Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שכשיש פאביה בסביבה, במיוחד זאת החדשה, לא שמים לב לשום דבר אחר, חוץ מלפאביה עצמה.

עכשיו זה מדעי.

מת על פרסומות של יצרני רכב. הם מצליחים להפתיע כל פעם מחדש. עושה רושם שהפעם סקודה עשו זאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עלה כבר אתמול, אם כי איני זוכר איפה. מבריק.

העיקר שאצלנו מראים את הפרסומת המגוחכת ל-20.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בהחלט לא קשור לרכב אבל פרסומת נחמדה למדי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטריק הוא שאתה מתמקד על המכונית כי הקריין משכנע אותך, למרות שהיא לא באמת מעניינת.

פרסומת טובה שמצדיקה את הסלוגן של סקודה - simply clever.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בהחלט פרסומת לא רעה , למרות שראיתי פרסומות של רכבים חדשים , הרבה יותר יפות ומרגשות .

לגבי הרכב , אני די אוהב את הפאביה , רכב באמת נחמד .

דרך אגב , אני לא יודע מתי צפוייה להגיע לארץ , עם אילו מנועים , גירים ותג מחיר , אני רק יכול להגיד זה שכבר ידוע במדינות אחרות שהיא תיהיה עם מנועים :

1.0MPI

1.2TSI בעלת הספק 90 כ''ס

1.2TSI בעלת הספק 110 כ''ס

וכמובן גירים DSG וגם רגיל , זה מה שכבר שמעתי מטסט דרייבים במדינות אחרות .

וגם יש פאביה קומבי חדשה , ז''א סטיישן בשפה הרגילה , אבל לדעתי לא יביאו אותה לארץ מכיוון שיש את הראפיד סטיישן .

חוץ מזה , אפשרי לבחור (אני לא יודע אם גם אצלינו זה יהיה) , צבע גג עם מראות בצבע שונה מהרכב , פלוס גם בתוך הרכב צבע ריפודים וצבע של פאנלים בדשבורד , וגם , ישנה אופצייה (שוב , אני לא יודע אם אצלינו תיהיה זמינה) לבחור תמונה מסויימת שתיהיה על הדשבורד בצד , תמונה של משפחה , שלכם , של מישהו אחר , שיעשו את זה כנראה איכשהו צרוב בפאנל של הדשבורד הקידמי , בצד הנוסע .

והנה עוד סרטון על הפאביה החדשה , תהנו :-D

https://www.youtube.com/watch?v=62sRmWEpY4A

https://www.youtube.com/watch?v=2xGB8fQwVAk

עריכה אחרונה על ידי JentuS12
עוד פרטים

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

וואלה מגניב, כל פעם מחדש נדהם איזה דבר מדהים זה המוח האנושי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חבל, היו צריכים להשאיר לפחות את סקודה כמותג האמין של VAG ופשוט להשאיר גירי אייסין. לא אהבתי את המעבר ל-DSG בזמנו במותג העממי הזה וחבל שהם נשארו עם DSG.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא העצם עצמו, זה שאתה מתרכז בו כי אתה ממתין שיקרה שם משהו.

אבל זה נכון. אם היו שמים שם חמור ואומרים לך שכל רגע הולך לקרות משהו לחמור אתה תתמקד בחמור ולא תשים לב לסביבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרסומת דבילית לרכב, כמו שרשמו עם כל רכב או עצם בולט התוצאות יהיו זהות.

בעניין הרכב עצמו, לא התלהבתי. הפולו יותר מרשימה גם חיצונית וגם פנימית.

פורסם

השאלה היא לא כמה תשומת לב הפאביה מושכת, אלא מה הקוף עושה על גג הבניין משמאל והאם הוא הבעלים של הפאביה?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...