רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,561 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
שלום, יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2008 דגם ספיריט (מנוע 2.0 האצ'בק) אני מעוניין לרכוש נורות דמוי קסנון לרכב (דוגמת osman ופיליפס), אמרו לי לבדוק בספר הרכב שלא קיים אצלי ברכב.. אז הורדתי מהאינטרנט ספר מהאתר של מאזדה (באנגלית), ממה שראיתי כתוב שם H7, יש אפשרות כזאת שהנורות זה H7 ולא H4 הרגילות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהמשך לדיווח על חווית נהיגה באודי S3 על ידי פבל ושי, ודיון בעקבות כך על מהי מכונית כיפית ומהי מכונית הגיונית לנהיגה, הוצגו שתי אסכולות. של הכיף האמוציונלי ולא הגיוניאל מול הנהיגה הגיונית ויעילה, שגם בטוחה הרבה יותר ברכב, שבנוי לסגנון נהיגה מהיר ובטוח יותר. מה שיפה בQ50T שהיא באופן מדהים משלבת בין שני העולמות. מנוע 2ליטר טורבו של מרצדס עם שינוי מפות גדישה לכיוןן 211 כ"ס. נכון, לא ממש הכי חזק בסצינת 2.0 טורבו, אבל מספק יופי של משיכה. הנעה (הנאה?) אחורית וחלוקת משקל עם המסורת של אינפיניטי, כמו שחטיבת ספורט של ניסאן יודעת לעשות. נכון, בניגוד לבת דודתה לקסוס שמתביישת בהיותה אחותה של טויוטה, אינפיניטי לא מתביישת בקרבה משפחתית עם ניסן וניתן לגלות את זה גם בעיצוב. פרצ…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ראיתי אתמול ניידת עם צביעה חדשה, יפה יותר לטעמי. יש פליקרים קטנים בטמבון האחורי (שמנסיון ייתקעו בקרוב על מצב דולק קבוע). http://i59.tinypic.com/x3d2y1.jpg http://i62.tinypic.com/2m6omeo.jpg
הודעה אחרונה מאת LowNSlow, -
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכב הזה ורציתי לדעת עליו: א. האם הוא חסכוני? ומה עדיף מבחינת חיסכון בדלק ה 1.4 ליטר או 1.6 ב. יש לו תקלות/מחלות נפוצות? ג. יש לרכב גיר אוטומטי רגיל או DSG? ד. בגדול אשמח לחוות דעת על הרכב תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת 133hp, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. כבר זמן רב אני מחפש ליפייפיה שלי ספוילר יפה לא מגושם מדי אם משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו או בהזמנה אישית אשמח לדעת פרטים על הרכב, פיג'ו 307 שנת 2002 רמת גימור XT
הודעה אחרונה מאת theilya2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קצת באיחור אך לא ראיתי לכך שום איזכור על דפי הפורום, פורשה הודיעו כי החל מ2016 דגמי ה911 מלבד הGT3 הולכים להיות מוגדשים,עקב הסיבות הברורות מאליו. המנועים הולכים להשאר flat 6. לדעתי נראה שינוי במיפוי הדגמים של פורשה,כאשר הקאיימן תהיה המכונית ספורט האולטימטיבית מה שעד עכשיו פורשה ניסו למנוע תוך כדי הגבלת הקייאמן שחלילה לא תהיה מהירה יותר מה911,אבל לכולם ברור בערך המהיום שהיא יצאה שהקאמיין היא הפלטפורמה העדיפה. ובאשר ל911 תהפוך להיות מכונית מעודנת יותר בעלת יומרות GT ובכך לתת לקיאמן להיות הספורטיוית ההארדקור. בנוסף ב.מ.וו הודיעו כי הM2 תצא לייצור שנה הבא עם מנועי 3.0 טורבו כפול אך עם הספק איזור ה360-370 סוסים,ושאר טיפולי M,מחיר צפוי בארה"ב צריך להיות בין 55-60 א…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, לא מצאתי שום כתבה מיוחדת אבל במקרה נכנסתי לאתר קיה הבינלאומי וראיתי שהעלו תמונה חדשה של הריו סדאן עם עיצוב קצת שונה, האמנם אין הרבה הבדל לפי התמונות אבל רואים שינוי קל בגריל הקדמי ובטרמבון שקיבל עיצוב חדש, הדף רכב נכון לעכשיו לא זמין ויש הודעת שגיאה שמנסים להיכנס כנראה מחליפים אותו ממש עכשיו. מעניין אם פיספסתי שהודיעו על זה איפשהוא ומה ההבדלים חוץ מהעיצוב.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
כידוע דייהטסו כבר אינן משווקות בארץ מאז 2011/2 . דגם השרייד הפשוט האחרון עלה על הכבישים בשנת 2000. היום ראיתי דייהטסו שרייד מודרנית וחביבה - אפילו עם סאנרוף ואבזור נאה. מזכיר למישהו משהו ?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
אני מעוניין לקנות מצלמת דרך, לא יודע מאיפה ומה הטווח מחירים. אשמח אם מישהו יסביר לי ויציע לי מקום טוב לקנות. תודה
הודעה אחרונה מאת Yossi_5, -
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם :] קוראים לי אריק וזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. במשך מספר החודשים האחרונים, לאחר שסיימתי את התואר, חיפשתי לי רכב מקטגוריית סופר מיני/מיני ידני, חדש מהחברה. במהלך החיפוש קראתי הרבה הודעות, עוזרות מאוד בפורום הזה ועכשיו, כשסיימתי את כל התהליך - אני רוצה לפרסם כאן את כל הרשמים שלי מהתהליך - דגמים, יצרנים, אבזור, מחיר, נסיעות מבחן וכו'. חיפשתי רכב שיעשה נסיעות משולבות - בערך 70% בין עירוני ו30% עירוני, לא ארוכות מאוד, עם נסועה ממוצעת שתתייצב בסביבות ה20 אלף ק"מ בשנה. העדפתי את מכוניות הסופר מיני, אולם בעצת חברים בדקתי גם כמה מכוניות מקטגוריית המיני. מבחינת תקציב, עד 85K. אם כך, אני אתחיל: דגמים שבדקתי מקטגורית המיני - יונדאי i10, סקודה סיטיג…
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
להלן תקציר חוויה לא נעימה שלא נותנת לי מנוח. אנסה לתת כאן תמצית ראשונית, בהמשך לפוסט מהפורום המשפטי. המטרה היא להזהיר את כולם, וכן לאסוף חומר לתלונה מסודרת ו/או תביעה ייצוגית. לפני כשבוע ניסיתי לבצע עסקת טרייד אין בלובינסקי טרייד, במסגרתה אני מוסר C4 ומוסיף כדי לקחת C5. הבהרתי שאני מאד אוהב את הרכב שלי ושומר עליו, ואני מחפש עסקה כזו רק אם יש להם רכב עם פרופיל דומה, כלומר יד ראשונה פרטית שמור ותקין+. קיבלתי הצעה לרכב ספציפי. נאמר לי מפורשות שהוא עבר ״רק טיפולים שוטפים״ ולראיה קיבלתי תדפיס בן ארבעה עמודים שאני מצרף כאן, לאחר שניקיתי ממנו כל פרט מזהה של בעל הרכב האמיתי. אפשר לראות שאכן הרכב רק היה בטיפולים כל 20 אלף, ובנוסף הוחלפו רפידות. שילמתי מקדמה על סמך מצג זה, ו…
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
היי, אני מחפש מוסך מורשה מאזדה באזור ראש העין והייתי רוצה המלצה למרות שמצאתי שם מוסך עם מבצע אפילו על טיפול רכב, למישהו יש המלצה, נסיון?? המוסך נקרא מרכז שירות חוצה ישראל ראש העין אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת etayygal, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מדובר בסיפור עם זקן - הופיע ברשת בעשור האחרון עשרות פעמים וגם כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?61862-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%A0%D7%97%D7%9E%D7%93-%D7%A9%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%90%D7%A7+%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94 " זוהי הפעם השניה שאני כותב לכם, אני לא מאשים אותכם על אי התיחסותכם, כי תלונתי נשמעת מטורפת, אבל זו עובדה שיש לנו מסורת משפחתית של אכילת גלידה כל יום אחרי ארוחת ערב. אבל סוג הגלידה משתנה ואחרי הארוחה, כל המשפחה מצביעה איזה סוג גלידה נאכל � הרוב כמובן קובע � ואז אני יורד לרכב ונוהג עד חנות הגלידה לרכוש אותה. זו גם עובדה שלאחר…
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאוד אהבתי את הקונספט, ודי התמכרתי אליו. לדעתי זה יתפוס בארץ יותר מארועי הדרג שהיו פה, שמן הסתם נתנו במה רק למי שיש כסף, כי רק להם יש מכוניות ששות מרוץ, מרוץ כזה עם קטגוריות שונות יכל לתת מענה גם לנהגים עניים. זה משמעם לראות שני רכבים שעושים 0-100, ב10 שניות מתחרים, אבל אם אותם הרכבים במרוץ כמו ה- Spectator Drags, יכל להיות מעניין יותר. https://www.youtube.com/watch?v=g1_WZqxRHbM
הודעה אחרונה מאת kissos, -
לא הייתה אי פעם תמונה יותר טובה לביטוי "ללא מילים"!!! צולם היום, מדובר בשלט חדש ותרשו לי במקום לתת ניתוח מעמיק פשוט להתגלגל מצחוק... מישהוא שיספר להם ש C3 פיקאסו נמכרת ב"החל מ" 92K ש"ח. :roflmao::roflmao:
הודעה אחרונה מאת Artxes, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קטע. לבמוו מעולם לא היה מיניוואן קומפקטי עם שבעה מושבים. עכשיו יש לה, וקוראים לו סדרה 2 גראן טורר. הקשר בינו לבין סדרה 2 אקטיב טורר הדוק, הקשר ל-M235 - פחות. הרבה פחות. קישור לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
...10 ימים אחרי שהחזרתי אותו [את הרכב]. אני לא בדקתי את המרכב התחתון כשלקחתי אותו, והם לא בדקו כשהם קיבלו אותו חזרה. איך יוצאים מזה ?
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תודה לאל סופסוף שינו את הפנסים המכוערים מקדימה, ולפי התמונות היא נראית בהרבה יותר טוב (מזכירה את יונדאי למינהן) לינק
הודעה אחרונה מאת Henry123321, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי שזוכר יצא לי בעבר לנהוג ב-2 המכוניות בעבר, מה שהוביל לסיקור שבקישור- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?399581-ראש-בראש-Ferrari-California-VS-Maserati-Grancabrio&highlight=grancabrio לפני כמה זמן הודיע חבר פורום מכובד (???) שהוא מגיע לביקור ואני מיד התחלתי לחשוב איך מוסיפים קצת פלפל לביקור שלו, כמובן שמיד שלחתי אימייל וקבעתי נסיעת מבחן. הרכב הנבחר למשימה- מזראטי גראן קבריו, נדיר בנוף הישראלי, מפנק בכלליות, גג נפתח ומושב אחורי אמיתי שיכול לאכלס את אותו חבר פורום. יצאנו אתמול לאותה נסיעת מבחן מיוחלת, הציפייה היתה גבוהה, הביצוע איך לומר, קצת בינוני, איפשהו קצת מעל פיאט בראבו והרבה הרבה מתחת לפאביה ו-I20 סופרים. הפעם המזראטי הגיעה חמושה…
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 50 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
מדובר בקטע כביש שאני נוסע דרכו 4 שנים כל יום ובתנאי מזג אוויר שונים. היום שמתי לב שהכביש קצת רטוב אז לחצתי גז בעדינות (אפילו קצת פחות מיום גשם סוער) ופתאום הרגשתי היסחפות כנראה של החלק האחורי, זה היה ממש לא צפוי כי בכל אותו קטע אני בדיוק חושב לעצמי שאפשר להחליק פה ואין מצב שזה יקרה לי כי אני בדיוק חושב על זה ורוצה להימנע מזה. איכשהו הצלחתי ליישר את עצמי ולהמשיך בנסיעה אבל עדיין לא הבנתי מה גרם להיסחפות הזו. המחשבה הראשונה שעולה לי לראש - צמיגים אחוריים Goodyear מתחילת 2011, קצת יבשים אך מלאים בשר.
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
-
שלום חברים . אני לפני חודש רכשתי פורד פוקוס 2008, הרכב נקנה מבנאדם זקן וטופל במוסך מורשה . כחלק מיישור קו שלי ביצעתי לו טימיינג ועוד מס' טיפולים שבניהם היה אטם מכסה שסתומים . שילמתי כ2000 שקל עבור סט טיימינג חליפי , סט רצועות אביזרים מקורי ואטם מכסה שסתומים חליפי )לא כולל מחזירי שמן ומשאבת מים) ביום חמישי האחרון הסתכלתי מתחת למכסה המנוע וחשכו עיניי לראות שכל תא המנוע מפוזר שמן כתוצאה מבריחה שמן מהאטם מכסה שסתומים . לאחר שהלכתי ללמוסךבעקבות הנזילה נאמר לי לבוא למוחורת ויחליפו לי בחינם לאטם אחר על מנת לתקן את הבעיה . באמת למוחורת הלכתי למוסך .טיפלו והחליפו. וברגע שהחזרתי את הטופס הטיפול למזכירה נאמר לי שאני צריך לשלם 600 שקל עבור החלק . לאחר צעקות שהחלק הוחלף בגלל …
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 3 תגובות
- 876 צפיות
מה המשמעות של נסיעה באבק הזה. כמה זה מקצר את חיי הפילטרים?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם, האם ניתן לרשום אותי ואת חברה שלי בעת קניית רכב כבעליו?
הודעה אחרונה מאת עמיחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכל החברים . אני מתעניין לרכוש רכב דיפלומטי שמטופל אצלי מנספח צבאי של שגרירות אירופית שבקורוב עוזב את הארץ . הרכב משנת ייצור 2005 והוא נמצא בארץ כ 3 שנים . האם מישהו התנסה בתהליך כזה ,או שקיים מדריך בפרום (לא מצאתי) בסגנון הבחור שהסב מונית לפרטי ?
הודעה אחרונה מאת מוסך רון, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום חברים, חברה שלי התחדשה היום ברכב חדש. KIA PICANTO 2015. אני רוצה לקנות לה מתנה אך מתקשה למצוא אחת מתאימה ומועילה. אשמח לקבל הצעות... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם בגלל שטרם מלאו לי 21, לא אוכל לבחון רכב חדש? איך זה עובד? כמו כן, אשמח לשמוע אודות הפרוצדורה לקבלת רכב לנסיעת מבחן. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת TDean, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אולי אני מפספס פה משהו, אבל מה בדיוק הביג-דיל בדיל הזה? ביטוח מצבר לשנתיים עולה 528 ש"ח. מצד שני, אם אני חושש שאני אתקע עם המצבר אני יכול פשוט לגשת לחשמלאי רכב ולקנות ב-500 ש"ח מצבר חדש שיחזיק... פם פם פם פם... בערך שנתיים. אז תגידו שאתם מוכרים לי מצבר עם שליח עד הבית במחיר רגיל וזהו
הודעה אחרונה מאת aka77, -
אני יודע שהיה מכרז בצה''ל לרכב הליסינג לאנשי קבע. הזוכה היא מיצובישי אטראז' , השאלה שלי היא האם איש קבע יכול היום אחרי המכרז החדש לקחת רק אטראז' או עדיין לקחת את קיה ריו / יונדאי אקסנט או מאזדה 2 ? אה וגם ראיתי שטויוטה יאריס (אלבר) התחילה להכנס לצבא מה זה חדש ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 0 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
http://watchtvseries.se/serie/top_gear תהנו
הודעה אחרונה מאת guy858, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 39 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אלה שנוסעים בצפון או בדרום בכבישים בין עירוניים יבינו על מה אני מדבר. יש כבישים רגילים לגמרי של 80, פתאום מחליטים לשים כמה מנורות כתומות בצד, לצבוע את הכביש לכתום וזהו כביש של 60 קמ"ש. בגלל שאני נהג חדש אני מאוד משתדל לא לעבור את ה-10 קמש המותר ובגלל זה אני יורד ל-70 בכבישים כאלה וגם אני מרגיש מפגר אבל אצל נהג חדש אין מקום לטעויות וגם אנשים עוקפים אותי ולפעמים זה לא מקום אופטימאלי לעקיפה מה שרציתי לשאול, האם אי פעם נתפסתם על מהירות בכביש כזה? אני לא מאמין שיש שם מישהו שיורד מ-100 על פניו זה נראה לא הגיוני (כי איפה יהיה השוטר), אבל ישראל .. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- outnex
- דובצע
- tan tan
- mcshmupi
- ברווז
- sperial
- pooh-bear
- mikyl
- ofralon
- David32
- itzik123
- wncrazy