Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על שוטרת ממשטרת תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תזכרו שיש שוטרים נהדרים שעושים עבודה קשה ובלתי מתגמלת בעליל, שמתמודדים יום יום עם אינספור עבריינים ואי אלו אזרחים שעושים את המקסימום להשפיל אותם במסגרת החוק. תזכרו גם שיש מערכת משפטית שלא מגבה את העבודה הקשה שהם עושים ומשחררת לרחוב עבריינים שאמורים להיות מאחורי סורג ובריח.

זה לא פשוט להיות שוטר במדינה שלנו שתקציב המשטרה הוא אפילו לא עשירית מתקציב הביטחון, ששוטר עובד שבתות חורפים לילות וחגים ומרוויח משכורת ממוצעת בשוק שלא מאפשרת לו לסגור את החודש בכבוד.

אז נכון שיש פה ושם שוטר שחונה בחנייה אסורה, שנותן דוח לא במקום, אבל תזכרו שרובם המוחלט לא כאלה.

ותנסו מה שאני אומר לכם, מניסיון אישי, בפעם הבאה שתפגשו אותם, לא משנה באיזה סיטואציה, תנו להם כבוד (ואל תשאלו אותם למה אין להם כובע למשל...) ואני מבטיח לכם שתזכו לכבוד בחזרה וליחס הוגן.

פורסם

מסכים עם כל מילה,אוסיף ואומר שיש גם קהילת מתנדבים מסורה בתנועה/סיור/ימר ועוד ועוד,שעוזבים בתים ומשפחות ע"מ לתרום את חלקם.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

כבוד למגזר. אולי זו הסיבה שלא עדכנת מספיק לאחרונה את השרשור שלך :oops:

מהיכרות אישית עם ה"מפגע" הזה :wink: אני יכול להגיד שהלוואי וכל שוטר במדינה היה מתנהג כך, לכולנו היה הרבה יותר כיף לנהוג על הכביש.

מניסיון אני יכול להעיד שהבחורה לוקחת ברצינות כל נושא בחיים שלה וכל מה שנרשם בכתבה נכון.

ל', עלי והצליחי, הלוואי ויגיע היום שתגיעי לעמדה שתוכלי אפילו יותר להשפיע לטובה על הגוף הרקוב שבו את עובדת.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ותיקי הפורום יודעים בידיוק למה העלו את זה לפה :)

כל הכבוד ל

לחלוטין. למרות שקצת נעלמה מכאן.

כל הכבוד. ללא ספק, ה-שוטרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...