Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר S | נותנת בראש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

F56_02_lifestyle_A0166141_gallery_720.jpg

אתה חושב שאתה ספונטני? אם כן, יש לי פה מיני קופר S שמחכה רק לך והיא שלך עד מחר בבוקר.

לפני ימים מספר בשעות הערב, בחניה של דלק מוטורס בת"א חיכתה לי מיני קופר S צהובה. דברים רבים נכתבו ונאמרו בשבחה של המכונית הזו ולכן זה לא מפתיע שברגע אחד עזבתי הכל ופשוט נסעתי מחיפה לת"א כדי לזכות בלילה שלם איתה.

תחתום כאן, כאן וכאן...מעולה, בוא נרד לחניון וניגש לרכב.

הגענו לחניון. ייצור צהוב וצעקני למראה מחכה לנו בחנייה. מעולם לא חשבתי שמיני זו מכונית יפה, בדיוק כמו שפיאט 500 או פולקסוואגן חיפושית אינן יפות בעיניי, אך לפחות במקרה של ה-2 הראשונות, בהחלט יש להן אופי.

גם בדור החדש של מיני החבר'ה של ב.מ.וו לא שכחו לצקת מנה גדושה של אופי הן למראה החיצוני והן לפנימי, אך מיד שמתי לב לבעיה - במקום מצקת אחת או שתיים של אופי, התהפך להם כל הסיר. זה מוגזם מדי, מצועצע מדי וצעקני מדי.

לטעמי האישית, עיצובו של הדור הקודם קלע בול - אלגנטי במידה ובעל אופי. בדור החדש ויתרו על האלגנטיות ולקחו את עניין הרטרו לרמות קצת אבסורדיות בעיניי. הדגם החדש נראה קצת כמו צעצוע סיני זול, שמן ומנופח מדי; זה כמובן לא כל כך מסתדר עם השם "מיני".

רוצה שנחבר את הטלפון שלך למערכת של הרכב? ... אוקיי, הבנתי אותך. נתראה מחר.

מדברים על שיפור באיכות תא הנוסעים בדגם החדש. אני מניח שהם לא משקרים, אך האיכות של הדגם החדש לכשעצמה לא הצליחה להרשים. החומרים סבירים ואיכות ההרכבה סבירה מינוס. על כביש מקורצף לא היה פאנל אחד ששתק. המושבים לעומת זאת טובים - גם נוחים לאורך זמן וגם מספקים תמיכה צידית טובה - וכך גם תנוחת הנהיגה.

עוד משהו שנמצא במיני החדשה זו מערכת ה-iDrive המוכרת של ב.מ.וו. כן, גם כאן זה מסורבל עם תפריטים על גבי תפריטים. למרות זאת, אני מניח שאחרי תקופת הסתגלות קלה, ניתן לחיות עם זה.

יש לה מנוע 2 ליטר טורבו חדש.

מדובר על מנוע חדש והוא שונה מהיחידה אשר מותקנת ב-320/328 לדוגמא - אנחנו עוד נחזור לזה. על הנייר מדובר על 192 כ"ס / 4,700-6,000 סל"ד ו-28.5 קג"מ / 1,250 סל"ד.

בפועל עד כ-2,000 סל"ד לא קורה יותר מדי; כושר הנשימה בקצה הסקאלה סביר בלבד. למרות זאת, מיני קופר S מייצרת קצב התקדמות טוב בקו ישר. זה לא טיל בליסטי, אך גם אין תחושה כאילו חסר כח - מקום טוב באמצע.

איך זה נשמע? כמו אאודי (וזאת לא מחמאה, למי שלא הבין). המנוע לא מייצר צלילים נעימים במיוחד אלא נשען על זמרי הליווי שלו - בק פיירים בעת החלפת הילוכים, צלילי יניקה ופריקה באדיבות הגדשת הטורבו ופצפוצים אשר מופיעים אחרי שעזבתם את הגז (במצב ספורט, בסל"ד ביניים).

באופן מפתיע המנוע אשר מותקן ב-320/328 נושם טוב יותר, בעל זמינות כח טובה יותר בסל"ד נמוך (מתחת ל-2,000 סל"ד) ובגרסת ה-28 גם נשמע טוב יותר. אני מניח שהיתרון של המנוע החדש הוא בתצרוכת הדלק.

בשורה התחתונה, המנוע מקבל ציון מספיק (אך לא מעבר(.

בלמים

נתחיל מהסוף: דרעק.

מבחינת יכולת, היא קיימת. בלמי המיני אינם אימתניים אך הם מספיקים וגם לאורך זמן מצליחים לספק את מה שהם יכולים.

אם כן, היכן הבעיה? בדוושה. זה לא שאין כאו נשיכה, אין כלום. צריך ממש לעמוד על דוושת הברקס כדי להוציא מהם משהו ואם יש נוסע ברכב, אז כדאי לבקש ממנו שגם הוא יצטרף למאמץ. כן, עד כדי כך. הבעיה ממשיכה כאשר נתקלים בחוסר האחידות וכתוצאה מכך הקושי במתן מינון נכון. קשה לאמוד נכון מה יקרה ולכן נקודות הבלימה לפני סיבוב ממוקמות מוקדם יותר.

תוסיפו לזה קושי נוסף, כאשר ה-ABS נכנס לפעולה, לדוגמא על משטח חלקלק או קטע כביש שיש עליו מעט חצץ, מקבלים פולסים חזקים בדוושה וזה גורם לנהג לא ללחוץ עד הסוף – המשמעות של זה היא בלימה חלשה יותר ושוב קושי במתן מינון מדויק.

הבלמים היו עד כדי כך גרועים עד כי אני חושד שייתכן שהייתה בעיה ברכב המבחן הספציפי. יחד עם זאת, גם אם זה אכן המצב, אני בספק שברכב תקין הבלמים יהיו מעולים.

לא, הרכב הינו אוט'. זה גיר 6 הילוכים חדש.

בניגוד לתיבת ה-ZF8 אשר יושבת במרבית דגמי ב.מ.וו ומתפקדת מעולה למרות ריבוי יחסי ההעברה, כאן הוחלט על גיר חדש בעל שישה יחסי העברה קדמיים עם ממיר מומנט.

לגיר קיים מצב אוט' רגיל, מצב ספורט ופיקוד ידני. רכב המבחן צויד במשוטים מאחורי גלגל ההגה לצורך העברת הילוכים.

איך זה מרגיש? אין ספק שמישהו רץ מהר מדי להפסקה אל הנקניקיות שלו ולפני שסיים את העבודה. אולי זה בעצם פיש אנד צ'יפס בכלל? אז אמנם אני לא בטוח אם לקלל או בגרמנית או באנגלית, אך התחושה היא של גרסת בטא לא גמורה.

העברות ההילוכים מורגשות תמיד, לעיתים מדובר על חבטה קלה ולעיתים על חבטה פחות קלה.

זה קורה גם בנהיגה רגילה כאשר הגיר נמצא במצב D רגיל.

פיקוד ידני? תשכחו מזה. פשוט לא כדאי לכם.

אמנם זה נחמד לצאת מהמקום וללחוץ על הכפתור עם הפלוס עליו בכל פעם שמתקרבים לקו האדום, אך הבעיה מתחילה כאשר מתקרבים לעקומה וצריך ללחוץ על המינוס פעם אחת או יותר. הרכב פשוט מסרב להוריד הילוכים, ואם שיחק לכם המזל ואכן בוצעה הורדת הילוך, זה לוקח זמן רב מאוד, רב מדי.

הבעיה לא נגמרת פה, נניח שהגעתם להיירפין הדוק ואתם נמצאים בהילוך ראשון וביציאה ממנו צריך להעלות להילוך שני. מה שקורה לא מעט פעמים הוא שהרכב נתקע בהילוך בו הייתם, הסל"ד תקוע אי שם למעלה ושוב פעם עובר נצח עד שההילוך מתחלף. לפחות אפשר לעיין בכמה תפריטים ב-iDrive עד שהרכב יועיל בטובו לבצע את ההחלפה.

לזכותו אציין העלאות הילוכים מהירות ולא רק במסגרת המועדון תיבות אוטומטיות רגילות (בעלות ממיר מומנט).

אז הגיר לא מוצלח במיוחד גם במצב רגיל ותחת עומס הוא קורס. מתסכל? בהחלט. אז מה הפתרון?

ובכן די מהר הבנתי שהדבר הנכון לעשות, בנהיגה ספורטיבית, הוא פשוט להעביר את הבורר של תיבת ההילוכים למצב ספורט-אוט' ולא להתערב. עדיף לתת לתיבה להסתדר עם עצמה ולחסוך לעצמך את ההתעסקות המיותרת.

Select 'Sport' for maximum Go-Cart feel

עד כה נתקלנו במנוע סביר אך לא מבריק, פנים מעניין אך באיכות סבירה מינוס ותיבת הילוכים שאינה אפויה עד הסוף. לאורך השנים קראתי ושמעתי דברים רבים בשבחה של התנהגותה השובבה של המיני ולכן קיוויתי שמכאן תגיע הישועה. אז איפה הם מחביאים מעל 200,000 ₪ במכונת הנהיגה הזו? בואו נראה...

בהתחלה זה אכן נראה כאילו יש כאן את הכיול הנכון: המתלים קשים ולכן ריסון המרכב טוב. תודות ליכולת שיכוך לא רעה היא גם מתרסקת פחות מהמצופה.

כמו ברוב הרכבים המודרניים ההגה אילם, אך עדיין מאפשר לדייק ולמקם את הרכב היכן שצריך והוא גם קצר (2.2 סיבובים). בסה"כ מדובר על הגה סביר, גם אם לא מבריק.

כאמור, בהתחלה, לפני שהכרנו כמו שצריך, התחושה הייתה חיובית. מיני יודעת לייצר קצב טוב.

היא מגיבה לתיקונים בתוך הסיבוב ומשתפת פעולה עם בלימה לתוך הסיבוב – התחת מסייע לפרונט. אפילו אם מאיצים בתוך הסיבוב, לדוגמא בעלייה, מרגישים את הישבן מהדק – יפה.

הזמן חולף והקצב עולה וערוותה של המיני נחשפת במלוא כיעורה. לפתע מתגלות תופעות כמו תת היגוי טרמינלי, ריסון המרכב החיובי שהזכרתי מקודם מפסיק לספק את הסחורה ועל קפל כביש באמצע סיבוב הרכב יכול לעוף מהנתיב החוצה במקרה הטוב או לזרוק את עצמו לסדרה של נעילות נגדיות במקרה הפחות טוב.

ניתוק הבקרות אמנם משחרר אותה מכבלי האלקטרוניקה אך מחריף את התופעות הנ"ל.

למרות זאת, בכביש בית אורן ובכביש המחצבות הצלחתי להנות ממנה. אך ידעתי כבר שאסור להסחף פן ההנאה תהפוך למלחמה והמיני תתחיל להסחף ולהתפזר לכל עבר.

זה לא מה שציפיתי לו. מה לכל הרוחות קורה כאן? התשובה די ברורה: כל עוד לא מגזימים ונוהגים ב"חצי כח" אם תרצו, הרכב עובד לא רע בכלל. בא לכם יותר? בא לכם להתקרב קצת לקצה? תחליפו רכב.

בסופו של דבר, מיני מרשה לשחק רק עד גבול מאוד מסויים ולא יותר. ניתן להפיק ממנה הנאה, אך מדובר על "מיני" הנאה, לא עד הסוף. מאכזב.

הבהרות ופרספקטיבה.

עד כה הדברים שכתבתי הם מנקודת המבט האישית שלי. נקודת מבט שכנראה כל מי שמאוד אוהב לנהוג ומהר חולק עימי.

למרות זאת, כדאי לקחת בחשבון שגם בקרב קהילת חובבי הרכב לא כולם לוקחים את הרכב שלהם לסיבוב התגרזנות באמצע הלילה אלא מסתפקים בנהיגה נמרצת בכביש המפותל בדרך הביתה מעבודה.

המחיר של הרכב הזה הוא 232,000 ₪, לא על הכביש.

רכב המבחן הגיע ברמת הגימור הגבוהה אשר מכונה Pure LED ועם תיבת הילוכים אוט' מחירו עומד על 232,000 ₪ לפני רישוי ומיגון. עבור גרסתו הבסיסית יותר אשר מכונה Pepper תאלצו להפרד מ-30,000 ₪ פחות ותיבת הילוכים ידנית תחסוך לכם עוד כ-10,000 ₪ לפחות, בשני המקרים. כלומר, קופר S ידנית בגרסת Pepper עולה כ-190,000 ₪ ולעניות דעתי יש מקום לקצת מו"מ.

כאן תוכלו לעיין במפרט הרכב.

אז איך היה? מה אתה אומר?

מבחינתי, הנסיעה הזאת הסירה כל אי וודאות שהייתה לי בנוגע למיני. אין לי ספק שהרכב אינו מתאים לי או למי שבאמת אוהב לנהוג. גם הסגנון החזותי של הדגם החדש איננו לרוחי.

למי זה כן מתאים? ובכן כנראה שמי שמחפש שיק בהחלט ישקול את המיני החדשה. מי שמחפש קצת יותר מהמיני הבסיסית וודאי ישקול את הקופר ואת הקופר S.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיקור מצויין.

אחת הבעיות שלך ;-) זה שנהגת לאחרונה במכוניות ממש טובות. מיני ממש הפסידה מזה.

חייב להגיד שחשבתי שהיא קצת יותר טובה ממה שמשתקף כאן. לא נהגתי בה, ועכשיו גם לא בא לי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אגב, האם נהגת ב 3 או ב 5 דלתות? בסיס הגלגלים שלהן אינו זהה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני מספר חודשים ביליתי שבועיים עם מיני ONE שכורה (לדעתי שנת 2013), נהנתי מכל רגע, פשוט התאהבתי ברכב.

הגימור גם ברמה הבסיסית היה מספק והמנוע דל הכוחות עם הגיר האוטומטי המסרס (שהיה מצויין אגב) עדיין הצליחו לגרום לי לחייך כל הזמן. המיני היא לא רק חבילה של מנוע וגיר היא בעיקר תחושה של קרטינג ועטיפה גרמנית משובחת. אם היה לה עוד מושב אחד מאחור... הייתי שוקל על אחת כרכב שני בבית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
היא בעיקר תחושה של קרטינג ועטיפה גרמנית משובחת.

זו בדיוק ההתרשמות שלי אחרי ששכרתי אחת כזו באוסטריה אי שם באיזור שנת 2005.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה שאכן מעלה ספק בקשר למצב רכב המבחן.

בייחוד תיאור הבלמים הוא לא משהו שמתאים ל-BMW.

מצב הצמיגים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע במה נהגת אבל זה לא נשמע כאילו נהגת במיני קופר S בכל אופן.

כן המושבים נוחים, כן הם אוחזים.

להגיד שהמערכת של איידרייב מסורבלת זה לומר שקשה לך עם ממשק אינטואיטיבי.

אנחנו מדברים על רכב שמרגיש בפנים 200K גימורי עור תפרים תאורות מתחלפות, מושבים מתכווננים, הגה של ג'ון, סאן רוף כפול, להגיד שהרכב הזה לא מרגיש יקר כמו שהוא עולה? מישהו פה קפץ מעל הפופיק.

(הדש בורד ספציפית ברכב הזה לא להיט אבל אפשר בהחלט להזמין אחר).

בנינו? מי צריך גיר אוט'?? בטח כשיש לי גיר ידני שיודע לעשות לבד היל אנד טו?

המנוע עצמו עובד חזק, לא אומר שלא.

אם צריך יותר מזה? לא הייתי מתנגד, בסה"כ הם כן LOW TUNED IT.

הדבר היחידי שאני מסכים עליו זה הבלמים שכן, אם היית נוכח ביום נסיעות המבחן של מיני בפתח תיקווה באזור קריית אריה הייתי משכיל לדעת שהליקוי בבלמים נובע משחיקתם.

נכון, לא מבריקים במיוחד.

אבל סטוטאל אני לא יכול להסכים איתך כמעט על שום דבר שרשמת לצערי.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

לא צריך להצטער, כן צריך אולי להתפלא על מה שאינו פחות מקטילה של מה שהינו כמעט בלב הקונצנזוס המוטורי, לפחות כאן, אבל לא רק. אם המיני שהיא מלכתחילה יצור קצת מוזר לטעמי ( מין מחווה הולכת ומתכערת, עתירת סטרואידים וגרוטסקית למיני המקורית הנהדרת ), היא גם נורא יקרה, גם לא מגשימה את ייעודה כמכונית נהיגה משובחת, אז מה הטעם באמת ?

פורסם

אז גם אני לקחתי באותו ערב סיבוב על המיני הזאת. כבר במטרים הראשונים אי אפשר היה להתעלם מכך שמשהו רע מאוד עובר על הבלמים שלה. למרות שרכב המבחן הספיק לצבור רק כ-3,600 ק"מ בטרם הגיע אלי, אני באמת ובתמים מקווה בכל לבי שמדובר כאן בכשל נקודתי ולא בדבר מהותי יותר.

הסיכום שלי, בנקודות:

1. במיני החדשה שיצאה אי שם לפני כעשור ומחצית מול הנהג היה רק מד סל"ד, כאשר מד המהירות וכל שאר המחוונים שכנו לבטח במרכז הקונסולה. זה היה יפה, זה היה קלאסי וזה בעיקר העביר מסר ברור לגבי מהו השעון המעניין פה ומה המסקנה שעל הנהג להסיק מכך. במיני הזאת כל השעונים מסודרים כמקובל אל מול הנהג, ואת החלל שנותר במרכז הקונסולה ממלא מסך גדול מימדים שאותו עוטף פס לד צעקני שמחליף צבעים לפי מצבי הרוח שלו. בעוד שאפשר להתווכח על העיצוב, ההפרעה החריפה שלו לראייה בנהיגת לילה היא עובדה מוגמרת. ואיך מכבים אותו? עדיף שלא תשאלו: משחקים אנה ואנה עם הבקר של האיידרייב המשתגל, מוצאים את אמא של מרקו, מוצאים את טיסה MH370, ואולי רק אחרי שהמערכת תואיל בטובה לגלות לכם מי רצח את מאיר דיזינגוף, פתאום תגלו שקיימת שם אופציה של כיבוי המסך. גאוני.
  2. עיצוב תא הנוסעים: קלאסי ומשובב נפש, והפעם אני באמת מתכוון לזה. נגיעות כרום נוסטלגיות, אף אחד לא יטעה בנוגע למקור של השפה העיצובית שנבחרה.
  3. ארגונומיה בתא הנוסעים: שלא תדעו עוד צער. זה לא שמישהו ניסה לחסוך שם, אבל בחושך אי אפשר למצוא כמעט כלום. אם המסך ופס הלד מהסעיף הראשון לא עיוורו אתכם לחלוטין, אתם תצליחו לראות שהיצרן מיקם בתא הנוסעים לדים קטנים בנקודות אסטרטגיות כמו מנופי פתיחת הדלתות, מתגי החלונות ועוד, אלא שהם מוקמו בצורה כזאת שבקושי ניתן להבחין בהם. אני מאתגר כל קורא שאין לו היכרות מוקדמת עם הרכב לנהוג בו בשעות החשיכה ולמצוא את מתג הדלקת האורות או את מתג כיוון המראות. רק וודאו בבקשה שאתם לבד ברכב, אחרת הנוסע/ת שלצדכם עוד עלול/ה להאשים אתכם בהטרדה מינית.
  4. הגה: במרבית הנסיעה הרכב היה על מצב ספורט, או איך שלא אומרים את זה בשפה המינית (במלעיל). במצב הזה ההגה חד מאוד, ברמה שדורשת מהנהג ריכוז מירבי כדי לשמור את הרכב במסלול הנבחר. בג'ימקאנה זה כיף, רק הבעיה היא שבמרבית הזמן, לדאבוננו, אנחנו נוהגים בכביש ולא בתחרות ג'ימקאנה. למרות נטייה ברורה לתת היגוי, הטרן אין מצוין ובעזרת העברות משקל קלות ניתן לייצר היגוי יתר ללא קושי.
  5. בקרת יציבות: ליברלית למדי, ואפילו מתנתקת. בגלל עניין הבלמים העדפתי במרבית הנסיעה להשאיר אותה מחוברת.
  6. תיבת הילוכים: משתפת פעולה היטב, מהירה וזריזה. הדבר היחיד שהפריע בה הוא שבמעבר בין הילוך ראשון לשני תחת עומס, נוצרה השהייה לא ברורה כאילו היה מדובר בתיבה רובוטית חד-מצמדית בסוף ימיה. לא ברור העסק הזה. יצוין שלא היה מדובר בתופעה חד-פעמית, אלא במשהו שהצלחנו לשחזר מספר פעמים.

לסיכום: לנהוג במיני זה אתגר. היא מהירה, היא ביצועיסטית וגם יש לה עיצוב "נכון". הבעיה היא שגם להישאר נשוי לאישה פסיכית זה אתגר: כנראה שיהיה לכם סקס מטורף, היא תקעקע את השם שלך במקום שהשתיקה יפה לו וכשאתה עצוב היא תגלגל לך אחת קטנה. מצד שני, היא תהיה אמא גרועה, הבית לא יתפקד ואחרי מה שהיא תעולל למסגרת האשראי בחשבון הבנק שלכם אתה תכיר מקרוב את עסקי מחזור הבקבוקים.

הייתם נשארים נשואים לאישה כזאת? אם כן, המיני היא בשבילכם. אחרת, עברו הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שני הסנט שלי:

גם אני לא אהבתי את הבלמים, לקח לי זמן למצוא את המינון הנכון שלהם, והבלימה לא תמיד מספיק חדה.

הרכב הוא לא קארט (וגם לא יכול להיות עם הנתונים שלו), עם זאת הוא מהיר למדי, מדויק, נח וגם נראה לא רע בכלל (בעייני לפחות). הוא גם יקר.

בטח לא הייתי אומר שזה לא רכב לחובבי נהיגה, אבל אולי אני לא יודע "לקחת את הרכב לקצה", מה שזה לא אומר.

מצד שני, גם רוב הביקורות, שלי יצא לקרוא לפחות, היו טובות למדי. כבר התווכחו על זה פה מספיק, אבל רוצה להאמין שחוק המספרים הגדולים עובד בהקשר הזה, לפחות לפעמים.

רועי, לשאלתך, כדי לקבל נסיעת מבחן ברכב, כל רכב, אתה צריך להיות אחד מן השלושה: כתב רכב, חבר של מישהו שעובד אצל היבואן, לקוח פוטנציאלי (או לשקר שאתה כזה; גם זה עובד לפעמים).

commander, קהל היעד הוא גם חובבי נהיגה, וגם מי שרוצה את הקופר היקרה ביותר שהוא יכול להשיג (ולא יכול להרשות לעצמו jcw).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...