Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הקישור מטה, ה 500L הוא הרכב הכי נמכר

שמת לב כמובן שאנחנו מדברים על דגם 7 המקומות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמת לב כמובן שאנחנו מדברים על דגם 7 המקומות.

כן, למיטב הבנתי המכירות של דגם 7 המקומות מאוחדות עם דגם 5 המקומות.

זה מאוד מקובל לבצע את האיחוד הזה - בדיוק כמו שמאחדים את המכירות של הסניק (עם הגרנד) ו C4 פיקאסו (עם הגרנד).

אנשים יוצאים בהצהרות שהרכב לא נחל הצלחה גדולה בעולם, למרות שאני מאמין שאין להם (ובטוח גם לי) מידע כמה כלי רכב היצרן תכנן למכור והאם מבחינתו הדגם נחשב להצלחה או כישלון.

זה בלט לי , ביחס לעבודה שהרכב מכר יותר כלי רכב מהמתחרות הישירות שלו (כמו המאריבה ושאר המתחרות שציינתי קודם)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
סורי, לא כ"כ מבין לאן אתה חותר.

אני לא יודע אם הרכב באמת גרוע. לא נהגתי. ההשוואה כאן היא במפרטים מול המתחרות, והמתחרות במקרה הזה הן מכוניות 5+2 אחרות, שפשוט נותנות הרבה יותר במחיר דומה.

ואגב, יונדאי I20 לא יכולה לספק מה שאודי, ב.מ.וו ומרצדס שעולות כפול מספקות. אולי אפשר להשוות אותה במידה מסוימת לגרסאות שלהן שעולות 30% יותר, אבל לא כפול.

ואגב 2, סיני אמנם יותר זול, אבל עדיין לא חצי מחיר...

רוני

מה שאני מנסה להגיד זה שיש מוצרים שמנסים להיות שונים מן העדר ומבדלים אותם ע"י עיצוב, ביצועים, שם (מיתוג) וכו'.

יכול להיות שאתה תתחבר לזה ויכול להיות שלא.

נכון שההשוואה של ה-I20 לגרמניות מופרכת, זה ברור לך כי אתה חובב רכב. אבל אם תשאל את השכנה שלי עם הקורולה היא תגיד לך שברכב הזה נכנסים 5 אנשים + מטען וברכב השני 5 אנשים + בגאז ולכן הם משרתים את אותה מטרה ואין סיבה לשלם כפול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה שאני מנסה להגיד זה שיש מוצרים שמנסים להיות שונים מן העדר ומבדלים אותם ע"י עיצוב, ביצועים, שם (מיתוג) וכו'.

יכול להיות שאתה תתחבר לזה ויכול להיות שלא.

נכון שההשוואה של ה-I20 לגרמניות מופרכת, זה ברור לך כי אתה חובב רכב. אבל אם תשאל את השכנה שלי עם הקורולה היא תגיד לך שברכב הזה נכנסים 5 אנשים + מטען וברכב השני 5 אנשים + בגאז ולכן הם משרתים את אותה מטרה ואין סיבה לשלם כפול.

טוב, זה כבר דיון אחר לגמרי אבל אם כבר נכנסנו לזה:

לרוב האנשים, אודי/ב.מ.וו/מרצדס זה כן משהו אחר לעומת יונדאי, אפילו אם הם לא חובבי רכב. יותר מזה - אולי השכנה שלך לא תבין למה להוציא נניח 40% יותר בשביל מכונית שנותנת אותו הדבר (5+מטען, נניח), אבל רוב הסיכויים שאם היא לא הייתה מרגישה בכיס את ה-40% האלה, היא הייתה נוהגת עכשיו באודי ולא ביונדאי.

וגם אם לא, אתה עדיין יכול די בקלות לראות את ההבדל בין i20 לנניח A3. למישהו אחד זה יהיה המנוע/גיר העדיפים, למישהו אחר זה יהיה איכות תא הנוסעים, לשלישי זו תהיה רמת האבזור, לרביעי סמל הסטטוס וכן הלאה. במקרה שבת'רד הזה מדובר על מכונית שבאמת קשה לראות את יתרונותיה מול המתחרות בעלות המחיר הדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מישהו באמת יקנה את הרכב הזה עזבו את המחיר תראו איזה מכוער הוא :-(

ואיפה לעזעזל נכנסים 7 איש?? וכמה זמן יקח לה מ0 ל100 כשיש בתוך האוטו 7איש ?? 30-40 שניות LOL

• תוכן חדש...