Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ג'אנטים - חזר לאופנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין אזעקות ברכבים חדשים כבר המון זמן.

לפי המדבקות שיש על הרכב יש לו אזעקה שקטה של קוברה ששולחים אליו sms או הודעה קולית

פורסם

ספריאל, אתה טועה. אתה יכול לקבל את תמורת התיקון

ולתקן לבד, או לא לתקן כלל. עשיתי את זה בעבר כמה

פעמים. בעבר הרחוק החברות היו מקזזות מע"מ מסכום

התביעה, אבל אחרי מספר פסקי דין חדלו מכך.

פורסם

יש לי שכן, דווקא בחור מאוד נחמד שאוהב לטפל ברכב שלו.

שמתי לב שבא אליו חבר, והחבר התחיל להצביע ולהסביר לו על הג'אנטים של הרכב שלי .

למשהו יש מושג מה זה אומר?

פורסם
גם אני לצערי חוויתי חוויה דומה, לפני כשלושה חודשים שישה ימים אחרי שהוצאתי את הרכב החדש שלי מהסוכנות (רנו קליאו) מצאתי אותו על בלוקים. :cry:

אצלי הג'אנטים+הצמיגים עלו כ-11 אלף ש"ח.

קרה בבאר שבע.

מותר לשאול מה עשית בתגובה?

הפעלת מקיף?

קנית סט מקורי + צמיגים ממקום אחר?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
המקרה אירע בשכונת בית אליעזר בחדרה, ידוע לי שיש פה כמה מהשכונה אז שימו עין על הרכב שלכם,

לפני כמה ימים הסתובב איזה אחד חשוד בחניה שבו הרכב(ים) שלי והרבה אחרים עומדים, ובדק אחד-אחד מה יש בפנים, דרך השמשות.

שכן אחד שם לב והזעיק משטרה, תוך 10 שניות (-/+) הגיעו 3 ניידות ותפסו אותו כאילו היה מינימום הבן האבוד של אחמדינג'אד.

ת'כלס? ב20 שנה האחרונות היה שקט, מאוד.

אבל אז התחילו את הבניה של כביש 9 וכל השכונה החדשה, מה שהביא לאזור הרבה טיפוסים מפוקפקים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

בארה"ב חישוקים וצמיגים כאלה אני חיפשתי באייבי לפני כמה חודשים הם עולים מקוריים 18-19 אינץ בערך 1000-1500$

זאת שערוריה מה שעושים דלק מוטורוס לבעלי מאזדות חדשות מה זה מרצדס?

הם גם לקחו מחיר עצום על הרכב -128 אלף לאקטיב עד 142 אלף לספיריט ,וגם כן החלפים יקרים נורא,רק על הסמלים והכיסויי ווי גרירה שגנבו לי רצו בחברה 2500 שקל ובאייבי לך תמצא מי שיביא לך כאלה דברים(ואפילו שהיום יש כמה חלפים לסמלים זה עדיין לא משתלם)

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

לפני כמה שבועות מישהו ניסה פה בפורום לארגן עצומה נגד גניבת סמלים של מזדה, שווה לבדוק מה יצא מהיוזמה הזו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני כמה ימים הסתובב איזה אחד חשוד בחניה שבו הרכב(ים) שלי והרבה אחרים עומדים, ובדק אחד-אחד מה יש בפנים, דרך השמשות.

שכן אחד שם לב והזעיק משטרה, תוך 10 שניות (-/+) הגיעו 3 ניידות ותפסו אותו כאילו היה מינימום הבן האבוד של אחמדינג'אד.

מעולה, זו הדרך להלחם בזה.

לפני אי אלו שנים היה לי מקרה דומה רק שהפעם אני הייתי זה שזיהה מישהו חשוד מסתובב בין הרכבים בחניית הבניין.

חלפו כ-5 דקות בהן אני מעכב את אותו חשוד ומונע ממנו לעזוב את המקום עד שהגיעו 2 ניידות בילוש ואחת נוספת גלוייה ועצרו את הבחור שבתיקו מצאו כלי פריצה וקצת סמים.

לפני כמה שבועות מישהו ניסה פה בפורום לארגן עצומה נגד גניבת סמלים של מזדה, שווה לבדוק מה יצא מהיוזמה הזו.

מאז נגנבו בארץ עוד עשרות סמלים, לא רק של מאזדה, כרגע שוקלים להרחיב את העצומה לעוד רכבים מיצרנים אחרים למעט רנו ששם לא בטוח שזה גניבת סמלים (אולי רק נשירת סמלים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפות"ש, לפחות הזדכית על הבלוקים?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ת'כלס? ב20 שנה האחרונות היה שקט, מאוד.

אבל אז התחילו את הבניה של כביש 9 וכל השכונה החדשה, מה שהביא לאזור הרבה טיפוסים מפוקפקים.

טוב לשמוע שזה כך. באמת שזה מרגיע קצת.

ובאמת, הגיע הזמן שיגמרו כבר עם השניים-וחצי-מטר-כביש הזה.

חוץ מטיפוסים מפוקפקים, זה מביא גם הרבה בלגן, לכלוך,הצפות בגשם, וכמעט תאונות בכל יום, כשאנשים לא מבינים את ההגיון שבחסימות כוון אחד והפיכת הכוון השני לדו-סטרי. בעיקר בפינה של שפק, שאי אפשר כבר חצי שנה לפנות שמאלה לפרדס, ועכשיו אסור גם לפנות הפוך, כשבאים מהפרדס לשפק מדרום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אצלנו גונבים ג'אנטים, בבריטניה גונבים כסאות.

הנה כתבה מעניינת על מושבי רקארו שנגנבים בבריטניה מתוך רכבי Audi RS4 בגלל שעלות המושבים גדולה מזו של הרכב כולו. הגנבים מפרקים את צמד המושבים הקדמיים ואפילו לא טורחים לגנוב את המכונית.

במקרה כזה חברת הביטוח מכריזה על הרכב כאבדן גמור (Write off) כיוון שזול יותר לפצות את בעל הרכב בעלות של רכב חליפי מאשר לרכוש ולהרכיב זוג מושבים מקוריים.

למען ההגינות אציין שמדובר ברכבים משומשים בני שבע שנים, אבל עדיין תופעה מעניינת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מותר לשאול מה עשית בתגובה?

הפעלת מקיף?

קנית סט מקורי + צמיגים ממקום אחר?

הפעלתי מקיף.

יצרתי קשר עם המוסך מורשה בב"ש (עמיגל) ויום למחרת הם הגיעו והתקינו לי סט חדש ומקורי.

פורסם

זה אני פתחתי ואף אחד לא חתם ,בואו ביחד נעשה משהו אני מאמין שיש מאות קורבנות כמוני שמפקדים בכירים של המשטרה צריכים לטפל

• תוכן חדש...