Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת בעצם יאריס, מספר הרישוי מעיד שהרכב הוא ייבוא אישי כנראה.

לא כנראה, בטוח. ההתחלה והסיומת מעידים על רכב מייבוא / רכב שהגיע עם תייר והתאזרח.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מה ההפתעה? כבר משנות ה-70-80 היו רכבים זהים של כמה יצרנים. מסחריות של פיז׳ו ופיאט, שברולט ו-GMC,

ברלינגו ופרטנר ועוד כמה שרק פרחי זוכר :)

מתחלקים בעלויות פיתוח ויצור.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא כנראה, בטוח. ההתחלה והסיומת מעידים על רכב מייבוא / רכב שהגיע עם תייר והתאזרח.

זאת הייתה הכוונה, תחילית 9 וסיומת 74, זה לרוב רכבים שעברו שינוי ייעוד (מונית לשעבר למשל) או ייבוא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זאת למעשה טויוטה יאריס; בשנים 2011 עד 2013 היא שווקה במספר שווקים בעולם וגם באירופה, גם כדייהטסו שרייד. דייהטסו - כידוע לכם, בבעלות מלאה של טויוטה.

במו אוזני שמעתי לפני מספר שנים ממקור בכיר מאד בטלקאר, שהיבואנית בודקת ברצינות האפשרות לייבא לארץ את השרייד. זה היה לפני ההחלטה של טויוטה לחסל את המותג באירופה בתחילת 2013, מה שחיסל גם את העתיד כאן בארץ, וחבל על מותג חביב ואהוב. על כל פנים, יש מצב שזו אחת המכוניות הבודדות מאד שהגיעו לתקינה או בדיקה בארץ.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לפי הלוחית הרכב הוא ייבוא אישי.

מה שמעלהאת השאלה, למה לייבא דוקא אותו בייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טויוטה בעל הבית , טויוטה מחליטה , והיא בהחלט החליטה להפסיק עם הדייהטסו באירופה , משמע גם כאן בארץ .

לדעתי חבל , דייהטסו דווקא היו מכוניות דיי טובות ופשוטות ולא יקרות , לאבא שלי עד היום יש שרייד קלאסיק שנקנה חדש מהחנות עוד בשנת 97 , אוטו מצויין , עד היום אצל אבא שלי ונוסע בלי בעיות .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
נו, ומה תגידו על הסובארו ג'אסטי הזה?

סגירת מעגל.

בשנות ה90 השרייד והאפלאוז נראו כמו ג'אסטי ואימפרזה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מצרף צילום של החישוק - מעניין.[ATTACH=CONFIG]413077[/ATTACH]

זה לא נפוץ... ידידה שלי קיבלה מהיבואן סיטרואן C1 עם שטיחונים של פג'ו 107 בתוך הרכב.

פורסם

זה לא תקין,לאבא שלי יש 107 עם שטיחונים של 107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...