רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
ג'נבה 2015
מאת Avia-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
מאוד מעניין היום. GT3RS - הרבה אלומיניום, הרבה כח הצמדה, 4.0 ליטר, 500 כ"ס סיוויק TypeR - תזמון משתנה ומגדש טורבו, 310 כ"ס, 7:50.63 בנורבורגרינג קליאו טרופי - 220 כ"ס, תיבה מהירה ב-50%, היגוי ומתלים משודרגים
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
היי חברים , רכשתי לאחרונה רכב כאשר המד אוץ עומד על 111000 אלף קילומטר. השאלה שלי היא כזאתי, כמה קילומטר נטו המנוע יכול להחזיק עם טיפולים בזמן, ללא אוברול וכאלה. האם 200 אלף זה הגג של מנועי בנזין 1600, לפני שמתחילות בעיות במנוע ?. תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמובן שכשיש פאביה בסביבה, במיוחד זאת החדשה, לא שמים לב לשום דבר אחר, חוץ מלפאביה עצמה. עכשיו זה מדעי. מת על פרסומות של יצרני רכב. הם מצליחים להפתיע כל פעם מחדש. עושה רושם שהפעם סקודה עשו זאת.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
מישהו בטויוטה כנראה לא חשב עד הסוף. בסרטון שפרסמה היצרנית על חבילת מערכות הבטיחות האקטיביות שלה מככבת מכונית שדומה באופן מחשיד לטויוטה קורולה. ההבדל הוא, שהיא נראית חדשה יותר. קישור לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים! בלי להאריך יותר מדיי בהקדמות אגש מיד לעניין, אני אחרי צבא ומעוניין ללמוד מקצוע שקשור לתחום הרכב, מהסיבה שאני חובב מושבע של התחום מגיל קטן. רציתי לדעת איזה לימודים קיימים בתחום? אני פחות מכוון למקצועות כמו: מכונאות, פחחות, מכירות, למרות שיש לי הבנה בסיסית במכונאות. לגבי מכירות הוצע לי ממנהל סניף בחב' ליסינג מוכרת לעבוד אצלם כאיש מכירות אבל אני מבין שאין אפשרויות קידום בתחום הזה וזה מרגיש יותר כמו עבודה זמנית. מעניין אותי אם יש לימודים לתואר בתחום, עם ביקוש, שאיפשר להתפרנס ממנו בצורה מכובדת, שיש בו אפשרויות קידום? הדבר היחיד שבינתיים ראיתי זה הנדסת מכונות עם התמחות בתחום הרכב, השאלה במה אפשר לעסוק (בארץ) במידה ויש לי את התואר? אשמח אם …
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
בשבוע האחרון ניגשתי למכון רישוי בעירי על מנת להעביר את האוטו טסט. המכונית הינה גולף TDI שנת 98 המנוע עבר 426,000 ועוד כוחו במותניו. בשונה מטסטים קודמים, בעמדת בדיקת גזי פליטה, הבוחן אמר לי לצאת מהאוטו. חיבר חיישן לגוף הרכב, הכניס חיישן לצינור בדיקת שמן, דחף לאגזוז את המשמו והאיץ את סיבובי המנוע אל מעבר לקו האדום. בטופס הבדיקה המדידה התבצעה בערך הנמוך שלה ב-4,800 סל''ד, בערך הגבוה ב-5,200 סל''ד. זאת כאשר הקו האדום מתחיל בכלל ב4,600 סל''ד. האם הגיוני להעלות את הסל''ד על מעבר לקו האדום? רציתי לתת לו ביס בראש, אבל לא אמרתי כלום. בכל מקרה נכשלתי בבדיקה. בשיחה עם בעל מוסך, נאמר לי שאני לא חייב לתת לבוחן לבצע את הלחיצה על הדוושה, אלא לעשות זאת בעצמי. זאת ב…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום בתוכנית הבוקר התראיין מר אבואב לטענתו : "הנתונים מראים כי נשים נוהגות באופן בטוח יותר מאשר גברים" כאשר המראיין שאל אותו אם יש קשר אולי לנסועה, התחמק מר אבואב וענה למעשה הוא ענה בצורה מדוייקת כמעט מילה במילה ממה שכתוב אצלהם באתר, ז"א במקום לענות על השאלה הוא השיב בנתון אחר, הסיבה היא שכנראה הם בכלל לא בדקו את הנתון הסטיסטי הזה ולכן הוא השיב על משהו אחר לגמר. אז אני אשאל את הנשואים/ות כאן בפורום. כמה ק"מ בממוצע אתם נוהגים וכמה ק"מ בממוצע נוהג/ת בן זוגכם?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
רכב אמריקאי תמיד נתפס כרכב שהוא גדול מידות הנושא עימו מנוע עתיר נפח שבדר"כ מוציא הספק בכ"ס שמבייש את נפח המנוע אך נותן מומנט חיובי מאוד - רכב שישיבה בו אמורה להיות מפנקת מאוד מבחינת מושבים המזכירים קורסאות טלויזיה ומבחינת תא נוסעים שאמור לפנק. יש הטוענים שהאחזקה של רכב כזה מבחינת טיפולים היא יקרה מאוד. (בטח עוד אגלה את זה בהמשך) תמיד אהבתי רכבים גדולים עם נוחכות על הכביש, רכבים מפנקים - רכבים אמריקאיים והחלטתי לאחרונה לעשות את הצד הראשון שקשור לעולם הזה ולהכנס אליו. ההתלבטויות היו קשות, האם להתחיל ישר מרכב עם מנוע V6 3000+ או שכדאי להתחיל בקטן כדי להכיר את העולם הזה ליפני שנכנסים אליו באמת מבחינת עלויות דלק, עלויות טיפולים (כשרובם נעשים באופן עצמאי). בתור התחל…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מסיים לראות ברגעים אלו את הסקירה של האמונד בטופ גיר (צפייה ישירה ב BBC2, אפילו לטורנטים אני לא מצליח לחכות ) של המאזדה MX-5 החדשה. סקירה מחמיאה מאוד (מנצלת קצת מהנוסטלגיה לצורך העניין, אבל עדיין) שמעלה את הרכב הזה כאפשרות בעיניי. זה מביא אותי לתהות מה יהיה מחירה בישראל? מעניין אותי האם הגרסה של ה-1.5 שנראה תגיע לארץ תתומחר פחות מהסובארו BRZ למשל, שעולה כ - 227K (כן, הסובארו עם מנוע גדול יותר, ועדיין ההשוואה מתבקשת). לכאורה היבואן של מזדה יכול להרשות לעצמו למצב אותה בסביבות המחיר הזה, אבל הוא יכול גם לתמחר אותה באיזור ה- 180K, לעניות דעתי. (ואז אנחנו מדברים על בשורה אמיתית של רכב ספורטיבי מהנה במחיר אטרקטיבי, שלא יקר לאחזקה, בישראל) איך היא תמוצב ובכמה היא …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(והשמועות אומרות שה-GT3RS גם תחשף היום...)
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סובארו פותחת את השבוע בהשקה כפולה. ה-B4 והאאוטבק החדשות נוחתות בישראל וסמל"ת מקווה למכור מהן כ-1,000 מכוניות עד סוף השנה. ה-B4 החדשה מציגה שיפור משמעותי בכל הנוגע לאיכות החיים בתא הנוסעים ומעבר למנוע ה-2.5 ליטר שעפ"י סובארו אמור להיות חזק יותר ושתיין פחות במחיר של החל מ-169,000 ש"ח. לידיעה המלאה. האאוטבק החדשה שומרת על המתכון המוכר שהפך את האאוטבק לדורותיה לאחד הרכבים האהובים והמוערכים של סובארו - מרכב סטיישן, הנעה כפולה, יכולות שטח ומרווח גחון משופר. כל אלה יעלו לכם החל מ-200,000 ש"ח. לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מה דעתכם? כיסוי הרכב בקיץ נגד חום השמש, מעד? נגד? האם עוזר בכלל לשמור על הרכב?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 555 צפיות
ברצונית לקנות רכב עם מנוע תקול, למטרת ''תרומת איברים'' לרכב פרוייקט. *להעביר בעלות? או שבמקרה כזה מספיק רק זכרון דברים? הרכב עדיין לא ירד מהכביש. *הרכב נמצא בדרום, ואני גר בצפון. מה העלות המשאורת של הובלה כזו? *הצפיי הוא שהרכב יעמוד בחנייה ציבורית שבוע-שבועיים, עד שאפרק את מה שאני צריך. במידה ויקח לי יותר זמן אלו בעיות צפויות לי? (החנייה מאוד פנויה במהלך כל שעות היום) *המלצות למובילים יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שלום, ברשותי פורד פיאסטה רובוטית בת שנה. רק מילים טובות יש להגיד על הרכב פרט לתיבה הרובוטית: התיבה החלה לעשות בעיות כבר מספר חודשים לאחר הקניה, ובשנה מאז הקניה כבר הייתי מספר פעמים במוסך. כל פעם במוסך "רק" מכוונים משהו, מחליפים משהו קטן, ופעם אחת אף החליפו את הגיר כולו. גם עכשיו זמן לא רב לאחר שהגיר הוחלף במלואו צצו שוב בעיות. עכשיו, לפני שמעבירים אותי לפורום תמיכה טכנית אגיע לעניין מחיפושיי ברשת יצא לי לראות המוני המונים של תלונות על התיבה הזאת, הן על ההתנהגות והן על האמינות. נראה כי רוב בעלי הפיאסטה/פוקוס סובלים מבעיות חוזרות ונשנות בתיבה הרובוטית. בינתיים טפו טפו הכל מטופל במסגרת אחריות והסבל היחידי הוא הטרחה, אך מה יקרה בעוד שנה כאשר ת…
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יצא כך שנהגתי כמה שעות בפולו החדשה, ספציפית הרכב עבר כ-50,000 ק"מ. מבחוץ אכן מיני-גולף, החזית מפגינה את הקווים הנאים לדעתי של פולקסוואגן, הצדודית כמעט מצודדת והאחוריים סתמיים אך פונקציונאליים [מכילים גם פנסים וגם גישה לתא המטען !]. אני מניח שלא רוכשים את הרכב הזה בשל 'יופיו', כך שצורתו הנכחית משרתת את מטרתו. מבפנים וואללה, בסדר, פשוט למדי וכנראה הולם את הסגמנט. גם אם הייתי נכנס לרכב הזה בשנת 99' לא הייתי שם לב כנראה [פרט למסך הלד]. התצוגה מראה לך כל הזמן באיזה הילוך אתה. ברכב בו נהגתי אין משענת יד לנהג והמתג של חלון החשמל לנוסע מימין לא עבד [גם לא אחרי ניסיון לשחרור מהנעילה]. אין כאן ציפיות לרכב מרווח אבל כנהג הרגשתי בסדר וכאדם גבוה יחסית היה לי מרחב מ…
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, מעניין אותי לדעת מה הצריכת דלק אצלי ברכב (מאזדה 6 2006 מנוע 2.0L) בניוטרל (N) וכמה צורך המנוע בעט הנעה. לפעמים יוצא לי לחכות למישהו (לרוב זו אישתי ) ברכב, ואני לא מדומם מנוע למשך דקות ארוכות 10/5 דקות, ויש אנשים שמדוממים מנוע אפילו שצריכים לחכות למישהו פחות מדקה. ז.א. אם אני מראש יודע שיש לי לחכות כ-5 דקות אז אני כן מדומם, אבל רוב המקרים אני לא יודע כמה זמן יש לי לחכות ("כן, כן, אני כבר יורדת למטה":x). ואם יש לכם מושג גם על הצריכה של רכבים שלכם/אחרים בעת עמידה בניוטרל ובעת הנעה. תודה.
הודעה אחרונה מאת cabrio, -
-
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום קניתי רנו קליאו 2014 אדומה וכמובן לא איחרו לבוא ולשרוט לי את הרכב. השריטה נראת עמוקה( רואים צבע לבן- שזה נראה לי יסוד) ורצה על שני דלתות . רציתי את ההמלצה של חברי הפורום,האם יש דרך לתקן את זה נקודתית? או שאני צריך לצבוע את שתי הדלתות באופן מלא? אשמח לעצתכם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רכבים חדשים, משוכללים, עם פגיעות, שריטות, תקלות ומה לא... וגם מעט פראיירים שלמרות הכל חותמים. לפי הכתבה הזו: מה עושים מול רכב חדש שנקנה והגיע פגום? - וואלה! רכב בנוסף יש גם הרבה מקרים שלא הועלו בכתבה, ונרשמו בתור תגובות, מתחת. וכאלה שהתרגלו לבלוע את הצפרדע בשקט יבואנים שלא סופרים אף אחד ממטר. פשוט ככה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
באיזור חניה ליד בית ספר, מדובר על כביש/מעבר רחב, כאשר המדרכה בצד ימין צבועה באדום לבן, ותמיד חונים שם רכבים בטור, אחד אחרי השני (במקביל וצמוד למדרכה), והמדרכה בצד שמאל של אותו הכביש/מעבר היא בעצם מקומות חניה בצורה של 90 מעלות לכביש. כלומר, כאשר עובדים בכביש הזה, מצד ימין (באדום לבן) יש שורה של רכבים חונים במקביל למדרכה, ומצד שמאל יש רכבים חונים ב 90 מעלות לכביש. (כלומר, כדי לחנות פשוט שוברים את ההגה, נכנסים ב 90 מעלות שמאלה וחונים בין קווים מסומנים) אני חניתי עם רכבי בצד ימין, באדום לבן, במקביל וצמוד למדרכה, הייתי בתוך הרכב, מנוע דומם. נהג אחר נכנס לרכבו שבצד השני, הניע ונסע ברוורס כדי לצאת מהחניה, אך הוא לא סובב את ההגה מספיק ולכן נכנס בי. חלק…
הודעה אחרונה מאת ExtraSi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים אמא שלי החליטה לריב עם עמוד, הרכב שלה הוא טויוטה אוריס היברידי 2013 צבע לבן מטאלי, פחות משנתיים על הכביש. רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך בהחלפת הדלת או תיקון, חשוב לי שיצא תיקון ברמה גבוהה ולא אחד כזה שיראו את התיקון. כמו כן, האם יש מוסך מומלץ לבצע את התיקון מרשימת מוסכי הההסדר הבאים: http://www.ayalon-ins.co.il/Ayalon/InsuranceAyalon/Service/Garages/ אם לא, אשמח לקבל המלצה למוסך באזור המרכז שמבצע תיקונים ברמה גבוהה(חשוב מאוד שזה יהיה מקום שחברת הביטוח תכיר בתיקון ובעלות שלו), או שבכלל מומלץ לגשת למוסך מורשה טויוטה (אישית הכי קרוב לאזור שלי זה מוסך בכור באור יהודה) אם צריך להחליף דלת?
הודעה אחרונה מאת T-p-x, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מה החברה הכי משתלמת בשביל להשכיר רכב לצורך הובלה(אפשרי גם עד 15 טון), ללא נהג כמובן. AVIS , שלמה סיקסט, אלדן עושים את השירות הזה? התקשרתי למס' חברות קטנות יותר אבל הם אומרים שחובה נהג משלהם.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 תגובות
- 552 צפיות
שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שיש בו את כל סוגי המכוניות עם כל סוגי הצמיגים שלהם ואת לחץ האוויר הרצוי לכל צמיג ברכב? אני מחפש אתר שיש בו ממש מאגר שלם של כל הרכבים ומתעדכן בצורה שוטפת, אתרים באנגלית זה גם מעולה.
הודעה אחרונה מאת itire.co.il, -
- 0 תגובות
- 550 צפיות
היי, חבר שלי רוצה לרכוש דייהטסו שרייד שנת 99, עם בסביבות 130 אלף, אוטמטית (הוא חייב אוט'). בכל אופן רציתי לדעת על אמינות + צריכת דלק ברכב הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
שלום חברים הנה עברו להם 10,000 ק"מ על האבארט 500, זמן לחשבון נפש. הרכב נרכש לפני בסה"כ 4 חודשים, ומשמש אותי לנסיעות לעבודה, אבל גם לפאן טהור וממוקד, בתמונות מטה אפשר לראות את טיול מועדון אבארט שהיה באחת השבתות הקסומות של החורף, לגלבוע ולרמת הגולן, יום מסלול בכוכב יאיר שאירגן היבואן (והכלי באמת מרגיש אחלה במסלול הצפוף של כוכב יאיר) וכן מפגשי רכב איטלקיים, כמו שיש בפ"ת בימי שישי, את ההתרשמות מהכלי העליתי לפני כחודש (סוכריה אמיתית ומכונת ייצור חיוכים מגניבה) , נתמקד הפעם בצד הטכני יותר איכות נסיעה - למרות האזהרות - הרכב קשה אך בהחלט נסבל ולא מרגיש קארטינג, אלא יותר מתלים קצרים עם שיכוך כיווץ והחזרה על הצד הקשה והטוב של הסקאלה צריכת דלק - בממוצע מעל 1:14 - מ…
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 930 צפיות
חברים, מניסיונכם, כמה זמן אני יכול להיות עם אורות(נקצין בכוונה - ערפל קדמי, רגיל וגבוה), ומוזיקה( רדיו ו4 רמקולים סטנדרטים ), כאשר הרכב לא מונע? מניסיונכם אני יכול להחזיק שעה ככה בלי להיות תקוע? המקום חשוך ובלי אנשים( בגלל זה הקצנתי עם האורות, למקרה הצורך, בפועל מאמין שאני אזדקק לרגילים בלבד ) ולא נעים לחכות לחילוץ במקום כזה. מצבר בן שנה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. שמעתי על הרדאר ולנטיין 1 וגם על הגלאי מצלמות איירוד אונו. רציתי לדעת האם שווה לרכוש אותם ?? הם אמינים ? תודה
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סיאט איביזה AM5 היא הסופר מיני האוטומטית הזולה ביותר בישראל. 79 אלף ש"ח יקנו לכם מכונית קומפקטית נאה, עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים. אהה, רגע, סליחה, המחיר עודכן ל-84,900 ש"ח. סליחה, סליחה, טעות. זה 85,900 ש"ח. רגע, מוסרים לנו באוזניה שרכב המבחן בכלל עולה 94,300 ש"ח. אוקיי, לא משנה. זאת עדיין הסופר-מיני האוטומטית עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים וסמל שיש בו את האות S הכי זולה בישראל. סיאט איביזה AM5 - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, משפחתי ואני נוסעים השנה לשבועיים בנורבגיה. אנחנו נוסעים 5 אנשים+ציוד. המסלול המתוכנן הינו לקחת רכב בשדה התעופה בOSLO ולהחזיר אותו בשדה התעופה של בודו(BOO) הסתכלתי באינטרנט ומצאתי מSIXT רכב ברמת המונדיאו סטיישן ב3500ש"ח בלי הגבלת ק"מ.(שזהו אחלה מחיר) בנוסף, ראיתי גם בקבוצה של- Volkswagen Caravelle במחיר של 6000ש"ח. עכשיו, ברור שהVAN גדול ומרווח משמעותית. השאלה היא האם לדעתם התוספת שווה את זה? או שגם קטגוריית המונידאו סטיישן תספיק? אשמח לעזרתכם, אריאל
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רכשתי רכב לאחרונה. כרגע יש ברשותי את רישיון הרכב (עם השם של המוכרת עליו) + ספח העברת הבעלות מהדואר. האם אני אמור לקבל את רישיון הרכב המעודכן בקרוב או רק סמוך לטסט הבא? (הרכב עבר טסט לפני שבוע). תודה.
הודעה אחרונה מאת castingangel, -
-
למי שעוד לא יודע, ל-CarsForum יש קטלוג רכב מפואר עם מפרטים טכניים ומחירונים של כל הרכבים החדשים שנמכרים בישראל. טוב, אבל את זה יש בערך לכל אתר אינטרנט בארץ. אבל ל-CarsForum יש גם מלא מלא גולשים שהיו להם מלא מלא רכבים והם יכולים לתת חוות דעת אמיתית על אותם הרכבים - זה משהו שאין באף אתר אחר! אז הנה אתגר - נכנסים לקטלוג הרכב של CarsForum מוצאים את דגם הרכב שלכם (לפי יצרן, שנתון וכו') ממלאים עליו חוות דעת מכניסים כתובת מייל אחת לשבוע אנחנו נבחר את חוות הדעת המושקעת ביותר ומי שכתב (או כתבה) אותה יקבל במתנה כרטיס תדלוק בשווי 200 ש"ח. אז איך נראית חוות דעת שאנחנו אוהבים? היא צריכה להיות מפורטת אבל לא מייגעת, זה לא מבחן דרכים, זה מעין סיק…
הודעה אחרונה מאת מאווריק האחד,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 293 אורחים (הצג רשימה מלאה)