Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספיקה שנייה אחת של חוסר שימת לב, בשביל שרכב יאבד את כל השווי שלו.

אני לא מאמין בחישובים הכלכליים שעיקרם, שמכיוון שבכך וכך שנים לא הייתה לי תאונה, אני מוכן כלכלית לספוג מכה של סכום אסטרונומי כי זה משתלם.

זה מזכיר לי את הסיפור הידוע על מרצה לגמילה מעישון שטען למעשנים, שלולא היו מעשנים היה ברשותם רכב מרצדס. בתגובה ענו לו: היכן המרצדס שלך? הרי אתה לא מעשן?!

פורסם

מספיקה שניה של חוסר שימת לב שאתה תאבד את חייך, לזה אין לך ביטוח.

אני נקבתי בסכום שאני מוכן לספוג והוא לא אסטרונומי. מעל סכום זה אכן מבטח בהתניות מסוימות.

התנהגות כלכלית נכונה ויצירתית בהתאם ליכולת יכולה להביא לך מרצדס, אני מרוצה ממה שיש לי ולא קונה מרצדס (למרות שאני יכול).

Kia Niro 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם,

רק רציתי לעדכן שבעקבות ההמלצות כאן, קפצתי לאלעד שירותי רכב, ולאחר שישבתי עם אפי ודני שהסבירו לי את כל האופציות, הוחלט על החלפת הדלת ע"י הביטוח.

הדלת המקורית מגיעה לא צבועה והצביעה וההחלפה נעשתה ע"י אלעד שירותי רכב.

מאוד מרוצה מהיחס והשירות שקיבלתי, וכמובן העבודה המושקעת שלהם.

IMG_20150309_141321.jpgIMG_20150309_141329.jpgIMG_20150309_141337.jpgIMG_20150309_141348.jpg

• תוכן חדש...