רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
שרשראות שלג
מאת enash-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מאיפה משיגים? למישהו יש? אני אומר הלואי יש משהו שמתקינים על הצמיג שאוכל לסוע עם הרכב בחור אחד אמר יש! שרשאול שלג. בדקתי באינטרנט ואכן המושג מוכר אבל לא הרבה. מישהו יש לו נסיון עם זה?
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
-
היי, התחדשתי ב A1. מנגון ה START STOP עובד בעצירה עם דוושת בלם אבל אחרי כמה שניות בעקביות המנוע שוב חוזר לפעולה ללא כל פעולה מצידי? זו תקלה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
-- תופעה שקרתה לי כבר בכמה מכוניות - האוטו חם וחנוק בחורף למרות שהמזגן לא פועל. ממש מרגישים שיוצא אוויר חם מפתחי האוורור. מדוע זה, וכיצד פותרים את זה?
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
אהלן מבקש המלצה לרפד רכב בחיפה בלבד לריפוד הגה מחדש של סיוויק 2008 האצ'בק שכרגע מצב ההגה סדוק בחלקו העליון, ולדעתי לא יחזיק את הקיץ הקרוב. כמה סיפור כזה עלול לעלות? כ-500שח? *דרוש אדם שמנוסה בזה, עשה זאת בעבר ומכיר את הסיבוכים האפשריים שכולל ההגה של הרכב הנ"ל עם כל הפלסטיקים,כפתורים וקוסמטיקה בהגה. תודה.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 19.6 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי רכב מליסינג. לפי מה שהבנתי אמור להיות ברישיון הרכב שלי חותמת של "השכרה/החכרה". אבל אין כלום. ממש רישיון רכב של רכב פרטי. נגיד ואני ארצה בעתיד למכור, איך הקונה יוכל לדעת שהרכב היה בעבר בליסינג? (לא שאני מתכוון לרמות, אני שואל כדי לדעת האם יש מצב שאנשים נופלים תמימים לדברים כאלו ולא מקבלים הורדת מחיר מתאימה).
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 42 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אתה חושב שאתה ספונטני? אם כן, יש לי פה מיני קופר S שמחכה רק לך והיא שלך עד מחר בבוקר. לפני ימים מספר בשעות הערב, בחניה של דלק מוטורס בת"א חיכתה לי מיני קופר S צהובה. דברים רבים נכתבו ונאמרו בשבחה של המכונית הזו ולכן זה לא מפתיע שברגע אחד עזבתי הכל ופשוט נסעתי מחיפה לת"א כדי לזכות בלילה שלם איתה. תחתום כאן, כאן וכאן...מעולה, בוא נרד לחניון וניגש לרכב. הגענו לחניון. ייצור צהוב וצעקני למראה מחכה לנו בחנייה. מעולם לא חשבתי שמיני זו מכונית יפה, בדיוק כמו שפיאט 500 או פולקסוואגן חיפושית אינן יפות בעיניי, אך לפחות במקרה של ה-2 הראשונות, בהחלט יש להן אופי. גם בדור החדש של מיני החבר'ה של ב.מ.וו לא שכחו לצקת מנה גדושה של אופי הן למראה החיצוני והן לפנימי, אך מ…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 724 צפיות
שלום לכולם,אני לומד עיצוב תעשייתי ונמצא בשלב פרוייקט הגמר שלי -בחרתי בנושא של מכונית חשמלית ואשמח אם תוכלו לענות על שאלון קצרצר שיימקד את הפרוייקט ויעזור לי בעיצוב ותכנון הרכב תודה מראש עומרי http://goo.gl/forms/Z72o7XAdMJ -שאלון
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מי ששם את המחזיק לפלאפון מצד שמאל של ההגה, קרוב לחלון, איך אתם מחברים את הטעינה למצת ? תודה .
הודעה אחרונה מאת viper83, -
-
- 1 תגובות
- 887 צפיות
בוקר טוב, רציתי להביא לתשומת ליבכם, ברחוב רבוצקי אחרי הפניה מאחוזה יש כביש מקורצף. אם אתם באים מאחוזה אז זה הקירצוף משאיר את פתחי הביוב די גבוהים שבמזג האויר הנוכחי קצת קשה לראות והם בהחלט יכולים לגרום לנזק מנסיעה אפילו של 40 קמ"ש. יום טוב ונסיעה בטוחה
הודעה אחרונה מאת TDean, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לאחרונה מתעניין בקטגוריה וחשבתי לפתוח דיון ובו כל מי שמתעניין בקטגורייה יגיד מה ההוט האצ' המועדפת עליו וינמק. המועדפות עליי הן המיני קופר S והאבארט' 500, אני מוצא אותן כמושכות ביותר בעיקר בגלל ביקורות רבות שמדברות על כך שנהיגה בהן מרגישה כמו נהיגה בקארט. דיון פורה **** אין לשים לינקים שאינם קשורים לנושא השרשור****
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
היי, בגלילות יש מתחם שיש שם כמה חברות ליסינג במקום אחד , האם יש עוד מתחם כזה באזור , ראשון - חולון - תל אביב ? לקניית רכב , חבר שלי רוצה לראות רכב לעצמו , יד שנייה כמו מאזדה 3 2005 וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 21.9 אלף צפיות
שלום, האם אפשרי לבצע העברת בעלות על רכב באמצעות יפוי כוח? אני בן 17, ואני מעוניין לרשום את הרכב על אבא שלי, במידה וזה אפשרי, איך אני עושה זאת, איזה טופס אני אמור למלא, מי אמור לחתום, עם איזה תעודת זהות לבוא וכו'.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 6 תגובות
- 843 צפיות
יש לי יגואר XK8 וראיתי באיזה אתר שאפשר להתקין עליה את הפנסים של הXF היותר חדשות כאן : http://www.paragondesignuk.com/xflightconv.htm זה באמת אפשרי לדעתכם ? ואם אני יזמין את הפנסים של הXF ואת הפאנל יש מישהו באיזור המרכז שיכול לעשות לי את זה ?
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אחרי הפנדה החלטתי שאני הולך על רכב שרציתי מאז שהייתי קטן, סיאט איביזה הדגם העגול ( מ 2003) ורצוי בצבע צהוב, חודשיים רצתי בכל הארץ ראיתי מעל 10 מכוניות, כשהתחלתי להתייאש החלטתי לפזול לפולו, או איביזה בכל צבע שייבוא. ואז מצאתי אותה, פרטים יבשים, שנת 2003, יד 3 , 170 אלף קילומטר , כשבאתי לראות אותה קיבלתי חום, האוטו היה מוזנח מאוד, אבל הבעלים טיפל כל ה 7.5 שנים שהיא אצלו במוסך מורשה, בנוסף האוטו עם טסט לשנה 4 צמיגים חדשים משאבת מים טיימינג מקורי החלפת חיישן ( טיפול של מעל 4000 ש"ח מהחודש האחרון).החלטתי לתת צאנס ולהתקדם עם הבחור. הרכב היה מצופה בקרבון ?, כשהורד הקרבון התברר שכל הלקה של האוטו התפוצצה עם השנים, מצד שני האוטו לעולם לא נצבע, התווכחנו על המחיר, אחרי ויכוח האוטו …
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- 1 תגובות
- 753 צפיות
שלום חברים, מישהו מחברי הפורום נוסע בסוזוקי קרוסאובר בליסינג תפעולי? האם העלות החודשית גבוהה יותר מעלות רכבים משפחתיים? תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 18 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני יודע שבמידה ואני מעוניין לבצע העברת בעלות לרכב שלא עבר את מבחן הרישוי השנתי החל מ-3 חודשים לאחר המועד והלאה, לא ניתן לבצע העברת בעלות. עכשיו: נגיד שאני כן מעוניין לרכוש כזה רכב ולא מתכוון להחזיר אותו מיד לכביש (שיפוץ איטי וארוך), מה ניתן לעשות? הרי אי אפשר לבנות על הבעלים של הרכב שיסכים לבצע העברת בעלות בחלוף חודשים ארוכים מאז רכשתי ממנו את הרכב תודה.
הודעה אחרונה מאת noon, -
רצה הגורל ונפלה בחלקי מרצדס E200 2014, בעל הרכב ביקש לא לנתק בקרת יציבות ואני כיבדתי. מבחוץ הרכב יפה לטעמי, מציג מראה מכובד וכוחני בו בזמן. הוא מצוייד בסמל הקלאסי, הבולט מעל מכסה המנוע, משום מה חשבתי שאלו כבר לא קיימים. הקווים יפים, הזוויות, מעין ספוילר בקצה תא המטען, החזית, הצד... יפה למדי. הוא נראה גדול מבחוץ : מבפנים הוא מרגיש קטן וזה הדבר הראשון ששמתי אליו לב, אפילו הופתעתי. אני גבוה ורגיל לדחוף את כסא הנהג לאחור עד המקסימום, וכאן כמו ברכב משפחתי רגיל הגעתי כמעט עד לספסל האחורי : הופתעתי וניגשתי להתיישב 'מאחורי', בספסל האחורי כדי להבין כמה קטן זה : ובכן, הצלחתי להתיישב בנוחות (יחסית), משענת הנהג בנויה עם מעין 'מגרעות' במקום בו מצויות ברכי הנוסע מח…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אופל חשפה היום שני מנועי דיזל עם נתונים די מעניינים. אבל הבשורה האמיתית היא שמנוע ה-1.6 ליטר שמיועד להגיע לאופל מוקה, עשוי למצוא את עצמו בישראל. בתוך אופל מוקה, כן? מה אתם חושבים, האם יש מקום בישראל לג'יפון עם מנוע טורבו דיזל בכלל ואופל מוקה עם מנוע דיזל בפרט? מה לדעתכם צריך להיות המחיר של דגם כזה? יש סיכוי (כנראה שלא, אבל בכל זאת) שאולי נראה בעתיד מוקות עם כובע של מונית? לינק לידיעה המלאה. ככה נראה מנוע ה-1.6 ליטר טורבו דיזל החדש של אופל: וככה נראה אופל מוקה, למקרה ששכחתם:
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תתחיל לספור את הימים עד לתערוכה. koenigsegg פרסמו בפייסבוק שהם הולכים להציג את koenigsegg agera rs ויום אחרי הם הודיעו שהם הולכים להציג את REGERA. נכון לעכשיו הדגם הבכיר שלהם הוא One:1 עם הספק של 1,341 כ"ס אני כבר לא זוכר איפה שמעתי את זה אבל יש להם בעיה לרשום את הרכב באיזה מדינה כי ההספק הוא 1000 קילו וואט ומערכת המחשב של משרד הרישוי לא מקבלת 4 ספרות https://www.facebook.com/KoenigseggAutomotiveAB חתיכת שוודי מטורף. הוא ממציא בעצמו פטנטים בכמויות על חלקי רכב.
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 1 תגובות
- 627 צפיות
יש לי יגואר XK8 קבריולט חשבתי לעשות אותה אפור מט וגאנטים בצבע נחושת נראה לכם ילך ביחד ?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב, מחר אני צריך להגיע למרכז, מעדיף ברכבת, מסוכן להשאיר את הרכב בחניון לב המפרץ יום שלם ? תודה.
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אפל מפתחת מכונית חשמלית, לפי מקורות בעלי ידע בנושא, מהלך שמעיד כי ענקית האלקטרוניקה מוכנה לצעוד מעבר להתמקדות המתגמלת שלה במכשירים ניידים. http://www.themarker.com/wallstreet/1.2564772
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש למישהו מושג איך זה שהגלגלים לא מסתובבים?
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא יודע אם כבר צפיתם בסרטון הזה קיבלתי צביטה קלה בלב, מצד אחד כולי הערצה למהנדסים , מצד שני המחשב לקח לנו עוד חלקה טובה בחדוות הנהיגה.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, מצ"ב תמונה שצילמתי ברכב שלי. מדובר על חגורת בטיחות במושב הנהג. לא יצא לי לראות אף פעם תופעה כזאת בשום רכב שהיה ברשותי. האם ללכת למוסך ולבקש להחליף (הרכב באחריות) או שאין בסיס לבקשה.
הודעה אחרונה מאת TheBox, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
ברכב אצלנו יש מערכת start stop היא כביכול עוזרת לנו לחסוך דלק, בוא נגיד שבשנה תחסוך לנו 100 האם היא לא גומרת בלאי ושחיקה מהירה יותר של הסטארטר ?
הודעה אחרונה מאת marom9, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום חבר שלי , הלך לימי המכירות של צמפיון ורצה לרכוש איביזיה AM . הוא נתבקש לשלם 2000 ש"ח פיקדון, וכן לחתום על כתב אחריות , שמקריאה שלי התוכן שלו נשמע הזוי . אולי אני לא מבין כלום בניסוח , אבל לאחר שקראתי 5 פעמים מה שהצלחתי להבין הוא : במסגרת האחריות צ'מפיון נושאת ב 50% מעלות החלק ומעלות העבודה של המכלולים הבאים: תיבת הילוכים מנוע משאבת דלק (משאבה /הזרקה /טורבו) תיבת הגה מחשב בקרת מנוע מחשב בקרת מערכות בלימה ( ABS.ESP ... ) יחידת שסתומים הידראולי חשמלי לוח שעונים כריות אוויר מערכת בקרת תקלות מה זה? זה כל הרכב ! על מה לעזאזל כן יש אחריות ??? מצורף קטע מתעודת האחריות וכן הנספח א י…
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב מושבת לאחר תאונה , מאיפה אני יכול לקנות ? רכב שאפשר לשפץ , לא לחלקים.
הודעה אחרונה מאת Yotam1131, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , אתמול ניגשתי לבצע קנייה של רכב ולאחר שעשיתי הכל מבחינת הליכי בדיקה וכדומה שהגענו לדואר גילינו שלא ניתן לבצע העברת בעלות כי גילינו שיש לרכב קריאת שירות פתוחה. ניגשתי למוסך וטיפלנו בזה. השאלה שלי מהנסיון שלכם כמה זמן לוקח עד שמשרד הרישוי "משחרר" את הרישוי וניתן יהיה לבצע העברת בעלות? האם יש איזה דרך באינטרנט לברר האם הרכב "כשיר" להעברת בעלות במקום שאני ייסע סתם שוב לדואר וינסה את מזלי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לפני רכישת טויוטה קורולה 2010 (ליסינג). שמעתי שהייתה בעיה עם הדוושות בשנה זו. א. האם זה נכון? ב. איך אני יכול לבדוק אם הרכב עבר את התיקון הנדרש? (נניח שהוא עבר עוד יד אחרי הליסינג)
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 145 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rongaflugen
- לירון .ה.
- sperial
- BoazB11
- יבגניפ
- פולו,גולף
- fatboy1340
- שביט
- RK
- yohai71
- גולדן191
- Supertigre