה עם תאורה וגם בלי, גשם, הכל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DOD זה סתם מותג יקר בלי אמינות או איכות וידאו מיוחדת.

אני מאמין שהשוטרים יעברו קורסים על איך למחוק את הזיכרון מהמצלמה אם היא מתעדת עברה שהם עשו או התנהגות מגעילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנו אותך, אך לדעתי אתה טועה.

דווקא ברגע שהסרטון יימחק זה יהיה לטובת הנהג, וסביר להניח שכל עו"ד מתחיל יוכיח בזה שהמשטרה מנסה להסתיר ראיות ויגרום לזיכוי הנהג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך.

הם תמיד יכולים להגיד שהשוטר שכח להפעיל את המצלמה ושהיא לא הקליטה, היה בעיה טכנית במצלמה והיא לא הקליטה.

המצלמות האלו לא מספיק אמינות בשביל לשמש ככלי אכיפה בשביל המשטרה, עצם זה שהשוטר יכול להחליט מתי למחוק סרטונים ומתי לא כבר פוסל את הרעיון מהיסוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בימים האחרונים נכנסו לישראל דגמים חדשים של DOD. הדגם החדש LS330W מחליף בישראל את LS300W. ל-LS330W יש אופציה לחבר אנטנה עבור GPS ואפשרות להגדיר סיסמה כדי שלא כל אחד יוכל למחוק צילומים/לשנות הגדרות במצלמות. אם הפיילוט שמבצעת המשטרה יהיה מוצלח, LS330W ייכנס גם לשימוש המשטרה.

בנוסף, הגיעו לישראל הדגמים החדשים CR65W ו-F980W שמחליף את F980LS.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכם אתר מאוד נחמד והמחירים בסדר גמור יחסית לארץ, אבל למה אתם רוצים 99 ש"ח על תושבת למצלמה שאפשר לקנות אותה ב2$?

http://www.no-risk.co.il/pl_product~Mirror-mount~20~0.htm

ויש לי שאלה יש מצב שבעתיד תביאו את המצלמות החדשות של vicovation?

http://www.vicovation.com/scroll-en.asp?lang=cht

אבל במחירים נורמלים כן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכם אתר מאוד נחמד והמחירים בסדר גמור יחסית לארץ, אבל למה אתם רוצים 99 ש"ח על תושבת למצלמה שאפשר לקנות אותה ב2$?

http://www.no-risk.co.il/pl_product~Mirror-mount~20~0.htm

ויש לי שאלה יש מצב שבעתיד תביאו את המצלמות החדשות של vicovation?

http://www.vicovation.com/scroll-en.asp?lang=cht

אבל במחירים נורמלים כן?

שמח שאהבת את האתר.

לגבי תושבת לזרוע המראה ב-2$, תצרף קישור איפה ראית..

לדוגמא מפיץ DOD בקנדה מוכר את התושבת הזאת ב-27.95$

אין לנו כוונה להביא בעתיד את

vicovation, כי אנחנו רוצים להתמקד ב-DOD. זה מותג שעובד באופן קבוע על שיפור וחידוש המוצרים שלו.

עריכה אחרונה על ידי no-risk
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין ממה כל המהומה.

בארה"ב לכל ניידת יש מצלמת דש קבועה. וטוב שכך.

אני רוצה להאמין ששוטרי התנועה שלנו עובדים בשיטת "מצליח", עבד? יופי, לא עבד לא נורא.

אבל אני מתקשה להאמין (או לא רוצה להאמין) שהם עושים זאת בכוונה תחילה ובזדון כך שאולי קיומן של המצלמות ירתיעו גם את השוטרים

שיודעים שהם כעת מצולמים.

כמובן שאנחנו כציבור האזרחים, חייבים מצלמה בכל רכב!!!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא של DOD.

מדובר במצלמה הזו. ממה שהבנתי בזמנו, היא התבססה על הגרסה של DOD אך במחיר מוזל.

לזכותה ייאמר שאיכות הצילום פשוט מעולה בכל התנאים: יום, לילה עם תאורה וגם בלי, גשם, הכל.

יש לי את המצלמה הזו כבר מעל לשנה, והיא עובדת מצויין. אני לא משאיר אותה תלויה באופן קבוע, בימי שמש חמים אני שם אותה בתא הכפפות (כשהרכב לא בשימוש).

אין שום סיבה לקנות את מצלמת ה- DOD היקרה (יסלח לי הנציג בפורום), האיכות של הצילום זהה, הרכיבים הפנימיים זהים.

Finger's gonna kill me.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...