Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סמל"ת הודיעה על מכירת האלפא מיטו תלתן ירוק ב- 150K ש"ח >> החיסרון: הרכב מיוצר רק עם תיבת הילוכים אוטומטית (רובוטית דו מצמדית) - אין אפשרות לידנית לעומת הפולו GTI >> קרב קשה צפוי בין הפולו GTI למיטו תלתן: במחיר של מעל 150K ש"ח לקוחות שיהיו מעוניינים בפולו האוטומטית עלולים לפזול לאיטלקייה היפה

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1943/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95-%D7%AA%D7%9C%D7%AA%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C---%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-150000-%D7%A9

לוח עריכה02.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוטומטית או רובוטית ?

עריכה מצאתי: "

תיבת הילוכים דו-מצמדית TCT עם 6 מהירויות ותפעול פקדים מגלגל ההגה "

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

רובוטית דו-מצמדית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עם כל הכבוד, מה הקשר מיטו לפולו?

האחת גרמניה מדוייקת, נקיה ומהירה, אנונימית וסטרילית אך בעלת יכולת לא מבוטלת בעוד השניה פיאט פונטו...

סתם סתם, לא באמת. השניה אמורה לתת קצת יותר רעש וצלצולים ופחות דיוק. יותר שואו וקצת (קצת, מה אתם קופצים) פחות גו. יותר מכונית לחובבי הוט הואצ'ים מערבות מאשר מכונות מדוייקות.

אם כבר, ההשוואה הנכונה היא לדעתי ל-208GTi שבמקרה עולה גם 160 אלף.

בקיצור, מחיר מאוד מאוד מעניין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לחלוטין לא בטוח שמיטו תלתן היא פחות "מדויקת" מאשר פולו. ייתכן שלגרמניה יהיו יתרונות בתחום האיכות והנוחות (למעשה, זה אפילו סביר), אם השכילו לקרב את הפולו לרמה של גולף קטנה - וזו השאיפה בשנים האחרונות אצל VW - אז זו יכולה להיות יופי של מכונית. אבל המיטו תלתן, כבודה במקומה, מכונית בהחלט חדה. אם כבר יש טענות למיטו (ופה היתרון של הפונטו אבארט) זה שדווקא חסר לה קצת רעש וצלצולים, ואני בספק עם התלתן מתוחת הפנים שינתה משהו בתחום זה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
עם כל הכבוד, מה הקשר מיטו לפולו?

האחת גרמניה מדוייקת, נקיה ומהירה, אנונימית וסטרילית אך בעלת יכולת לא מבוטלת בעוד השניה פיאט פונטו...

סתם סתם, לא באמת. השניה אמורה לתת קצת יותר רעש וצלצולים ופחות דיוק. יותר שואו וקצת (קצת, מה אתם קופצים) פחות גו. יותר מכונית לחובבי הוט הואצ'ים מערבות מאשר מכונות מדוייקות.

אם כבר, ההשוואה הנכונה היא לדעתי ל-208GTi שבמקרה עולה גם 160 אלף.

בקיצור, מחיר מאוד מאוד מעניין.

לגבי ההשוואה של פולו למיטו תשאלו ב"וואלה רכב" - הם התחילו :) (בתמונה המצורפת להודעה הראשונה).

לגבי ההשוואה עצמה, אם משווים את הפולו האוטומטית למיטו האוטומטית, המיטו בוודאי תפריע לפולו להימכר. אנשים מסתכלים דבר ראשון על מחיר.

הפולו הידנית תתחרה ראש בראש עם הפיג'ו 208GTI, ואם המחיר יהיה זהה אני לא רואה איך הפולו לא יכולה להימכר במספרים טובים.

המיטו יכולה להתחרות אפילו בקליאו RS.

פורסם

השאלה למה לא מביאים את הרכב הכי מהנה בקבוצה ,וגם אמור להיות הכי זול (לפי מקורות זרים מקיר לקיר בחול). הפייסטה ST. ואל תגידו שאיילון מוטורס מביאים בטיפטוף דלוח.

פורסם
אני לחלוטין לא בטוח שמיטו תלתן היא פחות "מדויקת" מאשר פולו. ייתכן שלגרמניה יהיו יתרונות בתחום האיכות והנוחות (למעשה, זה אפילו סביר), אם השכילו לקרב את הפולו לרמה של גולף קטנה - וזו השאיפה בשנים האחרונות אצל VW - אז זו יכולה להיות יופי של מכונית. אבל המיטו תלתן, כבודה במקומה, מכונית בהחלט חדה. אם כבר יש טענות למיטו (ופה היתרון של הפונטו אבארט) זה שדווקא חסר לה קצת רעש וצלצולים, ואני בספק עם התלתן מתוחת הפנים שינתה משהו בתחום זה.

דווקא מבחינת רעש , יש לה רעש ממכר , שבוע שעבר עליתי עם חבר לנסיעת מבחן בדגם המדובר , ירדנו מהאוטו והוא ישר רץ להזמין , אוטו כייפי .והיא עולה 160 אם לדייק 167 והוא קיבל הנחה של 7 אלף , כמובן שה150 לא כולל איתוראן, אגרת רישוי , צבע ....

ועם כל הכבוד עדדין לא מגיעה לאיכות הגרמנית .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
השאלה למה לא מביאים את הרכב הכי מהנה בקבוצה ,וגם אמור להיות הכי זול (לפי מקורות זרים מקיר לקיר בחול). הפייסטה ST. ואל תגידו שאיילון מוטורס מביאים בטיפטוף דלוח.

מה אתה מנסה לומר? שהלכת לאיילון בכוונה להזמין פיאסטה, שמת מקדמה והם סירבו לקחת את הכסף שלך?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם (נערך)

אני חייב להסכים כאן עם TGT.

איילון לא ממש מתלהבים למכור את הפיאסטה.

שאני ניגשתי אליהם הם ניסו במשך קרוב לחצי שעה לשכנע אותי שלא שווה לי להזמין,

בסוף שברו אותי עם הצעת מחיר מגוכחת.

גם אני נסעתי במיטו החדשה, חביבה בהחלט.

החסרון הכי מורגש שלה זה הגיר שבמצב רגיל מאד מסרס את המנוע.

שמעבירים למצב "דינמיק" המצב משתפר מאד.

המחיר מאד אטרקטיבי, המתחרות שלה או יותר יקרות או פחות מאובזרות ממנה.

אני לא חושב שיש אלטרנטיבה ראויה יותר למי שמחפש רכב ספורטיבי עם גיר לעצלנים :)

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הלכתי, ראיתי את ההיתנהלות החובבנית שלהם, האמת די נבהלתי . וכל פעם ביקשו סכום אחר ושכחו את הסכום שאותו אמרו בפעם הקודמת. אפילו הבטיחו דבר שבדיעבד לא היו מסוגלים לקיים.אז ברחתי כל כך מהר על אף שרציתי .וקניתי משהו אחר ,ולא מצטער.

• תוכן חדש...