Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ג'אנטים - חזר לאופנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יואו איזה מפחיד להתעורר בבוקר ולראות כזה דבר..

רק היום החלפתי את הברגים הנועלים ב307 שלי כי חשבתי שאם יישבר לי האום המיוחד שפותח אותם באמצע כביש 1 אני אהיה בבעיה...

מקווה שיתפסו אותם :mm_surpri

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר מישהו עם סובארו בי4 2006 שגנבו לו 4 ג'אנטים.

המחיר של סט מקורי היה דומה לזה של המאזדה (סביב 28000₪). הרכב נמכר לחברת הביטוח כי הנזק היה גבוה ממחצית מחירון הרכב!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני ממליץ על ברגי נעילה כאלה בחום

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מאיפה קונים ברגי נעילה מיוחדים? מספיק לשים 1 שונה על כל ג'אנט? ולא צריך מפתח מיוחד בשבילם.?

ועוד שאלה, הקאפה של הסמל במאזדה בג'נט מובנית עם הג'אנט? או שאפשר לפרקה? כי אני יודע שבגולפים אפשר לפרק את הקאפה.

פורסם

צריך לשים לב למה קונים. מנסיון עגום אני יכול לומר שmcgarth זה זבל טהור. יש חברה בשם gorilla אבל אני לא יודע איך היא. בטח יש נוספות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ואיפה אתם מאחסנים את הבוקסה המיוחדת?

הברגים האלה הם בולשיט, גם תמורת רבע ממחירם הנקוב זו הוצאה מיותרת לחלוטין.

מדוע? כי כל גנב שמכבד את עצמו מחזיק בוקסה בעלת הברגה הפוכה שננעלת על הבורג ופותחת אותו בקלילות ללא שום צורך במתאם.

אפשר תמונה של הבוקסה?

פעם ראשונה בחיים שאני שומע על זה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני קניתי סט כזה של Audi.

יש בתוך הגלגל הרזרבי תבנית קלקר שמכילה את כלי העבודה (מגבה ומפתח ברגים). בתבנית הזאת יש מקום בדיוק בגודל של המפתח של ברגי הנעילה שהגיע עם הסט. חיפשתי איפה לשים אותו והוא נכנס בול.

בטח בשאר רכבי הקונצרן יש אותו הפטנט.

spare.jpg

יפה שחשבו על זה מראש והשאירו מקום יעודי לבוקסה. היה עוד יותר יפה אם היו מצרפים את ברגי הנעילה עם רכב חדש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אז במקרה כזה,מה שאני עושה לפחות,מחביא את הבוקסה המיוחדת...כל אחד יכול להחביא במקום כלשהו עם סרט הדבקה...

דוחף את היד לשילדה ומדביק את זה...לא חסר שיטות.

פורסם

לא מבחוץ....או מהבגז...או מכניסה איפה שמתחברים למחשב רכב...דוחף יד עמוק ונגמר הסיפור...

או מכל פתח שאפשר להגיע לחלל...או פותח חלק פלסטיק מתחת לתא כפפות...יש מלא מלא מלא מלא מקומות ברכב...

מתחת למושב נהג...לא חסר

להיות יצירתיים

• תוכן חדש...