Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שהם לא עומדים בקצב של קיה... תמורה טובה יותר למחיר מעולה (לא רק הספורטאז', אגב).

פיאט פשוט מצחיקים!

פורסם

אחריי מה שהם עשו עם המחיר של ה500, אני בספק אם משהו יקנה אותה במחיר הזה. המזל שלהם שלציבור יש זכרון מאוד קצר, ורובו לא חבר קרזפורום.

פורסם

ללא ספק הם קצת עפים על עצמם יותר מדי עם העניין הזה של ה-500. "הצ'ינקווה צ'נטה" המחודשת היתה יציאה חביבה למדי ואפילו מתבקשת, אבל אפילו ממנה נשאר רק הלוגו. סתם להשתמש בשם 500 לדגמים שאין להם קשר למקור ועוד לדפוק מחירים מעולם היהלומים זה לא מתכון להציף את אולמות התצוגה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לא מדובר רק בבראבו ובפונטו 135, גם הפיאט פונטו 160 (דגם אבארט) שהגיעה מ- 2011 תומחרה מעל המתחרות שלה למחיר סגירה דאז - פולו GTI, איביזה קופרה וקורסה OPC ולמעשה לא היה לה הרבה סיכוי מולם, שלפחות ה- VAG צוידו בנוסף למחיר הנמוך יותר, גם בגיר אוטומט 7 הילוכים. יבואן פיאט מנסה לפצות באופן תמידי על המחיר הגבוה באופן יחסי באמצעות הטבות בחגים (בירות ושוקולדים) וכמו כן בטיולים משותפים ללקוחותיו, אבל טיולים גדולים ומפגשים ומוצלחים בסגנון מתקיימים שנים רבות באופן פרטי גם במועדונים אחרים, לרבות VAG (להוציא את האירוע בבראשית).

בסופו של יום פיאט העולמית מרוויחה כך שזה ממש לא אכפת לה ממה שקורה בארץ, מה גם שמי שרוצה לרכוש רכב כזה ונעול עליו, ירכוש אותו גם אם הוא עולה 5 או 10 אלף שקל מעל המתחרות, אלא אם כן יקבל שירות או יחס לא לעניין מהיבואן ואז יעדיף לוותר ולברוח.

לסיום, מדובר בעסק שהוקם למטרות רווח וזכותם להרוויח כמה שירצו על כל רכב שימכרו, ומצד שני אנחנו כלקוחות זכותנו להשוות מחירים ולהחליט לא לקנות. רלוונטי לכל היבואנים בתחום הרכב ובאופן כללי (מוצרי חשמל נניח).

פורסם

ה"מבצע הזה" מביא את ה 500LL הזאת כמעט למחיר המחירון (לפני הנחות והטבות) של C4 פיקאסו החדשה?

מי הבן אדם השפוי שצריך להסיע 6-7 אנשים ברכב ויקח 155K ש"ח וישים אותם על הפיאט הזו כשהוא יכול לקנות את ה C4 פיקאסו ומתחרותיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ה"מבצע הזה" מביא את ה 500LL הזאת כמעט למחיר המחירון (לפני הנחות והטבות) של C4 פיקאסו החדשה?

מי הבן אדם השפוי שצריך להסיע 6-7 אנשים ברכב ויקח 155K ש"ח וישים אותם על הפיאט הזו כשהוא יכול לקנות את ה C4 פיקאסו ומתחרותיה?

עזוב פיקאסו, 155K נותנים לך טויוטה ורסו או קיה קארנס שהם גדולים יותר בלי שום מבצע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני ממש מצטער שאני המשבית שמחות של השרשור הזה אבל, מה בדיוק אתם רוצים מהיצרן?

על היבואן אפשר לבכות עד הודעה חדשה אבל גם בעולם הרכב הזה לא נחל הצלחה גדולה.

אני בעד קטילה של הרכב כי הוא באמת גרוע, אבל להשוות אותו לרכבים אחרים זה מיותר.

באותו אופן יבוא סיני ויצחק עלייך שאתה קונה ספורטאז' ב-135K ש"ח כשהוא קונה חיקוי בחצי מחיר. או שאולי כדאי להפסיק את הייבוא של אאודי A1, במוו סדרה 1 ומרצדס A קלאס כי יש יונדאי I20 שעושה את אותה עבודה בחצי מחיר.

בקיצור ולעניין, כן הרכב גרוע, ההשוואה לספורטאז' או לכל המתחרות שנמכרות במחירים נמוכים היא מיותרת לחלוטין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סורי, לא כ"כ מבין לאן אתה חותר.

אני לא יודע אם הרכב באמת גרוע. לא נהגתי. ההשוואה כאן היא במפרטים מול המתחרות, והמתחרות במקרה הזה הן מכוניות 5+2 אחרות, שפשוט נותנות הרבה יותר במחיר דומה.

ואגב, יונדאי I20 לא יכולה לספק מה שאודי, ב.מ.וו ומרצדס שעולות כפול מספקות. אולי אפשר להשוות אותה במידה מסוימת לגרסאות שלהן שעולות 30% יותר, אבל לא כפול.

ואגב 2, סיני אמנם יותר זול, אבל עדיין לא חצי מחיר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז אתה אומר שהם גם לא בני אדם?

לא ערכתי בדיקה אם לקוחות שקונים פיאט חדשות הם בהכרח בני אדם אבל בהחלט הם לא שפויים (או שהם מתכוונים להחזיק את הרכב המון שנים ואז זה מתקזז)

אני ממש מצטער שאני המשבית שמחות של השרשור הזה אבל, מה בדיוק אתם רוצים מהיצרן?

על היבואן אפשר לבכות עד הודעה חדשה אבל גם בעולם הרכב הזה לא נחל הצלחה גדולה.

אני בעד קטילה של הרכב כי הוא באמת גרוע, אבל להשוות אותו לרכבים אחרים זה מיותר.

באותו אופן יבוא סיני ויצחק עלייך שאתה קונה ספורטאז' ב-135K ש"ח כשהוא קונה חיקוי בחצי מחיר. או שאולי כדאי להפסיק את הייבוא של אאודי A1, במוו סדרה 1 ומרצדס A קלאס כי יש יונדאי I20 שעושה את אותה עבודה בחצי מחיר.

בקיצור ולעניין, כן הרכב גרוע, ההשוואה לספורטאז' או לכל המתחרות שנמכרות במחירים נמוכים היא מיותרת לחלוטין.

מסכים עם סרוניס.

כשאתה רוצה לקנות רכב חדש, אתה בודק מי המתחרות שלו. הריי יש לך צורך כלשהו ובגלל זה אתה קונה רכב. לא משנה איך תסובב את זה, הרכב הזה יקר הרבה יותר מידי ולא מציע שום יתרון (שאני יכול לחשוב עליו) לעומת המתחרים שלו.

פורסם

נצפתה כזו הבוקר בצומת עכו, הנהג נראה אדם מבוגר בשנות ה60 לחייו שחיפש ריגוש מיוחד שיוכל לבזבז עליו את כספי העודף שנשארו לו.

אולי אני טועה אבל ככה זה נראה, בכלל שחכתי לציין שהוא היה לבד ברכב ולא היו איתו עוד 6 נוסעים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
בכלל שחכתי לציין שהוא היה לבד ברכב ולא היו איתו עוד 6 נוסעים.

נצפתה היום בת"א אודי Q5 שנסעה בכבישי איילון ולא דרך החולות באזור מלון מנדרין

ראיתי היום גם ברלינגו שלא היה לה אף ציוד באזור תא המטען

והשיא, נהגת במיני קבריו שלא פתחה את הגג...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אבל גם בעולם הרכב הזה לא נחל הצלחה גדולה.

לפי הקישור מטה, ה 500L הוא הרכב הכי נמכר בסגמנט שלו באירופה B-MPV (מוכר הרבה יותר מהמתחרות, כמו ניסן נוט, C3 פיקאסו, קיה סול וכדומה)

http://left-lane.com/european-car-sales-analysis-full-year-2014-models/

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
נצפתה היום בת"א אודי Q5 שנסעה בכבישי איילון ולא דרך החולות באזור מלון מנדרין

ראיתי היום גם ברלינגו שלא היה לה אף ציוד באזור תא המטען

והשיא, נהגת במיני קבריו שלא פתחה את הגג...

פספסת את החלק שנקרא הומור, אבל בנימה זו ראיתי גם BMW X6 שלא עוקף מהשוליים.

בקיצור הרכב פונה לקהל מאוד מסויים של אנשים שלא מצליחים למצוא את עצמם ויש לה עודף כסף שניתן לבזבז ללא מחשבה על התמורה ביחס לרכבים אחרים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...