Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ג'אנטים - חזר לאופנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלופ.

נראה שזה בישנה (לפי זה שאצלכם אין מדרכות :twisted:).

מפחיד.

תודה על העדכון.

הערב כבר לא אתעצל לפתוח את השער ולהכניס את הרכב לחניה הנעולה.

כל הכבוד להם ששמו את הבלוקים בJACKING POINTS כדי לא לגרום חלילה למעיכות בספים.

הלוואי שיהיו להם פנצ'רים בכל הגלגלים שהם גנבו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר, מפתיע אותי שזאת לא תופעה יותר נפוצה. הסט הזה שהם גנבו קומפלט עולה 18 אלף חדש אאל"ט. להבנתי על ג'אנט בלבד רוצים כ4 אלף ליחידה בסוכנות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
להבנתי על ג'אנט בלבד רוצים כ4 אלף ליחידה בסוכנות.

מעניין כמה זה עולה בחו"ל אותו ג'אנט בדיוק.

סביר להניח שהייתה הזמנה ממוקדת לג'אנטים האלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הלוואי שיתעקמו להם והנסיעה שלהם תהפוך לסיוט

מהיכן ניתן לרכוש ברגים נגד גניבה שמתאימים למאזדה הזאת? גם אני לא רוצה למצוא את שלי על בלוקים

נ.ב מעניין אם הביטוח מכסה במקרה הזה

פורסם
כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר, מפתיע אותי שזאת לא תופעה יותר נפוצה. הסט הזה שהם גנבו קומפלט עולה 18 אלף חדש אאל"ט. להבנתי על ג'אנט בלבד רוצים כ4 אלף ליחידה בסוכנות.

נראה לי אחלה עיסקה !

בעל הרכב ידרוש מהביטוח 4 ג'נטים מקוריים - אפשר לקבל רק תשלום , הוא לא חייב באמת לקנות מקורי .

ירכוש סט חישוקים במידה זהה של מומו + צמיגים - מקסימום 6000 ש"ח ועם ה 12000 שנישארו לו ביד יקח את אישתו לסופש רומנטי ברומא :-D

י

פורסם

אין לך מושג כמה שאתה טועה :?

לאחר בירור של המכר במאזדה, הוא קיבל הצעת מחיר של 28,500 ש"ח לרביעיית ג'אנטים לא כולל צמיגים.

על צמיגים הוא צריך להוסיף עוד 5000 ש"ח.

פשוט קטסטרופה.

עריכה:

לכל מי שתוהה לגבי הביטוח, הג'אנטים אכן מבוטחים אך עושים לו עכשיו את המוות בגלל המחיר שלהם.

פורסם

לא חדש, גם בעבר (ולרוב במאזדה 3 ו-6...). חצי נחמה שהשאירו על בלוקים, מכיר מקרה שפשוט הרכב נשאר על הרצפה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם (נערך)

לכל מי שתוהה לגבי הביטוח, הג'אנטים אכן מבוטחים אך עושים לו עכשיו את המוות בגלל המחיר שלהם.

דווקא לא חייב צמיגים ב-5000 ש"ח, אך כן הייתי מתעקש למען הסדר הטוב על אותו צמיג בדיוק. לגבי הג'אנטים - הביטוח יכול לקפוץ לו עד מחר. יש דו"ח שמאי ויש מחיר לג'אנטים מהמערכת של "דלק מוטורס". אז אלא אם הביטוח יכול למצוא תוך יום-יומיים סט שלם מפירוקים הם ייצטרכו לשלם כמו גדול.

כדאי לדעתי לבעל הרכב להודיע לביטוח כבר עכשיו שאם תוך 24 שעות לא מתקנים לו הרכב אז הוא ייתבע אותם. זאת לאור העובדה שאם הג'אנטים במלאי דלק מוטורס לוקח גג יום להביא אותם, כנ"ל צמיגים ועוד שעה להרכיב אותם. אלא אם יש נזק נוסף לרכב.

אם לביטוח יש טענות אז שילכו לכותל לבכות ויפנו התלונה ליבואן ולא ללקוח.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
הלוואי שיתעקמו להם והנסיעה שלהם תהפוך לסיוט

לא סביר אבל היה כאן שרשור על קורולה שהגיעה עם גאנטים מקוריים והם התעקמו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה עושים עם כזה רכב אחרי שהוציאו לו את הג'אנטים? קוראים לגרר? ואיפה שמים אותו עד שהבעלים יקנה סט חדש?

ממש לדפוק את הבעלים לעשות מעשה שכזה.

פורסם
אין לך מושג כמה שאתה טועה :?

לאחר בירור של המכר במאזדה, הוא קיבל הצעת מחיר של 28,500 ש"ח לרביעיית ג'אנטים לא כולל צמיגים.

על צמיגים הוא צריך להוסיף עוד 5000 ש"ח.

פשוט קטסטרופה.

עריכה:

אני באמת התבססתי על מידע שנוגע למאזדה3 דור קודם, אבל לא הייתי מנחש שזאת ההצעה שנתנו לו. אני שומע יותר ויותר שג'אנטים\סמלים\פלסטיקה של הדור החדש של מאזדה הופכת ליותר ויותר גניבה. מזכיר לי את הכיכוב של רכבי צ'מפיון ברשימות המבוקשות לגניבה ושחיטה. מסתבר שתמחור חלפים הזוי משולב עם פופולריות דגם הוא סכנה לכל בעל רכב.

מחיר החלפים זקוק לרגולציה חד וחלק. בנתיים המדינה מרוויחה מיסים, והיבואן מרוויח הצדקת הבחנה בין רמות אבזור.

נראה לי אחלה עיסקה !

בעל הרכב ידרוש מהביטוח 4 ג'נטים מקוריים - אפשר לקבל רק תשלום , הוא לא חייב באמת לקנות מקורי .

ירכוש סט חישוקים במידה זהה של מומו + צמיגים - מקסימום 6000 ש"ח ועם ה 12000 שנישארו לו ביד יקח את אישתו לסופש רומנטי ברומא :grin:

י

אני לא בטוח שזה עובד ככה במקרה של מקיף. יהיה מאוד מעניין לשמוע אם כן. 33,500 זה מצדיק הפעלת מקיף (אם כי תלוי בהיסטוריה) ואז עדיף באמת לקנות סט ממותג איכותי + נעילה וצמיגים טובים, ואת השאר לשמור כדי לקזז את עלייה הפוליסה הכואבת.

לחילופין, יכול לקנות ג'אנט ברזל רגיל ולהדביק עליו צילום של הצ'ק מהביטוח, שיראו על מה שילמו לו 33500 שקל. יותר שופוני מכל MOMO

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מה עושים עם כזה רכב אחרי שהוציאו לו את הג'אנטים? קוראים לגרר? ואיפה שמים אותו עד שהבעלים יקנה סט חדש?

ממש לדפוק את הבעלים לעשות מעשה שכזה.

שמע בגדול הגנבים יצאו גברים, מה שנשאר לבעל הרכב לעשות זה רק לארגן סט חדש ולהרכיב על הרכב. אפילו לא צריך ג'ק, הוא כבר מוגבה.

• תוכן חדש...