רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
כתבה מעניינת ואפילו שימושית: http://www.themarker.com/dynamo/1.2548488
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זה אולי שאלה קצת מוזרה אבל אני חייב לשאול .. יש לי מונדאו 2002 , אני מרגיש שיש ברכב הכל מהכל, כל אבזור שאני יכול לחשוב עליו, בין היתר: בקרת אקלים, בקרת שיוט, מנורה לכל חור ברכב, כיוון מראות חשמלי, כיוון כיסא חשמלי, כל מה שאפשר לחשוב עליו ושאני כבר לא זוכר. מזגן מקפיא ברמה שלא ראיתי מעולם. מבחינת בטיחות הוא גם לא נחות משום רכב חדש: יש בטיחות פסיבית (רכב גדול וכבד), 6 כריות אוויר, ABS. מבחינת ביצועים, ונוחות, טנק על הכביש, אחיזה ותקשור בצורה יוצאת דופן, נוח מאוד, אין לו ביצועים מביישים בכלל, 9.9 שניות 0-100 שזה יפה מאוד, 150 כ"ס על 1200 קילו שזה יפה מאוד. בלמים מהטובים ביותר שקיימים, לפי מה שקראתי באינטרנט, ולפי הרגשה זה בלמים של טנק. מרוו…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 40 תגובות
- 23 אלף צפיות
טוב חברים, אז לאחר מאמץ לא קטן למצוא את האוטובוסים שיצאו מהארץ, משירות אגד, אני יכול להגיד שיש לי הספק לא רע של תמונות של O303, O404, O405 וכמה B10B. אעשה עוד כמה מאמצים להשיג עוד תמונות כאלה, כי זה דיי מרתק לראות מה נהיה מהאוטובוסים האלה. רובם מוזנחים ועוברים התעללות לא קטנה ויש גם כמה בונבוניירות שנראות ממש לא רע בכלל. נתחיל מה- O405. מכיוון שיש לי גם פרטים של לוחיות הרישוי של הרכבים אז הרבה יותר קל להמחיש לכם באיזה אוטובוס ספציפי מדובר. בקרוב עוד תמונות. לא קל למצוא את התמונות האלה, מקווה שלא ייקח זמן עד לעידכון הבא. נ.ב קרדיט…
הודעה אחרונה מאת Vlad Plat, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בכל הכניסות לאזור מחסומים עם דוקרנים. מומלץ לא להגיע עם רכב בעייתי
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
אחרי כמה שנים טובות בהם הוא היה להיט ביבוא אישי, מגיע אלינו טויוטה סיינה ביבוא סדיר. בערך. אלבר, שהחלה לאחרונה לייבא ארצה דגמים אמריקאיים של טויוטה, מביאה אותו ארצה ביבוא מקביל. מדובר במיניוואן ענק עם 8 מקומות ישיבה, תא מטען של למעלה מ-1,000 ליטר כשכל המושבים בשימוש, מנוע בנזין עוצמתי ומחיר של כ-270 אלף ש"ח. טויוטה סיינה - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי רציתי לדעת האם מצלמות המהירות האפורות (על עמוד) עדיין פעילות? הכוונה למצלמות האפורות שעל עמוד. הן נמוכות יותר מהמצלמות החדשות (א3), אלו שעובדות עם פילם.. אז האם הן עוד פעילות או שהפסיקו להשתמש בהן עקב כניסת החדשות לפעילות? ראיתי שבכביש 4 מאשדוד לת"א יש בערך 4 מצלמות ישנות וגם איזה 3 בכיוון ההפוך, מעניין לדעת אם עובדות או שסתם מונחות שם עדיין להרתעה..
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
באתר של החברה, יש פיצ'ר נחמד - איתור קוד צבע הרכב לפי מספר רישוי: http://color.kia-israel.co.il/#!main מי שחיפש פעם צבע בשביל לעבור עם מכחול על כמה נקודות יעריך את האפשרות הזו.
הודעה אחרונה מאת 1barakt, -
-
שלום חברים, אני פותח את השרשור הזה קודם כל כדי לעזור לאנשים אחרים שאולי חשבו לעשות את הצעד הזה, לפני שהתחלתי את כל התהליך ניסיתי לחפש במשך הרבה זמן מידע או מדריך מדוייק מה צריך לעשות, לקבל טיפים וכ'ו. אך לצערי התקשתי למצוא מידע קונקרטי ועדכני לגבי התהליך והכדאיות שלו. אז אם מה שאני הולך לכתוב כאן יעזור לבנאדם אחד לפחות, עשיתי את שלי. קודם כל אני יתחיל מהשלבים ואיך מבצעים את כל התהליך הזה, אחר כך אני ירשום כמה טיפים שאספתי בדרך, על המונית שרכשתי ורשמים עד כה. 1. אז הצעד הראשון כמובן הוא למצוא מונית במצב, מנהג יחיד עם ק"מ סביר(נרחיב בהמשך). חשוב לקחת את הזמן ולא להיות פזיזים. 2. אחרי שמצאנו מונית שעומדת בתקציב, ושנראית טוב מבחינה פנימית חיצונית ומכנית, לו…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סתם שירשור מעניין שאפשר לשתף בו תמונות של אנשים שחונים כמו.... מה יהיה עם האנשים האלה?
הודעה אחרונה מאת martines, -
- 1 תגובות
- 859 צפיות
זה היה גולף לבן וגולף שחור, לשחור כובע ופפיון בחזית. ניסיתי להשתמש בחיפוש עם כל מיני מילות חיפוש - לא מצאתי. תודה
הודעה אחרונה מאת Remedy, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי חברים, אנחנו מתלבטים אם לקחת את האויב סטיישן בתור רכב ליסינג מהעבודה.. היא גם גדולה וגם חוסכת לנו כסף.. השאלה הגדולה שאנחנו רוצים לברר, היא, מהי רמת הקרינה של הרכב הזה? והאם זה יכול להזיק באיזשהו צורה לנוסעים מבפנים? משהו מדד את רמת הקרינה ברכב הזה ויכול להגיד כמה היא? תודה
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהריים טובים, אני מתכוון לנורה מסוג t10, אני רוצה להזמין מאיביי כמה כאלו אבל לא לד, אלא כמו בתמונה ומשום מה לא מצאתי. אשמח ללינק/עזרה/הכוונה למי שתוהה בשביל מה אני צריל, אזז עוד מעט יש טסט והם דורשים להחליף את הלדים הקיימים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 854 צפיות
כל אחד יכתוב מהו הרכב החלומי שלו! אין גבול לתקציב אני אתחיל, NISSAN GT35R
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה שלי היא,מדוע אין תיבה אוטומתית 6 הילוכים לרכבי מיני בעלי מנוע ליטר אחד? המנוע הזה לא יכול להתמודד עם תיבה אוטומתית רגילה? שמתי לב שרוב מכוניות המיני מצויידות בתיבה רובוטית חד מצמד ולא כפולת מצמדים,למה?אשמח להסבר ברור.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או שזה משהו בלעדי שלהם שמרצדס פיתחו ?https://www.youtube.com/watch?v=vuySSK6dTE4
הודעה אחרונה מאת אוראל עמירה, -
סמל"ת הודיעה על מכירת האלפא מיטו תלתן ירוק ב- 150K ש"ח >> החיסרון: הרכב מיוצר רק עם תיבת הילוכים אוטומטית (רובוטית דו מצמדית) - אין אפשרות לידנית לעומת הפולו GTI >> קרב קשה צפוי בין הפולו GTI למיטו תלתן: במחיר של מעל 150K ש"ח לקוחות שיהיו מעוניינים בפולו האוטומטית עלולים לפזול לאיטלקייה היפה http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1943/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95-%D7%AA%D7%9C%D7%AA%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C---%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-150000-%D7%A9
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 911 צפיות
ערב טוב, אבא שלי החליט להביא לי את הרכב שלו כמתנה, הרכב הוא רנו סניק שנת 2003 , הרכב הושבת מהכביש עקב אי צורך בו לפני כשנתיים-שלוש כאשר הוא היה עם טסט בתוקף. הבעיה היחידה שלו שהרדיאטור טיפה נזל אבל שאנחנו מניעים אותו פעם בשבוע אז אין נזילת, כיאילו היא נאטמה... כמה אתם חושבים יעלה לי התענוג להחזיר אותו לכביש? אני צריך לעשותת לו: -4 רמקולים ורדיו דיסק. -ביטוח נהג צעיר, בן 19 (צד ג). - טסט -אולי גם צמיגים. ובמידה ויחזור לנזול הגנרטור אז גם החלפתו... תודה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
אהלן הזמנתי בסוף נובמבר-תחילת דצמבר סיאט איביזה. תחילה אמרו שהרכב יגיע באיזור ה15 לחודש, ב15 לחודש (בלי שהם התקשרו להודיע משהו)התקשרתי בעצמי ואמרו לי שהמסירה תתעכב לאיזור ה20 לחודש (אתמול), שוב לא הודיעו כלום וכעת אני לא מצליח לתפוס את סוכן המכירות שדרכו רכשתי את הרכב.. האם על פי חוק יש פה איזשהי עבירה מצד צ'מפיונס, או שעליי להמשיך להמתין? בחוזה כתוב שהרכב יגיע מה29.12 תוך 15 ימי עסקים
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
[h=2]מכוניות ראשונות של הסדאן העממית של ניסאן נצפו בכבישי הארץ. מה זה אומר?[/h] קישור: http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31949-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A7.aspx
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מחפש בכל יד2 ובאינטרנט ולא מצאתי פולו בדגם ה TSI 1.2 עם גג פנורמי/סנרוף.. רק ב גיטיאיי, יש חייה כזאת?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2914953/The-mesmerizing-Golden-Grate-Bridge-zipper-truck-lays-30million-safety-barrier-day.html#v-3993819525001 רעיון נחמד, במקום להשקיע\נגמר המקום לנתיבים נוספים פשוט מנתבים מחדש בשעות שפל\שיא ביציאה וכניסה ממקומות צפופים. מקווה שזה לא ישן וסתם העלתי את זה לכאן להנאתכם
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- 1 תגובות
- 727 צפיות
שלום קניתי ג'אנטים משומשים בארצות הברית לחיפושית הג'אנטים הובאו ע''י אחי במכולה לאחר שיקוף של המכולה הם נמצאו והאמין מס אמר לאחי שעל מנת לשחרר את המכולה הוא צריך לחתום על טופס ויתור על מנת שיקחו אותם להשמדה כי מצאו בהם סדקים 1- הדבר נשמע לי תמוה. האם למכס יש אישור או יכולת להחליט אם הם תקינים או לא ? 2- במידה ויש צורך רק באישור ממשרד התחבורה, האם ניתן לומר למכס לשים אותם בנתיים בצד עד להסדר אישור ממשרד התחבורה? 3- במידה ומס 2 אפשרי, האם אני יכול במקום אחי להביא אישור ממשרד התחבורה או שהוא חייב מאחר שהמכולה שלו? 4- במה כרוך תהליך הבאת אישור ממשרד התחבורה ומה העלויות והזמנים ? תודה
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה חוקים בטסט מעשי? מה מותר לעשות לתלמיד ומה אסור? מה מותר לעשות לטסטר ומה אסור? מה בודקים בטסט מה מותר ומה אסור?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, שמתי לב שלעיתים קשה לשלב להילוך רביעי: יש התנגדות לכניסה להילוך (סינכרו?) אבל לאחר התגברות על ההתנגדות (ללא הפעלת כח) ההילוך נכנס חלק. זה קורה רק בחלק מהמקרים, ולא שמתי לב להתנהגות דומה בהילוכים האחרים. האם זו תופעה ידועה? האם צריך למהר למוסך, או שניתן להמתין למועד הטיפול? תודה! __יהבי:
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
אין באמת מטרה לשירשור הזה פרט לפריקת עצבים עקב מצב שנמשך כבר תקופה ארוכה. מאז שמכרתי את הרכב והפכתי להולך רגל, אני שם לב לתופעה נורא מעצבנת. נהגים פשוט לא עוצרים (שלא נדבר על להאט) לפני מעברי חציה לא מרומזרים. כל בוקר בדרך לעבודה אני צריך לחצות לצד השני של הרחוב, וכל בוקר אני עומד דקה ומחכה שגל המכוניות ייפסק כי אף אחד לא עוצר ומן הסתם להתפרץ לכביש לא בא לי. בנוסף לזה יש את הזן המיוחד של "תקוע בטלפון" שהיו לי מספר מקרים שאני כבר על מעבר חציה ופשוט מתקדם עלי רכב, ופעם אחת זה הגיעה לנקודה שהייתי צריך לדפוק לו על מכסה המנוע שיתחיל להסתכל לכביש. כמו כן, שמתי לב שיש הרבה שומאכרים בכביש שאוהבים לקחת פניות במהירות ולא מעניין אותם שעליהם לתת זכות קדיה להולכי רגל כי יש…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום. יש למישהו מושג מאיפה ניתן להביא ספר רכב וספר עבודה ליונדאי גטס 2004 ?
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
-
שלום לכולם, מכר מהשכונה התעורר היום, הסתכל על הרכב שלו וקיבל חום: מה תגידו על זה? המקרה אירע בשכונת בית אליעזר בחדרה, ידוע לי שיש פה כמה מהשכונה אז שימו עין על הרכב שלכם, לא ידוע אם זאת כנופיה שמתכוונת להכות בעוד רכבים או מישהו שהיו לו חסרים ג'אנטים למאזדה שלו.
הודעה אחרונה מאת omrish92, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני תושב חו"ל פטור ממס ברכישת רכב רציתי לדעת אם זה גם בליסינג תודה
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מתכוון למד מהירות שרושם "מהירותך היא XX " (בצבע אדום או ירוק, בהתאם למהירות)
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 160 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- eliharel
- פינדר
- פאר האורה
- DANIEL0439
- flytomars
- Forza
- פיגו107שנת2010
- YNV
- natco
- mcshmupi
- גולדן191