Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2003 החזרה לכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אבא שלי החליט להביא לי את הרכב שלו כמתנה, הרכב הוא רנו סניק שנת 2003 , הרכב הושבת מהכביש עקב אי צורך בו לפני כשנתיים-שלוש כאשר הוא היה עם טסט בתוקף.

הבעיה היחידה שלו שהרדיאטור טיפה נזל אבל שאנחנו מניעים אותו פעם בשבוע אז אין נזילת, כיאילו היא נאטמה...

כמה אתם חושבים יעלה לי התענוג להחזיר אותו לכביש?

אני צריך לעשותת לו:

-4 רמקולים ורדיו דיסק.

-ביטוח נהג צעיר, בן 19 (צד ג).

- טסט

-אולי גם צמיגים.

ובמידה ויחזור לנזול הגנרטור אז גם החלפתו...

תודה!

פורסם

4 צמיגים בערך -1200-1500 ש"ח

החלפת שמן, פילטרים, נוזל בלמים 600-1000 ש"ח

לגבי רדיאטור קשה לדעת. יכול להיות תיקון של כמה מאות ויכול להיות החלפה של רדיאטור וכמה צינורות ואז זה בקלות יעבור את ה 1000 ש"ח

רדיו דיסק בסיסי מחברה ידועה עם 4 רמקולים בערך 700 ש"ח

טסט (חידוש רשיון) הסכום רשום ברישיון עצמו. הבעיה זה במבחן השנתי (טסט במכון), יכולים לימצא ליקויים נוספים.

תבדוק אפשרות/כדאיות למכור את הרכב כמו שהוא ולקנות במקומו רכב (נגיד זהה) עם טסט, צמיגים תקינים וכזה שלא עמד כמה שנים. אולי ההבדל לא יהיה גדול.

פורסם

האם הרישיון הוקפא או שפשוט האוטו שכב לו?

אם לא הוקפא - יש לכם לשלם את כל הטסטים שהחמצתם - וזה לבד מציב סימן שאלה גדול לכדאיות.

העצה של פיקסר - נכונה. בנוסף, בן 19 לא ממש צריך משפחתית כמו סניק, אם אתה בקטע של רנו חפש לך קליאו ידני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טווינגו למה? אוטו מיוחד ונדיר בארץ, אבל לא בטיחותי ומיושן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...