Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX-5 - שאלת מיצוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיים לראות ברגעים אלו את הסקירה של האמונד בטופ גיר (צפייה ישירה ב BBC2, אפילו לטורנטים אני לא מצליח לחכות :-D) של המאזדה MX-5 החדשה. סקירה מחמיאה מאוד (מנצלת קצת מהנוסטלגיה לצורך העניין, אבל עדיין) שמעלה את הרכב הזה כאפשרות בעיניי.

זה מביא אותי לתהות מה יהיה מחירה בישראל? מעניין אותי האם הגרסה של ה-1.5 שנראה תגיע לארץ תתומחר פחות מהסובארו BRZ למשל, שעולה כ - 227K (כן, הסובארו עם מנוע גדול יותר, ועדיין ההשוואה מתבקשת).

לכאורה היבואן של מזדה יכול להרשות לעצמו למצב אותה בסביבות המחיר הזה, אבל הוא יכול גם לתמחר אותה באיזור ה- 180K, לעניות דעתי. (ואז אנחנו מדברים על בשורה אמיתית של רכב ספורטיבי מהנה במחיר אטרקטיבי, שלא יקר לאחזקה, בישראל)

איך היא תמוצב ובכמה היא תימחר לדעתכם?

פורסם

ראיתי גם את הסקירה המשעשעת (פרק מעולה) למרות שהוא לא כלכך החמיא שהוא אמר שהרכב מיועד לספרים וכדומה.

לגבי המחיר, מדובר בדלק מוטורס שמחפשים רק למכור ולמכור, לכן לדעתי המחיר יהיה אטרקטיבי.

נ.ב לא דיברו על מנוע 2 ליטר טורבו לשוק האמריקאי? או שמדובר רק במנוע 2 ליטר מחוזק ללא טורבו?

Detailer.gif
פורסם

זה מביא אותי לתהות מה יהיה מחירה בישראל? מעניין אותי האם הגרסה של ה-1.5 שנראה תגיע לארץ תתומחר פחות מהסובארו BRZ למשל, שעולה כ - 227K (כן, הסובארו עם מנוע גדול יותר, ועדיין ההשוואה מתבקשת).

לכאורה היבואן של מזדה יכול להרשות לעצמו למצב אותה בסביבות המחיר הזה, אבל הוא יכול גם לתמחר אותה באיזור ה- 180K, לעניות דעתי. (ואז אנחנו מדברים על בשורה אמיתית של רכב ספורטיבי מהנה במחיר אטרקטיבי, שלא יקר לאחזקה, בישראל)

איך היא תמוצב ובכמה היא תימחר לדעתכם?

ה-2.0 ליטר הקודמת (הייתה גם גרסאה של 1.8 שלא הביאו לארץ) בגרסאת גג רך נמכרה בישראל סביב ה-200. אני ממש ממש לא מאמין שאם בכלל יביאו את ה1.5 ליטר החדשה היא תעלה מעלה 170. ה-2.0 החדשה תמוצב בטח באיזור ה-220 בשנה הראשונה.

ראיתי גם את הסקירה המשעשעת (פרק מעולה) למרות שהוא לא כלכך החמיא שהוא אמר שהרכב מיועד לספרים וכדומה.

הוא אמר שהדבר היחיד שרע ברכב הוא הסיטגמה עליו כרכב ספרים. זה לא אומר כלום על הרכב, זה אומר שאנשים *חושבים* עליו ככה וככה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

סביב 170K זה מדהים, אפילו לגרסה החלשה ביותר. אני ממש מקווה שאתה צודק (במידה כמובן וגרסה זו אכן תגיע)

מישהו יודע מתי היא צפויה להתחיל להימכר אצלנו?

פורסם
מישהו יודע מתי היא צפויה להתחיל להימכר אצלנו?

השמועות מדברות על רבעון אחרון של 2015.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני מדוע שאף אחד לא חי באשליה שהרכב ימכר מתחת ל200K. לדעתי דלק ידלגו על ה1.5 ויביאו רק את ה2 ליטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין שום סיכוי שהרכב הזה יעלה בארץ פחות מ-200K. אם יהיה גג קשיח מתקפל זה יעלה מינימום 250 בדיוק כמו שתומחרה ה-NC.

בכללי - העיצוב שלה ממש לא משהו על אף שזו מיאטה ואמורה להיות ממש כיפית. הניסיון לעצב אותה כ-"חמודה אך זעופה" יצא משהו שבעיקר בצבע אדום נראה כמו צ'אקי -

Chucky_4.jpg

פורסם
הוא אמר שהדבר היחיד שרע ברכב הוא הסיטגמה עליו כרכב ספרים. זה לא אומר כלום על הרכב, זה אומר שאנשים *חושבים* עליו ככה וככה.

וזה שעם הפנסים שלה נראים כאילו יש לה תסמונת דאון.

הוא פשוט לא רצה להגיד את זה בתוכנית, כדי לא לגרום לעוד מפולת ח#א על התוכנית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנת את האמירה...8)

זו לא ביקורת, זו התייחסות לתדמית של הרכב.

הכוונה למכונית פוזה לסוג מסויים של אנשים, שלא מבינים ברכב, אבל רוצים "רכב ספורט" מעוצב.

מכוניות עם מראה ללא כיסוי ספורטיבי אמיתי (עם קריצה ל-"גייז").

דוגמא: יונדאי קופה/וולוסטר, 206CC וכו'.

המיאטה היתה תמיד חייבת את ההצלחה המכירתית שלה לעובדה שהיא מכרה טוב גם לסיגמנטים הללו. התואר הזה גם חביב ע"ח ע"י מי שטענו נגד החולשה העיקרית שלה מאז ומעולם - ביצועים.

דרך אגב, המיאטה המקורית הציגה גרף מכירות מאוד מאוד יוצא דופן, כאשר עד להחלפתה, מכירותיה עלו משנה לשנה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...