Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פות"ש, דבר ראשון, אני מקווה שלא נמצא בקרוב (מאוד) איזו מודעת מכירה פה או ביד2 כי זה טרנד מאוס.

מה אכפת לך אם פות"ש יחליט למכור את הרכב שלו מחר, עוד שבועיים או שבעוד שנה?

אני לא רואה פה שרשור הלל כלשהו לרכב ספציפי, בסה"כ הבן אדם מציג את מה שיש ברשותו במקביל לתהיות לגבי רכב חדש. ממש משנה אם היה פותח שרשור ביעוץ וכותב שיש לו מונדאו שהוא מרוצה ממנה אבל הוא שוקל להתחדש והאם כדאי?

אם הוא יחליט בעקבות השרשור (או סתם כי יזכה מחר בלוטו) להחליף לרכב חדש יותר יש תקופת זמן מסויימת שהוא צריך לחכות עד לפרסום הרכב כדי שחס וחלילה מישהו מקארספורום לא יצקצק?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

MURZILKA

אכפת לי, כן. כי זה הופך כל שרשור "שביעות רצון" לדבר שצריך לקחת בעירבון מוגבל, שמא מדובר בקידום מכירות פשוטו כמשמעו, רק בקנ"מ קטן ופרטי. יש עוד אנשים שזה מפריע להם והגיבו בשרשור אחר. לדעתי האישית, שרשור שביעות רצון חד-צדדי שנפתח בסמיכות לשרשור מכירה, מפחית מאוד מהערך של השרשור, ומספיק שרשורים כאלה גם מורידים לצערי הרב מהערך של הפורום.

נשמע לי שאת מדברת ממקום קצת אישי. לא ברור למה כי אתם חברי פורום פעילים ומשקפים שיכולים לפרסם שרשורי סיכום חד צדדים ושביעות רצון כמה שבא להם, ומי שמכיר אותם יודע שזה לא יח"צ זול.

אם הייתי מכיר אותך יותר טוב הייתי שואל אם אתם כבר מחפשים ג'ולייטה אבל נראה לי שתעלבי מזה וזאת ממש לא הכוונה :-D

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני מסכימה איתך שהיו מקרים קצת חסרי טאקט כמו שרשור הלל בפורום יעוץ לרכב שנמצא אצל הבעלים חודשיים (בעיניי חודשיים זה לא מספיק לסיכום) ואחרי יומיים צץ בפורום מכירה. אבל אני חושבת שמכאן ועד ללפסול כל מה שאמר חבר פורום (פעיל או קצת פחות) טרם המכירה או לדרוש ממנו דין וחשבון על החלטות בחיו זה קצת מוגזם.

בעיניי, היתרון המשמעותי של לרכוש רכב מחבר פורום, זאת היסטוריית ההודעות שלו. שם אתה יכול לגלות אם לקראת המכירה נכתב סיכום נוצץ כשבפועל נפתח שרשור בפורום הטכני כל שבועיים ולעשות את החושבים עם עצמך איזה משקל לתת לדברים.

יכול להיות שדברי נשמעים לך קצת אישיים כי אני פשוט לא מסכימה עם ה"חטטנות" יתר הזאת וגם אנחנו התלבטנו לפני הפרסום של הפונטו בפורום.

לא הבנתי את הבדיחה עם ג'ולייטה. הבראבו כאן רק חודש, אפילו בשבילנו זה מעט מידי :oops:.

עריכה: על מנת לא להפוך את השרשור לשיחה אישית, אתה מוזמן להסביר לי אותה בהודעה פרטית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא פסלתי את דבריו של פות"ש, רשמתי במשפט אחד מה שהיה לי להגיד בנושא "שרשורי הלל" (ויש פה הלל) ואח"כ כל מה שכתבתי נגע לגופו של עניין ולכותרתו של שרשור. בנוסף, כמעט כל הרכבים שלי היו משפחתיות גדולות בנות 10 ומעלה, ולכן אני מבין אותו ואת שביעות רצונו הכללית. הרכב הנוכחי שלי (מיקרה) נקנה בשל אילוצי חנייה קשים בסביבת עבודה\מגורים, אבל כל כביש טיפה משובש מביא איתו געגועים להונדה אקורד ולמאזדה6.

עד היום אני חושב ש"להתחתן" עם רכב מנהלים בן 7-10 זאת יכולה להיות עסקה מצויינת למי שהנסועה שלו נמוכה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
MURZILKA

אכפת לי, כן. כי זה הופך כל שרשור "שביעות רצון" לדבר שצריך לקחת בעירבון מוגבל, שמא מדובר בקידום מכירות פשוטו כמשמעו, רק בקנ"מ קטן ופרטי. יש עוד אנשים שזה מפריע להם והגיבו בשרשור אחר. לדעתי האישית, שרשור שביעות רצון חד-צדדי שנפתח בסמיכות לשרשור מכירה, מפחית מאוד מהערך של השרשור, ומספיק שרשורים כאלה גם מורידים לצערי הרב מהערך של הפורום.

נשמע לי שאת מדברת ממקום קצת אישי. לא ברור למה כי אתם חברי פורום פעילים ומשקפים שיכולים לפרסם שרשורי סיכום חד צדדים ושביעות רצון כמה שבא להם, ומי שמכיר אותם יודע שזה לא יח"צ זול.

אם הייתי מכיר אותך יותר טוב הייתי שואל אם אתם כבר מחפשים ג'ולייטה אבל נראה לי שתעלבי מזה וזאת ממש לא הכוונה :-D

אוי נו זה אפילו לא אוטו שאני אקבל עליו 10 אלף שקל על מה אתה מדבר. וכך או כך עם הרכב הזה אני נשאר עד הסוף.

• תוכן חדש...