Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ג'אנטים - חזר לאופנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכר מהשכונה התעורר היום, הסתכל על הרכב שלו וקיבל חום:

10933807_10204566738062444_6911866561958261024_n.jpg?oh=654872235e7bf4f8f279408a4c5e97bd&oe=556F8905

מה תגידו על זה?

המקרה אירע בשכונת בית אליעזר בחדרה, ידוע לי שיש פה כמה מהשכונה אז שימו עין על הרכב שלכם, לא ידוע אם זאת כנופיה שמתכוונת להכות בעוד רכבים או מישהו שהיו לו חסרים ג'אנטים למאזדה שלו.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בן 26 - פעם ראשונה שאני נתקל\רואה\שומע על מישהו שגנבו לו את הג'אנטים...

תמיד שמעתי והכרתי את המושג "רכב על בלוקים" וכל התיאורים שמסביב, פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה מבלי שבעל הרכב יתכוון לכך שהרכב שלו יהיה על בלוקים.

פורסם (נערך)

שיואו איזה לא נעים!

כמה נבלה חסר לב צריך להיות בשביל לעשות דבר כזה?!?

פשוט זבל אנושי!

עריכה אחרונה על ידי Kreios
פורסם

אני מכיר מקרה דומה,

הייתי במלון ובלילה בחניה של המלון הוציאו לאיזה 10 רכבים את כל הגאנטים,

כולם היו על בלוקים בבוקר.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
אני מכיר מקרה דומה,

הייתי במלון ובלילה בחניה של המלון הוציאו לאיזה 10 רכבים את כל הגאנטים,

כולם היו על בלוקים בבוקר.

הגנבים באו עם משאית בלוקים? :wink:

לא נעים בכלל...

פורסם
בג'אנטים מקוריים לא יצא לי להיתקל בברגים נגד גניבה מניסיון, מה שבטוח שזה שאצלו לא היו.

דווקא יש לא מעט מקוריים עם בורג מיוחד... אצל אחי במאזדה החדשה אין ברגים נגד גניבה, מניח שזה אותו סיפור.

לפחות יפה מצדם ששמו בלוקים :\

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם תחשוב על זה טוב, זה לא באמת "מיוחד" או "נגד גניבה" כי זה נמצא בכל הרכבים של היצרן, זה לא שהם שמים אום שונה לכל רכב.

• תוכן חדש...