Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מירושלים עם בדיוק אותה שריטה. קח בחשבון שמי שעשה את זה, אלה ילדים שההורים שלהם אוהבים שוקולד.

אין מה לעשות, כמו שאתה רואה אין בארץ הזאת אכיפה נורמלית אז זאת התוצאה, כולם מצפצפים על כולם.

בזה אתה צודק מיליון אחוז.

פורסם (נערך)

גם לי יש קליאו חדשה אדומה.

גם לי שרטו אותה כחודש אחרי שקיבלתי אותה, בחניה של הבית (לא, חניה לא בטאבו).

גם לפני המקרה וגם אחריו אני חונה כמו נ*צי- גם בבית וגם בחוץ; חושב פעמים לפני שחונה במקום מסויים בקניון, לדוגמא ומעדיף לחנות רחוק מכולם, בפינות שונות.

נורא הרגיז אותי בהתחלה אבל עבר לי, לאט- לאט. אח"כ הצלחתי להוריד, קצת, מהסימנים (שוטף ידנית לבד).

אולי, מתישהו, אכניס אותה לישור קו חיצוני (הלוגיסטיקה מסביב לעניין קצת מעצבנת אותי).

יגאל.

20130811_155143.jpg

20130811_155156.jpg

20130811_155210.jpg

20130811_155219.jpg

עריכה אחרונה על ידי Monopusto

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
גם לי יש קליאו חדשה אדומה.

גם לי שרטו אותה כחודש אחרי שקיבלתי אותה, בחניה של הבית (לא, חניה לא בטאבו).

האמת שלפי הסימנים על הטמבון נראה יותר שהכנף שלך פגשה עמוד פלסטיק ביציאה/כניסה לחנייה מאשר שמישהו שרט את הרכב...

פורסם

לי שרטו את הפיאט קובו באותה צורה בכוונה תחילה.

זה קרה כשחניתי בגי סנטר בכפר סבא. חניתי ליד נהג מונית שחנה בכוונה כנראה שלא יעמדו לידו , אבל חניתי בחניה לידו לפי הסימון של החניה בדיוק שמסומן במקום.

נהג המונית כנראה לא אהב את זה והשאיר לי שריטה עמוקה שמתפרסת על 2 דלתות צד ימין.

לצערי אין לי את מספר המונית. המצלמות במקום לא מכסות את האזור בו חניתי.

אבל כאמור במדינת הערסים שמצפצפים על כולם וחוסר אכיפה מוחלט לך דבר עם הלמפה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם (נערך)
האמת שלפי הסימנים על הטמבון נראה יותר שהכנף שלך פגשה עמוד פלסטיק ביציאה/כניסה לחנייה מאשר שמישהו שרט את הרכב...

הפגיעה הייתה הרבה יותר 'מלוכלכת' מקודם- ככה זה נראה אחרי שניקיתי את הרכב; זאת הייתה פגיעה של רכב אחר, בוודאות (לא שריטה\ פגיעה של בן- אדם).

צביקוש25, כשאני חונה ב-G (גר בכפ"ס), אני משתדל לחנות בחנויות הנטושות מאחורי השופרסל או קרוב לגדר של כביש 55.

עריכה אחרונה על ידי Monopusto

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...