Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
את צודקת , אבל נמסר לנו מהסוכנות שמה שזמין במלאי עכשיו זה ה monza , מבחינת המחיר שנסגר זה 160 .

במחיר הזה אתה יכול לקנות גם סיאט קופרה 265 כ"ס שאמורה להיות משווקת בחודש הבא שהולכת להיות מתחרה רצינית מאד בתחום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4474515,00.html

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30989-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחיר הזה אתה תוכל לקנות את הקופרה עוד שנתיים, משומשת במצב טוב. ואגב - בהשוואה של קופרה קודמת מול מיטו תלתן קודמת - מעדיף בכל יום את המיטו החלשה יותר והפחות מבצעת אך החביבה, נעימה וקלילה, על הקופרה הדבוקה לכביש, כבדה, נוקשה וחמורת סבר כקטר רכבת גרמני. אחד הרכבים הספורטיביים הפחות מהנים שנהגתי בהם, אם לא ה-.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

1. הפרש בין המחיר "הזה" למחיר משוער (לפני שנה ולפני שינוי מיסוי נוסף) של הלאון קופרה עומד על 50K ש"ח.

2. נכון להיום הלאון 1.8 נמכרת סביב המחיר "הזה", אין שום הגיון לצפות לקופרה באותו טווח מחירים.

3. הלאון מתחרה בגולף GTI, ג'ולייטה תלתן וכו' ולא בקטגוריית הסופר מיני'ז כמו פולו GTI, קליאו RS או המיטו המדוברת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
במחיר הזה אתה יכול לקנות גם סיאט קופרה 265 כ"ס שאמורה להיות משווקת בחודש הבא שהולכת להיות מתחרה רצינית מאד בתחום.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30989-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

אתה אומר את זה כי יש לך איזה מידע פנימי?

שמת לב שהכתבות שהוספת הם מ2014?

לא רק שהלאון קופרה לא קשורה למיטו תלתן אלא שבקצב שבו העיניינים מתקדמים כנראה שלא תיהיה לאון קופאה בארץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הלאון לא מתחרה של מיטו, אלא מתחרה של הג'ולייטה וכד'...

בכל מקרה המחיר שלה בטח יעמוד על בערך 200,000 ש"ח.

עומר :-)

פורסם
אתה אומר את זה כי יש לך איזה מידע פנימי?

שמת לב שהכתבות שהוספת הם מ2014?

לא רק שהלאון קופרה לא קשורה למיטו תלתן אלא שבקצב שבו העיניינים מתקדמים כנראה שלא תיהיה לאון קופאה בארץ.

הלאון אמורה להיות משווקת מסוף חודש הבא (אני מחכה לחבר מהעבודה שקונה אותה ואני קונה את ה GTI ממנו)

תחילת חודש שעבר חבר אחר ראה קופרה 265 נפרקת בנמל אשדוד - אז כניראה הם התעוררו שם בצמפיון

קובי

:-)

פורסם

מה ההיגיון לקנות בארץ סופר-מיני חמות כאשר יש את ליאון 1.8 באותה סביבת מחירים?

פורסם

האם באמת הן עדיפות משמעותית מהבחינה הזו? מודה שלא נהגתי על סופר-מיני חמות, אבל הן צרות משמעותית מה שאמור לפגוע דווקא בהתנהגות או שאני טועה וזה לא משפיע? האם השוו במקום כלשהו בעולם ליאון 1.8 עם סופר מיני חמות? סליחה על ריבוי השאלות. :)

פורסם

מה שחשוב הוא הביצוע בפועל. ברור שלסגמנט גבוה יותר יש פוטנציאל רב יותר בכל הקשור למעטפת הביצועים, אבל זו לא בהכרח זוכה למיצוי. דוגמא: מיני קופר מהנה יותר לנהיגה מלאון FR (כך על פי מבחנים - לא נהגתי בלאון).

:idea:
פורסם
לגבי ההשוואה של פולו למיטו תשאלו ב"וואלה רכב" - הם התחילו :) (בתמונה המצורפת להודעה הראשונה).

לגבי ההשוואה עצמה, אם משווים את הפולו האוטומטית למיטו האוטומטית, המיטו בוודאי תפריע לפולו להימכר. אנשים מסתכלים דבר ראשון על מחיר.

הפולו הידנית תתחרה ראש בראש עם הפיג'ו 208GTI, ואם המחיר יהיה זהה אני לא רואה איך הפולו לא יכולה להימכר במספרים טובים.

המיטו יכולה להתחרות אפילו בקליאו RS.

אני לא רואה איך הפולו GTI או המיטו תילתן מתחרות איכשהו ב 208GTI או בRS. לפי כל קנה מידה הם רמה אחת מעל בכל מה שקשור לנהיגה.

אם כבר ההשוואה לדעתי יכולה להיות לגיטימית בין ה208, הRS וה ST שהן מכונות נהיגה באותה ליגה, שזה ליגה מעל הפולו והמיטו.

פורסם
אני לא רואה איך הפולו GTI או המיטו תילתן מתחרות איכשהו ב 208GTI או בRS. לפי כל קנה מידה הם רמה אחת מעל בכל מה שקשור לנהיגה.

אם כבר ההשוואה לדעתי יכולה להיות לגיטימית בין ה208, הRS וה ST שהן מכונות נהיגה באותה ליגה, שזה ליגה מעל הפולו והמיטו.

בוא ננסה לחדד את התובנות והקביעה שלך - ונניח לרגע את המיטו החלשה יותר בצד;

הסבר בבקשה מהם קני המידה שאתה מדבר עליהם.

הסבר בבקשה מדוע הפולו(192 כ"ס, 6.7 ש' למאה), המהירה יותר בתאוצתה מהפיז'ו, הרנו והפיאסטה אינה באותה ליגה שלהם. אני לא מתלהב מהפולו, פשוט מנסה להבין על סמך מה אתה נחרץ כל כך.

וסתם שאלת תם; האם נהגת במי מהמכוניות שאתה משייך לכאן או לשם?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הסבר בבקשה מדוע הפולו(192 כ"ס, 6.7 ש' למאה), המהירה יותר בתאוצתה מהפיז'ו, הרנו והפיאסטה אינה באותה ליגה שלהם. אני לא מתלהב מהפולו, פשוט מנסה להבין על סמך מה אתה נחרץ כל כך.

מבחינת "רכב נהיגה " הפיסטה ST משאירה מאחור את כל המתחרות . לפי כל המבחני נהיגה מרחבי העולם הST נחשבת להכי מהנה ומתנהגת . גם יותר מה1S והמיני קופר S. וגם יוצאת הכי זולה מכולם.
פורסם

בתור התחלה לא חייבים לנהוג על אחד מהרכבים הספציפיים (למרות שרצוי) כדי לדעת ש:

א. רמת הנהיגה של רכב (למרות שזה חשוב מאוד) לא נקבעת רק ע"י כמות הסוסים, המומנט וה- 0-100 שהוא עושה

בטח ובטח כשההבדלים בין חמשת הרכבים המדוברים הם לא משמעותיים כל כך בפרמטרים הללו.

ב. בעיני (ובעיניהם של בוחני רכב מקצועיים) למרות שקטונתי מאוד רמת הנהיגה ברכב נמדדת לפעמים יותר ע"י דברים נוספים

כמו רמת ההיגוי וההיזון החוזר, שילדה, כיול מתלים וכדומה..

ג. אני חוזר: על פי כל קנה מידה ותבדוק בעצמך במבחני הרכב שנעשו ברכבים הללו בחו"ל תראה שבאמת ה208, הRS ובטח ובטח

שה-ST לפחות רמה מעל המיטו והפולו המדוברות שאני בטוח שהן אחלה רכבים ומהנים לנהיגה, אבל זה מאוד ברור בכל מבחני

הרכב שה208, הRS וה-ST מספקות חוויית נהיגה ספורטיבית ברמה גבוהה יותר.

ד. זה שהפולו עושה 0-100 ב6.7 וה208 ב6.8 כל כך זניח שזה מגוחך. זה אפילו לא אומר שהיא מהירה ממנה או יותר מבצעת, חוצמזה

שזה דווקא הגיוני יותר שה208 במבחן המהירות/הספק/מומנט עולה גם בזה על הפולו, היא מספקת 200כ"ס, 28 קג"מ ב1700 סל"ד

לעומת הפולו שמספקת 25.5 קג"מ ב2000 סל"ד, סתם לצורך ההשוואה.

פורסם
מבחינת "רכב נהיגה " הפיסטה ST משאירה מאחור את כל המתחרות . לפי כל המבחני נהיגה מרחבי העולם הST נחשבת להכי מהנה ומתנהגת . גם יותר מה1S והמיני קופר S. וגם יוצאת הכי זולה מכולם.

מחזק+++

• תוכן חדש...