Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הזמנתי רכב השכרה לשבוע בשלמה סיקסט - שברולט ספארק ידני (או דומה - ככה כתוב בהזמנה).

א. מישהו יודע איזה מנוע יש לה 1.0 או 1.2? בשירות לקוחות לא קיבלתי תשובה ברורה.

ב. במידה ולא יהיה את הרכב הזה בשעת ההזמנה - איזה רכב קטן דומה מומלץ לקחת בגודל הזה, מבחינת נוחות, דלק וכו'?

תודה

פורסם

1. לדעתי אין בכלל ספארק כרגע בשלמה.

2. סיאט מיי או סקודה סיטיגו, במידה ואתה לוקח רכב ידני. גם פיאט פנדה די חסכונית אבל לי היא לא הייתה נוחה.

מניסיון עבר כואב, תבדוק טוב טוב טוב טוב טוב ושוב פעם טוב את הרכב שאתה מקבל ולסמן הכל. תבדוק גם את הספים ואל תתעצל לזחול מתחת לרכב כדי לבדוק נזקים בגחון, כי כשתחזיר את הרכב יבדקו לך נזקים בגחון וינסו לדחוף אותם על חשבונך.

אני ממליץ לך לקחת ביטוח ביטול השתתפות עצמית, יוריד קצת מהסיכון. בעצם אני ממליץ לך לשכור רכב מחברה אחרת, אבל זה כבר לשיקולך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

צביקה בניגוד למה שאתה אומר, יש לי ניסיון עם אוויס לרוב, שכשהחזרתי רכבים לרוב לא טרחו לבדוק יותר מידי, פעם אחת הוא הסתכל מהחלון של המשרד וזהו.

בקיצור, לא חיפשו יותר מידי.

מה שכן כשאתה שוכר תמיד כדאי לבדוק שהצמיגים תקינים ושהגלגל הרזרבי והציוד שלו תקינים.

שמן מים בכל רכב טוב לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...