רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,589 נושאים בפורום הזה
-
שלום חברים, משנת 2003 בה רכש אבי לראשונה רכב מתוצרת טויוטה כל הרכבים של המשפחה המורחבת היו טויוטה (עד ששברתי את המסורת ורכשתי מיצובישי כרכב נוסף למשפחה הגרעינית שלי). מאז ועד היום לי יש רכב טויוטה, לאחותי יש טויוטה, להורי יש טויוטה, לאחותי השניה יש טויוטה, אפילו לסבתי יש טויוטה וכולנו ללא יוצא מן הכלל מטפלים ברכבים בסוכנות משנה טויוטה באזור מגורינו. מיותר לציין כמובן שגם כל הרכבים נרכשו מאותה סוכנות משנה. לאחת מאחיותיי יש טויטה יאריס שנת 2007 עם בסך הכל 93000 קילומטר. בראשון הכניסה את הרכב לטיפול השנתי שלאחריו תיכננה גם לגשת לטסט. במהלך הטיפול התקשרו אליה לומר כי יש להחליף מגבים, פילטר מזגן ופילטר אויר (למרות שהדבר לא דרוש לפי שגרת הטיפולים), רפידות בלם קדמיות…
הודעה אחרונה מאת shha, -
היום אחרי הרבה זמן שלא נסעתי במנהרות הייתי לחוץ בזמן אז עברתי במנהרות. מסתבר שבשקט בשקט הם שוב העלו את המחירים. די נמאס מזה שהרשויות לא מגינות עלינו הצרכנים. מכיר את הוויכוח על זה. את הבעד והנגד. שזה חוסך זמן וכולי וכולי וזה עדיין לא מצדיק את החזירות הזאת. אני חוזר להחרים את המנהרות. מקווה שיצטרפו עוד אנשים ונצליח להזיז משהו.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה שמציקה לי כבר כמה זמן ולא הצלחתי להסביר לעצמי למה זה קורה: שמתי לב שכשאני נוסע על 120 קמ"ש על מצב D - הסל"ד מגיע ל2000 ואם אני נשאר על אותה מהירות ועובר למצב M ומעביר להילוך הגבוה ביותר - הילוך 7 אז הסל"ד עולה ל2500. ניסיתי כמה פעמים ונוכחתי שזה קורה באופן קבוע מישהו יכול להסביר למה זה קורה? ההנחה שלי היא שמספר ההילוכים בD וM זהה, אני טועה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 8 אלף צפיות
לפני כמה ימים, אני ואשתי נכנסנו לסוכנות "קל-אוטו" כדי לרכוש רכב משומש, מדגם אימפרזה, שנת ייצור 2014. הרכב רשום כ-החכר\השכרה ברשיון, ועם סביב ל-99000 ק"ם על הספידומטר. נדרשנו לשלם 1000 שקל שינוע, מכיוון שהרכב לא היה במגרש. הראו לנו טופס בדיקה,{שלהם},עם סעיפים שוליים,לגבי מכות פח, וגם פגמים בבלמים האחוריים. לדברי המוכר, "הרכב נראה כמו חדש". מחיר המחירון -53000 שקל, מחיר הסגירה 35000+הוצאות העברת בעלות של 300 שקל. שוב, עוד לפני שהרכב הגיע למגרש, דאגו להחתים אותנו על מסמכים ש"ראינו, ובדקנו,ו..הסכמנו". ולבסוף הגיע ה"כלה"{לדברי המוכר}.עוד באותו יום,ברכב בוצע טיפול שמנים ופילטרים, רצועת אלטרנטור, החלפת בלמים מאחורנית, והעברת הרכב מבחן שנתי.טסט. הרכב היה ללא טסט 10 חוד…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 3 תגובות
- 6 אלף צפיות
בוקר טוב לא מזמן הוצאתי רישיון c1 וברצוני להרחיב עוד את אופציות רשיון הנהיגה שלי השאלה מה ההבדל שלהם מבחינת עלויות וקורסים והאם רישיון d2 מקנה לי אפשרות לנהיגה באוטובוס זעיר ציבורי כמו מיניבוסים וכדומה? אגב הבנתי שרישיון d3 אינו קיים יותר זה נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
https://www.haaretz.co.il/news/local/1.6610018 אני לא אוהב לדווח דברים כאלה, אבל מלבד העצב יהיה כאן הרבה מה ללמוד. קודם כל שזה כביש שחייב גדר הפרדה. הרכב של הפצועים נראה לי LC, מישהו מזהה את הפרייבט? נראה לי משהו בסגנון ברלינגו או קנגו. לא נראה לי רכב שמותר להסיע בו 8. אבל כולם נהרגו, גם מי שהיתה לו חגורת בטיחות (אם היו חגורים). למה שדלתות לא יפתחו וכולם ילכדו? או שהם נהרגו/יצאו מפעולה מהאימפקט, לפני השריפה? ואולי עדיף להימנע בשלב הזה מספקולציות.
הודעה אחרונה מאת MiniMiz3r, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מערכות טלמטיקה הן רחוקות מלהיות חד החנית הטכנולוגית, וגם ביטוח שעושה שימוש במערכות כאלה זה לא בדיוק חדשות. אבל היום מתפרסים באנגליה נתונים שמראים כי בקרב נהגים בני 17-19 שמבטוחים בביטוח שכזה, היתה ירידה של לא פחות מ-35% במספר ההרוגים והפצועים קשה. זאת ביחס לירידה של 16% בלבד בשאר האוכלוסיה ולמרות עליה במספר מחזיקי הרישיונות בכלל, ומחזיקי רישיונות מקבוצת הגיל המדוברת בפרט. מה אתם אומרים? הייתה מתקינים כזו מערכת ברכב שלכם או של הילדים שלכם? אם כן, האם הייתם עושים את זה בגלל הבטיחות? או בגלל המחיר (הנמוך יותר אם אתם נהגים "טובים" על-פי חברת הביטוח)? או שבכלל הייתם מוותרים על התענוג שבידיעה שבכל רגע נתון יש מישהו שיושב ומסתכל עליכם ובוחן אתכם? ובואו ננסה להתעלם מהעובדה ש…
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
Round One !FIGHT זאת אומרת, קודם תקראו את המבחן, ואז פייט.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם, כמיטב המסורת, אני מפרסם תיעוד הוצאות הרכב , הפעם בתזמון של תאריך לא עגול . סקירה קצרה : הרכב נקנה עם 47K על השעון אחרי טיפול ועם טסט לשנה (ועם סט צמיגים חדש), ב60K בוצע טיפול נרחב שכולל תחזוקה מונעת לשרשרת ומותחן הטיימינג הידועים לשמצה, טיפול ל DSG, ברקסים ,פלאגים וכל שאר מה שנמצא בפירוט. מאז ועד היום הרכב מטופל כל 10K במוסך רון (הנחיית יצרן כל 15K) בשנה האחרונה כנראה הגיל החל לתת את אותותיו עם 2 תקלות שדרשו התייחסות. 1.ריפוד הגג החל להתרופף -לאחר ביצוע דוקטורט לגבי איכות העבודה והתאמת הבד , נבחר מקום בפתח תקווה עם רפד OLD SCHOOL שעבד בצורה יפה וגם גבה מחיר הוגן ( פירוט בטבלה) 2.לרגל הגעת הרכב ל99K ק"מ - תקלה ראשונה …
הודעה אחרונה מאת banji man, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני כ-3 חודשים בערך, בעיצומו של החופש הגדול, מועצת חכמי התנועה ביצעה שינוי במערכת הרמזורים בצומת נחל חדרה. בזמנו, הייתי בטוח שזה קשור איכשהו לחופש ושהמצב יחזור לקדמותו, אבל לאחרונה מחלחלת בי ההכרה שהמצב הזה כאן כדי להישאר. לפני השינוי, רכבים שהיו מגיעים מכיוון חדרה ורצו להמשיך לכיוון 4 צפון, היו נצמדים לשני הנתיבים השמאליים. הנתיבים האלה היו ריקים ומחכים רק להם. כך, נתיב הנסיעה לכיוון 65 מזרח היה נשאר פנוי. אחרי השינוי, רכבים שמגיעים מכיוון חדרה ורוצים להמשיך לכיוון 4 צפון, לא יכולים להיכנס לשני הנתיבים השמאליים מכיוון שאלו עמוסים ברכבים שהגיעו מכיוון מחלף קיסריה ורוצים גם הם לפנות שמאלה לכיוון 4 צפון. נוצר מצב שהרמזור בעצם לא ממלא את תפקידו - אלו שבאים מכיוון חדר…
הודעה אחרונה מאת splesh, -
- 3 עוקבים
- 38 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
שלום, לא מצאתי תשובה חד משמעית מחיפוש באינטרנט, האם יבוא רכב מתוצרת אקורה אפשרית? לחילופין, האם אפשרי ליבא הונדה אקורד חדשה? כמו כן, האם ניתן ליבא הונדה סיוויק בדגמים שאין בארץ? (si..)
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אז אחרי כ10 חודשים ו 15000 קמ עם הסיאט ארונה סטייל הנה קצת רשמים: נתחיל עם כמה תמונות נתחיל עם הטיפול, אז הטיפול הראשון כלל החלפת שמן, מסנן שמן ומסנן מזגן. העלות של הטיפול הייתה 720 שקל. עכשיו, לאיך הרכב שירת אותי בתקופה הזו. אז אני אתחיל בלומר שהשימוש ברכב הוא בעיקר לנסיעות בינעירוניות, ובנסיעות האלה הרכב טוב מאוד, נוחות הנסיעה טובה, המנוע 1000 חזק ומגיב טוב במיוחד בהאצות ביניים לצורך עקיפות. לרכב יש בקרת שיוט אדפטיבית שעובדת באופן טוב, ומקלה מאוד על נסיעות בינעירונית, אבל צריך לומר שהיו לי מספרפעמים שהיו לה קצת פאשלות שהצריכו התערבות מצידי באופן מיידי. מבחינת צריכת דלק הרכב עושה בין 15-17 ק"מ לליטר שזה מכובד, בתקופות בהן אני משתמש בו יותר בעיר…
טוב אז אתחיל ואומר שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי בפורום, אחרי שהייתי פאסיבי לתקופה לא קצרה. מה שאני אכתוב כאן יהיה קצת חפירה אבל מדובר בנושא שמאוד מעניין אותי, אז סליחה מראש. אני לא הייתי איש שמתעניין כל כך ברכבים, עד שלאחרונה הפיגו 206 שנת 2002 שלי הראתה סימני גסיסה מתקדמים (כן, כן, זה הגיר...). אז נאלצתי להתחיל לחפש מחליפה ראויה ליפהפיה שלי. התחלתי לקרוא מבחני דרך, בפורומים (בעיקר פה) ולאט לאט גיליתי שאני ממש מדוכא מההחלפה הצפויה. לא לא מדובר בקמצנות, כי ב"ה יש לי את הכסף להשקיע, ולא עצלות של לחפש משהו חדש, אלא מדובר בעצבות שנובעת מההחלפה עצמה. אני התחברתי לפיגו שלי כל כך שפשוט כואב לי להחליף אותה. אני לא יודע למה, הרי ברור שיש רכבים הרבה יותר טובים, עם…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, ברשותי 3 שנים טויוטה קורולה מודל 2002 sun, 223.000 ק"מ, אצלי הוא יד רביעית מפרטי. סה"כ הרכב שימש אותי בנאמנות, חוץ מכמה דברים באוטו שהייתי צריך להחליף מפני בלאי טבעי. כמו: רדיאטור, טרמוסטט, מצבר. לאחרונה מד החום עלה של המנוע עלה עד לקו האדום, המוסכניק שלי אמר שהטרמוסטט הלך. החליף טרמוסטט, והבעיה חזרה, המד עולה עד הסוף אפילו לאחר נסיעה של כמה דקות. המוסכניק שלי טוען שהלך ראש מנוע, והוא גם לא מתעסק עם זה. השאלה שלי לכם היא, 1. האם מנסיונכם, התיאור שהבאתי, והדיאגנוזה של המוסכניק נשמעת תואמת? 2. האם שווה לי להשקיע 1500 ש"ח להחליף ראש מנוע אצל מוסכניק ולמכור? או למכור אותו כמות שהוא? וכמה הוא בכלל שווה במצב כזה? (3 חלקי חילוף חדשים כמעט) …
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הי, הבחנתי בפעילות די ערה של נציגי שירות של לובינסקי כאן אז אני חייב לשאול משהו. האם אסטרטגית המכירה שלכם היא התשה של הלקוחות הפוטנציאלים? אני אחד כזה. יש לי תקציב. מחפש רכב. מנסה להתקשר אליכם בשעות הפעילות, אין מענה. מתקשר למרכזיה הראשית. עונים לי מסבירים לי שהאתר לא מעודכן ויש שעות פעילות אחרות. מתאמים לי פגישה טלפונית כי אני גר רחוק. חוזר אלי מנהל סניף של חיפה ואומר לי בלי להתבלבל שהנציג שאמר לי שתהיה פגישה טלפונית לא יודעעל מה הוא מדבר ושהוא לא מוכן לתת לי רקע על ההיצע בנייד אלא רק אם אגיע. לא עזר שניסיתי להסביר לו שאין לי שום כוונה לנסוע שעה וחצי רק בשביל להבין סביבת מחירים. עכשיו אני תוהה, אם זה השירות שמקבלים במעמד המכירה, איזו התעללות חווים אלו שכבר…
-
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
החוויה הכי לא נעימה שעברנו ועדיין עוברים עם סיאט סניף הרצליה . הסיפור שלנו התחיל ב 16.10.2018 כשנסענו לסניף סיאט בהרצליה. נכנסנו לאולם והיו עוד כמה אנשים, הנציג הסביר לנו על הרכב (סיאט ארונה). אחר כך ישבנו והוא אמר שיש במלאי רכב לבן ורכב אדום, ויש עוד רכב לבן שמגיע ב 5.11.2018 . בחרנו ברכב הלבן שנמצא במלאי ושנמצא כבר בארץ, ובוצעה ההזמנה של הרכב. הסוכן אמר לנו שכאשר הכסף נכנס, תוך 15 יום אנחנו נקבל את הרכב. בזמן הזה הגיע הסוכן השני ושאל אותו על הרכב הלבן שבמלאי ,והסוכן שלנו אמר לו שכבר עשינו את הזמנה, ותן לאנשים את הרכב שמגיע ב5.11. הוא גם התלוצץ איתי ואמר לי תמכור להם את הרכב. יצאנו מסיאט ופנינו לבנקים לקבלת מימון, וסגרנו עם הבנק הראשון שנתן אישור עם ה…
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום לכולם. יש למישהו מושג איזה גיר מותקן ברכב זה? האם זה רציף או dq501? והאם בשנתון הזה טיפלו בבעיה אכילת שמן של מנוע ותקלות של גיר? תודה Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
אני עדיין בשוק מהרכב הזה. למרות שידעתי בדיוק מה אני קונה, והייתה לי רשימת דרישות מאוד ספציפית (אפס התקנות מקומיות, מערכות מקוריות בלבד, תמיכה באנדרואיד אוטו) שהדגם הזה התאים להן בדיוק, אני עדיין בשוק. למרות שזו הפיג'ו השניה שלי מאז הרנסנס שלהם עם ה-208 החדשה, ואני כבר יודע שרוב הסטיגמות על פיג'ו קצת מופרזות, אני בשוק. אני בשוק שאני נוסע על פיג'ו, שנראית ומתנהגת כמו רכב מהעתיד, עולה כמו ג'יפון מן המניין ומרגישה יוקרתית ומתוחכמת מהם בעשרות מונים. הרכב אצלי 3 ימים - דגם פרמיום, 1600 סמ"ק טורבו-דיזל עם 120 כ"ס ו-30 קג"מ מומנט, תיבה אוטומטית עם 6 הילוכים. מחירון 164,000. אדבר תחילה על הרכב בתור רכב, לפני שאגש לצעצועים. במצב רגיל, התיבה מעט רגועה ועצלה, במצב ספורט היא…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם, יש לי רכב שאני צריכה למכור לפירוק ולא היה לי ממש זמן להתעסק עם זה אז סתם החניתי אותו בחנייה גדולה שאף אחד לא חונה בה. הגיע היום וקיבלתי את המדבקה על השמשה שיש לי 48 שעות לדאוג לפינוי הרכב אחרת הוא יפונה ואשלם את ההוצאות. התחלתי להזיז את עניין הפירוק אבל זה יקרה בעוד כיומיים אז רציתי להחנות את הרכב במקום אחר לבינתיים, אם כי חששתי שיוכלו לאתר אותו על פי מספר רישוי (כשהם רוצים להתעלק-הם יודעים..) החשש נובע מכך שהרכב הוסר מהכביש- מה שעושה את הפעולה הזו לאסורה. אני לא יודעת מתי המדבקה הונחה בכלל, השאלה אם באמת מקפידים לרוב על ה48 שעות? יש מצב שזה הונח עוד לפני ולא ראיתי (לא עברתי שם הרבה זמן). ובמידה וכן מפנים, כתוב שאני זו שאשלם את הוצאות הגרר. אם פשוט אש…
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן קנינו מתנה לאחי הקטן רכב לפני כחודש והוא לפני כמה ימים נכנס עם הרכב(סיאט איביזה מודל 2015) לחניה יחסית גבוהה וביציאה מהחניה כל המגן מנוע תחתון נפל בטמבון הקדמי-חדש עולה מעל 2000 ומשומש חליפי אני לא מוצא בינתיים, אשמח לברר מה המחיר בערך? ומאיפה ניתן להשיג? מה הסיכונים והחשיבות של דבר כזה ברכב? מעבר לזה אין לי מושג אם עוד משהו נהרס ונשבר או נקרע: בדרך כלל במצב הנ"ל מעבר למגן מנוע שנמצא בחזית בקדימה של הרכב מה עוד יכול לההרס שאדע לבדוק את זה ומה זה מחזיק מגן מנוע תחתון, יש מצב שגם אותו אני צריך מעבר למגן מנוע תחתון?
הודעה אחרונה מאת wa11a, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים? אאודי Q7 למי שלא רוצה לשלם על הסמל או אטקה מגודלת ויקרה מדי? פולקסווגן טוארג החדש נוחת בישראל והוא יכול להיות שלכם בתמורה לחצי מיליון שקל.
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לא ברור לי איך בנסיעה בין עירונית שבה לוחצים על דוושת הדלק כל הזמן ( כמעט) ונוסעים יותר מהר הצריכה היא פחותה מנסיעה בעיר? כן ברור לי איפשהו כל עניין האינרציה אבל עדיין איפשהו זה מרגיש לא הגיוני! והאם ההורדה של הרגל מהדוושה בכל מצב מפחיתה את צריכת הדלק? ובאיזה מצב כדאי להשתמש בניוטראל ברכב אוטומטי כדי לחסוך? תודה.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
-
כחמישה שבועות לפני פתיחת תערוכת הרכב בLA שם לפי השמועות מאזדה אמורים לחשוף לקהל הרחב את הדור החדש של ה3 הם משחררים טיזר קצרצר. אי אפשר להבין הרבה מהסרטון, אבל ממה שכן אפשר לראות, ואם לשפוט לפי מה שהם עשו עם המאזדה 6 הנוכחית שנראית כמעט זהה לאב-טיפוס שלה, גרסת היצור תהיה קרובה מאוד לקונספט שנחשף כבר לפני כשנה. אין שום פרטים נוספים בשלב זה. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LPG, -
- 2 תגובות
- 854 צפיות
היי, חסרה לי תמיכה לגב התחתון במושב שלי, מה שגורם לא מעט לכאבי גב... אז חשבתי - למה לא לקנות כיסוי מושב עם מסאז׳ ותמיכה לגב התחתון? ראיתי באמאזון אחלה דברים בפחות מ200₪ אבל רציתי לדעת מהמלצות וניסיון אם מישהו קנה משהו כזה... ועוד דבר, אם אני אוהב את זה אז כמה אמור לעלות לחבר את זה לחשמל לרכב שלא דרך המצת? פשוט לא אוהב חוטים שמסתובבים באוטו תודה!
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
[h=2]שלום רב למומחים,[/h] באותו עניין, יש ברכב שלי את התופעות הבאות: 1. רעש של חיכוך בזמן נסיעה. 2. רעידה ברכב/מרכב בזמן נסיעה, החל מנסיעה איטית, הרעידה לא מתגברת. 3. רעידה בהגה בזמן בלימה. 4. רעידה במרכב בזמן עמידה ב D, במעבר ל N או P הרעידה נחלשת משמעותית. - בדקתי את הצמיגים ועשיתי איזון לכולם. - הגנטים שלי ממגנזיום. - במהלך האיזון נתגלה שהגנט הימני קדמי קיבל מכה בחלקו הפנימי והתעקם, היו זה מגנזיום לכן החלפתי אותו בגאנט מגלגל הספר ממתכת, וכמובן עשיתי גם לו איזון. את הגאנט עם חישוק המתכת העברתי אחורה. - לפני כשנה קבלתי מכה חזקה בעת מעבר על במפר ונפילה לבור צמוד שלא ראיתי, רוב הסיכוי שעיקום הגאנט נבע מזה, זה היה באותו גלגל. בהמשך המו…
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 62 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
קיבלתי מהשכרה כרכב חלופי. מילא המנוע האנמי, קשה להאמין שמישהו החליט שהגיר הזה ראוי לנהיגה. הנדסת אנוש מזעזעת, אין פתיחה מאחור לתא מטען, סך הדלת גבוה מדי וכולם נתקלים בו כמעט נפלתי, הייתי צריך להוריד את הספר רכב כדי למצוא את מתג השליטה על המראות. שומר נפשו ירחק...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
לפני כמה שנים העלו טבלת אקסל מסודרת לגבי כל הרכבים שהגיעו לארץ עד שנה מסויימת וקיבלו רישוי מחפש את אותה הרשימה , אם מישהו יוכל להגיב כאן את הקישור תודה מראש
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב אז זה קרה לנו בפעם הראשונה בחיים. גנבו הלילה לחברה שלי את הרכב שלה, קאיה פיקנטו מודל 2016 כחולה, דגם EX עם סנרוף ופאקינג 19KM על השעון מ.ר. 65-900-38 בכל מקרה עיכלנו כבר את הבשורה שהרכב כבר לא יחזור, מה שיותר נורא זה שהיו בו חפצי יקרי ערך - לפטופ HP כסוף וקורקינט לבן כאשר שניהם בשווי כולל של 8000 שקל. לרכב כמובן יש ביטוח מקיף וכל מה שצריך, השאלה האם נקבל החזר גם על החפצים שהיו ברכב? הגניבה הייתה נקייה באזור התעשייה של יהוד ברחוב התעשייה ליד סופר ברקת באזור די חשוך, ולא, לא גררו את הרכב, אין לו איתוראן, כמו שאמרתי הגניבה הייתה נקיה, ללא זכוכיות ככה שהם לא רצו את הלפטופ או הקורקינט שהיה מכוסה בסדין של מיטה, אלא ממש את הרכב, היינו בתחנת המשטרה ובהתחלה א…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני צריך לעזור לבחור רכב חדש ושקלתי את אחד הדגמים שבכתורת. רציתי לבדוק מחירים באתר של צ'מפיון והם לא מופיעים כלל! אני מבין שהT-roc עדיין לא הגיע. אולם את ה Golf Sportsvan רואים בכביש בארץ, האם היבוא הופסק? האם יש למישהו מידע אם הם צפויים כאן בקרוב? הרכב החדש נדרש בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מהו פרק הזמן המקסימלי שבו ניתן לבצע העברת בעלות לרכב שנגמר לו הטסט?
הודעה אחרונה מאת avargel,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 629 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- eden8944
- yoni162
- Johnathan
- לירון .ה.
- במבליק
- The FixTrics
- פולו,גולף
- garay
- daniel.asu
- פינדר
- epiphone
- לב טוב