Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, מניסיונכם,

כמה זמן אני יכול להיות עם אורות(נקצין בכוונה - ערפל קדמי, רגיל וגבוה), ומוזיקה( רדיו ו4 רמקולים סטנדרטים ), כאשר הרכב לא מונע?

מניסיונכם אני יכול להחזיק שעה ככה בלי להיות תקוע? המקום חשוך ובלי אנשים( בגלל זה הקצנתי עם האורות, למקרה הצורך, בפועל מאמין שאני אזדקק לרגילים בלבד ) ולא נעים לחכות לחילוץ במקום כזה. מצבר בן שנה.

תודה!

פורסם

אם אין בעיה מכאנית עדיף שתשאיר את הרכב מונע כי זה הרבה יותר זול ממחיר של מצבר. לא יודע כמה זה מדעי אבל רכב שעומד צורך בערך שלוש ליטר פלוס מינוס ליטר בשעה (כמובן במשתנה לגודל המנוע). כפול 6.5 שקל לליטר יצא שהשקעת משהו כמו 20 שקל ותוכל גם להנות ממזגן או חימום.

פורסם

לא בכדי ענה לך "נהג ליסינג" :-D

אם זה עניין חד פעמי, אז אין בעיה, ואין הרבה משמעות לשאלה. הרכב צורך פחות דלק מהחישוב, אבל צובר בלאי ופיח בפעולת סרק, מעמיס על המאווררים, ועוד כל מיני מערכות שלא מתוכננות לפעול כך, בטח שלא בתכנית תחזוקה לפי ק"מ.

מערכת סטנדרטית תחזיק לפחות חצי שעה במצבר תקין, אורות מעבר /דרך הם צרכנים מאוד כבדים (מעל 50w למנורה) ויגמרו את המצבר בתוך דקות.

• תוכן חדש...