Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה לרעש היא לא תדמית האמינות אלא כמות המכוניות.

אין שום קשר בין אמינות לריקול. יש קשר בין חוסר אמינות לחוסר ריקולים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באופן אישי מכיר אנשים שהחליפו את הטויוטות שלהם במותגים אחרים בגלל כמות הריקולים. פשוט נמאס להם ללכת למוסך. אז בהחלט יש קשר בין תדמית האמינות לריקול.

emotion of motion

פורסם
והנה עוד שרשור דבילי ומיותר מגובב לו לאיטו.

צאו מזה. אין היום יצרן בלי ריקולים, לא קיים. גדולתה של חברה היא בכך שהיא מודה בזה ומתקנת. להוציא ריקול זו לא בושה, זה היה קיים מאז ומעולם.

ככל שהרכבים הופכים למורכבים ומתקדמים יותר כך עולה הסיכוי לכשל ואיתו הקריאה לתיקון יזום. העניין קיים אצל כל היצרנים, החל מפרארי ופורשה (עם ה 458 המתלקחת וה 911 עם החלפת מנוע יזומה) ועד ליצרנית שהכי כיף לרדת עליה. אז די.

איתמר

איך זה הולך במצב האומה, כן...אבל...

אי אפשר להתעלם מכמויות הריקולים המופרכות לחלוטין של טויוטה שמראות בלי שום צל של ספק על בעיה מהותית בשלבי התכנון וההרכבה של כל רכבי היצרן.

אין פה שום עניין של "היצרן לוקח אחריות" או ככה זה אצל כל היצרנים כי "ככה" זה רק אצל טויוטה ובטח אין שום סיבה לסלחנות כלפי היצרן, שיתחילו לעשות בקרת איכות קצת יותר קפדנית בבקשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אז הם ילכו למוסך עקב תקלה כזו או אחרת שלא הצריכה ריקול...

אתה נוהג על גולף, לא האחד שמתאים לדבר על תקלות של טויוטה. בוא נראה אותך עם 200 אלף ק"מ עם קורולה או 200,000 עם גולף.

שימשיכו להקניט את טויוטה, רק שיראו לי רכב בנזין שעומד על 300-ו400 אלף שמחזיק מעמד בלי להחליף חצי אוטו. (קורולה, קארינה, DMX ועוד). וגם אני חושב שטויוטה מגזימה עם הריקולים שלה וזה מעצבן מאוד, אבל לפחות הם מקפיצים על כל דבר ולא מנסים להסתיר דברים. ואגב, כל הפסקה הזו שכתבתי למעלה היא פסקה שמיועדת גם לחברי פורום שכנראה מגיבים באתרי רכב עם שמות בדויים.

כמה ריקולים יש למאזדה?

כמה ריקולים יש ליונדאי וקיה?

כמה ריקולים יש לגרמניות?

כמה תקלות יש לגרמניות?

כמה תקלות יש לקוריאניות?

כמה תקלות יש לטויוטה?

נ.ב , אני ממש לא הייתי קונה טויוטה חדשה כיום אם היה לי כסף לרכב חדש אלא אם הוא ממש משתלם, אבל האוטו היה ויהיה אמין ויעיל לעד.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לתשומת ליבכם - ריקול פומבי של היצרן מתייחס רק לתקלות בטיחות.

לשאר הדברים (שרשרת תזמון למשל...) יש קריאת שרות פנימית של היצרן אשר לא מוצהרת פומבית בשום מקום.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אתה נוהג על גולף, לא האחד שמתאים לדבר על תקלות של טויוטה. בוא נראה אותך עם 200 אלף ק"מ עם קורולה או 200,000 עם גולף.

האמת שהוא נוהג על מרצדס, אני מאמינה שעם ק"מ הרבה יותר גבוה מהטויוטה שלך.

אבל לא זה העיקר, אם היית קורא את השרשור ברוגע ושם לב לכל ההודעות, כנראה שהיית חוסך את ההתלהמות שלך עליו כי הוא דווקא תומך באמינותה של טויוטה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני נוהג על גולף? איך מהכינוי הסקת את זה אני לא יודע.

אני גם לא אמרתי שום דבר נגד טויוטה, אז ממש אין לי מושג מה אתה רוצה ממני. להפך, אני מאוד אוהב את המכוניות של המותג.

פורסם

שימשיכו להקניט את טויוטה, רק שיראו לי רכב בנזין שעומד על 300-ו400 אלף שמחזיק מעמד בלי להחליף חצי אוטו. (קורולה, קארינה, DMX ועוד). וגם אני חושב שטויוטה מגזימה עם הריקולים שלה וזה מעצבן מאוד, אבל לפחות הם מקפיצים על כל דבר ולא מנסים להסתיר דברים. ואגב, כל הפסקה הזו שכתבתי למעלה היא פסקה שמיועדת גם לחברי פורום שכנראה מגיבים באתרי רכב עם שמות בדויים.

כמה ריקולים יש למאזדה?

כמה ריקולים יש ליונדאי וקיה?

כמה ריקולים יש לגרמניות?

כמה תקלות יש לגרמניות?

כמה תקלות יש לקוריאניות?

כמה תקלות יש לטויוטה?

נ.ב , אני ממש לא הייתי קונה טויוטה חדשה כיום אם היה לי כסף לרכב חדש אלא אם הוא ממש משתלם, אבל האוטו היה ויהיה אמין ויעיל לעד.

לא בטוח שהשוואה באמת תציב את טויוטה במקום טוב במיוחד, אבל לא בזה הענין. הענין הוא הסדק הלא קטן שנבקע לו בחומת התדמית הזו שאתה ממשיך לטעון לקיומה, כן ריקול, לא ריקול.

כפי שהעלה כאן אחד החברים טיעון מענין בדבר בית זכוכית ואבנים והקשר שלהם לאלפא 166, אבל זה בהתעלם מהעובדה שבעוד אלפא לא בדיוק בנתה לעצמה תדמית מכוונת של אמינות טוטאלית, אלא דווקא התמקדה בקשר שבין המכוניות שלה ולמי שנוהג בהן, בטויוטה דווקא מאוד מקפידים לומר זה האוטו שאנחנו מייצרים וזה מה שחשוב לנו ולכן ״שבירה״ של המיתוס הזה תעשה ובצדק הרבה יותר רעש.

גם אין טעם רב בהבאת דוגמאות של כל מיני טויוטות שמחזיקות לנצח, בעוד המתחרות עסוקות בהתאבדות. כל עוד הענין לא מבוסס על ממצאים בדוקים, זה פשוט לא נראה רציני ומחזק אולי את התזה שלחברה יחסי ציבור מצוינים וההשקעה האדירה בפיתוח התדמית אכן השתלמה, זו עדיין לא מציאות עובדתית.

המשפט האחרון שבמצוטט אכן ממחיש את הענין הזה יותר מכל דבר אחר, ולולא הייתי קורא את מה שנכתב קודם לו, הייתי משוכנע שמדובר באמירה צינית ולעגנית במיוחד.

פורסם (נערך)

תשמע, אני לא אכפת לי מטויוטה ולא מאף יצרן אחר. אני, כאזרח שלא מבין כלום, ייכנס לאיזה כתבה בוואינט\וואלה\וואט אבר, יראה ריקול קטן על טויוטה, 500 תגובות אנטי טויוטה וזבל של רכב, המצאות של אנשים ש"האוטו נתקע 170 פעמים", המצאות תקלות, "בדיחות" על הריקולים ואז אני אומר, האוטו באמת כל כך גרוע, איזה ישראלים הזויים שקונים את הרכב הזה...אבל בפועל האוטו מספק את הסחורה. ואת האמת שהריקולים באמת מרגיזים, אבל זה לא מעיד על אוטו גרוע מאוד".

גם למאזדה יש עכשיו ריקול חדש.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
תשמע, אני לא אכפת לי מטויוטה ולא מאף יצרן אחר.

אהם... בוודאי, אין כל ספק. כמו שלי לא אכפת מאלפא רומיאו.

ממליץ לנעול...

+1.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יעזור לכם כלום, טויוטה עדיין בעלת התוצרת בין האמינות אם לא הכי אמינה בשוק. פולקסוואגן, אשר מייצרת כמות, דומה רחוקה מהם.

- אחד שלא מתעניין באמת מתעניין בטויוטה וגם לא יקנה טויוטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טויוטה היא היצרן הכי גדול בעולם,זה מובן מאליו שיהיו להם יותר ריקולים מלחברות אחרות,וגם בכל ריקול יהיו כמות גדולה מאוד של רכבים.

כששאר היצרנים יגיעו לכמויות שטויוטה מייצרת נדבר.

מרק10 בוא תסביר לי איזו סכנה טמונה ברכבים של טויוטה או שאתה סתם נהנה לדבר שטויות?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1. כמות גדולה של כלי רכב, סביר לחלוטין בהינתן שנמכרה. יותר ריקולים בגלל שהם הגדולים ביותר, לא ממש מחויב המציאות. גם הקשר בין הכמות שמוכרים אחרים כתנאי מקדמי ל "נדבר", קצת לא ברור.

2. לי אגב אין טענה לעובדה שטויוטה מקיימת ריקולים, נראה לי הגיוני, גם סביר בשל העובדה שכלי רכב הוא מוצר מאוד מורכב ומסובך. טעויות בתכנון או כשלים בייצור שגוררים מין ריקולים שכאלו, כמעט בלתי נמנעים וצריך להשלים עם כך.

3. איפה שישנה בכל זאת טענה, היא נוגעת לנסיון הזה הקצת פטטי לטעמי, לשמר את אותה תדמית של "סופר קאר" בכל הנוגע לאמינות ושרידות לאורך השנים בשל איזו חריצות ודקדקנות יפנית או איזו סיבה אחרת, במיוחד כשזה בא על חשבונם של כל מיני יצרנים אחרים שגם אם אין להם איזה ריקול באמתחת, אז "עם כל הכבוד הם עדיין לא טויוטה". אפשר לטעמי לחדול מהענין הזה, מה שעולה מהסיפור הזה יותר מכל דבר אחר, הוא שבסך הכל כולם אותו דבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...