Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שהגיר הזה היה ראוי שלא יבוא לעולם,

אבל יש כאן בחור (בשרשור אחר), שהציעו לו 10K על רכב בן 3, באמת זה כבר נתון שראוי לרחת בחשבון רכב יחסית חדש בכזה מחיר

יכולתי לחיות איתו,

בעצם עם הגיר כנראה שלא (-:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי רק הגיר הורס את הרכב, חוץ מזה הרכב חביב ומיועד למדינות עולם שלישי בדיוק כמו רכבי הקצינים "היפנים" שמיוצרים בהודו.

פורסם
אני מסכים שהגיר הזה היה ראוי שלא יבוא לעולם,

אבל יש כאן בחור (בשרשור אחר), שהציעו לו 10K על רכב בן 3, באמת זה כבר נתון שראוי לרחת בחשבון רכב יחסית חדש בכזה מחיר

יכולתי לחיות איתו,

בעצם עם הגיר כנראה שלא (-:

חסרים חצופים? אז הציעו לו 10K על רכב בן 3.

חברות הליסינג מצליחות להעיף כאלו יוצאות השכרה גם ב20-25 אלף, כל מה שהוא צריך להבין זה שזה לא יקח יום-יומיים-חודש אלא יכול לקחת יותר זמן עד שהוא יפול על הקונה הנכון - אבל להעלות מקרי קצה בתור התלאמות זה קל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
יוליאן,

אני הבנתי דווקא שה1.6 מרעישה עוד יותר מה1.2, אני זוכר את זה משרשור ישן של חן פרחי.

ישבתי באטראז', והיא די נוחה האמת, היא ממש לא קרש גיהוץ כמו שחשבתי שהיא, וחוץ מזה יש לה גיר הרבה יותר טוב הרציף הזה, וגם מאובזרת בליגה אחרת, לדעתי היא הרבה יותר עדיפה מה301.

לגמרי הגיוני כשלוקחים בחשבון שמי שכתב זאת גם כתב שסיריון עדיפה על 208. יצא לי להתנייע כנוסע במונית 301 ( אמנם דיזל ) וכנוסע באטראז צבאית הצמודה לבן משפחה, לא קרוב אפילו.

והערה עקרונית יותר לגבי גיר רובוטי חד מצמדי. למרות שאני אישית לא סובל גירים כאלו, גם בגירסתם המתקדמת כפולת המצמדים, אפשר להתרגל אליו. מבין עם זאת את מי שנתקל בו בפעם הראשונה ולא מבין איך מעיזים להתקין שכמותו ברכב נוסעים, כי הוא אכן מטלטל ויש בו השהייה בהחלפת הילוכים נמוכים, דברים שלרוב לומדים לחיות איתם במהלך הזמן ובחלק מהמקרים אפילו להנות מהם. הגירים הללו היו מותקנים עד לא מזמן במרבית התוצרת של PSA, כמו גם בחלק גדול מהדגמים של פיאט. הם גם מותקנים היום כידוע בדגמים הקטנים של VAG ולמעט כאמור הפגישה הראשונה עם אופן פעולתם המוזר, לא מדובר בקטטסטרופה, אפילו רחוק מכך.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אני גם לא חובב רובוט חד מצמדי, אבל לדעתי ה-301 עם מנוע ה 1.6 יכולה להיות אחלה אופציה לאור המחיר שלה.

במחיר של רכב מיני אפשר לקבל רכב שמציע הרבה יותר במיוחד אם יש צורך בעגלת ילדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

והערה עקרונית יותר לגבי גיר רובוטי חד מצמדי. למרות שאני אישית לא סובל גירים כאלו, גם בגירסתם המתקדמת כפולת המצמדים, אפשר להתרגל אליו. מבין עם זאת את מי שנתקל בו בפעם הראשונה ולא מבין איך מעיזים להתקין שכמותו ברכב נוסעים, כי הוא אכן מטלטל ויש בו השהייה בהחלפת הילוכים נמוכים, דברים שלרוב לומדים לחיות איתם במהלך הזמן ובחלק מהמקרים אפילו להנות מהם. הגירים הללו היו מותקנים עד לא מזמן במרבית התוצרת של PSA, כמו גם בחלק גדול מהדגמים של פיאט. הם גם מותקנים היום כידוע בדגמים הקטנים של VAG ולמעט כאמור הפגישה הראשונה עם אופן פעולתם המוזר, לא מדובר בקטטסטרופה, אפילו רחוק מכך.

בדיוק לא מזמן נהגתי בפיז'ו 2008 עם מנוע 1.2 אטמוספרי וגיר רובוטי, שזה בדיוק אותה יחידת כוח כמו ב 301. לא פעם ראשונה שלי עם גיר רובוטי אלא פעם שניה אחרי הרבה שנים. שזה בערך כמו פעם ראשונה.

וכן, מסכים איתך. זא לא נוראי ולא בלתי נסבל. סתם מעצבן מאוד ולא נוח. למי שרגיל לנהוג על ידני אין שום הצדקה לקנות את זה.

פורסם
אם ה 107 זה רכב איום ונורא לדעתך, אז ה 301 היא כנראה די סבבה כי ה 107 זה רכב מגניב וחמוד שעושה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, וגורם לך לחייך לא מעט. כמעט קרטינג לכביש מבחינת תחושה.

כשארצה להרגיש קארטינג, אלך למסלול קארטינג, שכשאני נוסע ביום יום בכבישי ישראל כולל הפקקים וכל שאר המשתנים הקיימים במדינה שלנו הרכב מאוד לא נוח לטעמי ליום יום, נכון שהוא קטן ואתה מרגיש את הכביש, גם אני התלהבתי מזה לכמה רגעים, אבל בנסיעה ממושכת, שאתה רוצה מעט כח במהירויות גבוהות מ-60-70, אין, שלא נדבר על הסאונד/רעש הנורא שלו.

בקיצור, הכל עניין של טעם, אני לא יכול לדמיין את עצמי מחזיק כזה רכב.

פורסם

בקטגורית המיני האחיות הצרפתיות בעלי מנוע חלש מהפיקנטו או i10 בגירסת 1.25, אבל גם נחשבות לחיסכוניות בקטגוריה.

אבא שלי דווקא אהב את ה107 הרובוטית, אבל הרעש אכן הפריע לו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כבר אמרתי בעבר שהרגשתי הבדל עצום בין 107 רובוטית שהייתה שלי לבין 107 רובוטית מהשכרה (מבחינת כל הרכב).

עוד הבדל בין C4 רובוטית פרטית ובין 301 ליסינג (מבחינת גיר אני מתכוון).

נראה שהתחזוקה שלהם מזעזעת מידי וגם כמות הנהגים שנוסעים בו לא מוסיפה לתחזוקה.

אם הרכב מהשכרה לא חדש, ויש לו גיר או מנוע רגישים כאלה, הייתי נמנע מלהתיחס אליו כרכב מבחן.

וזה להוציא את העובדה שאנשים בעלי כעס לא מוסבר למותג ישכנעו את עצמם שהם שונאים את הרכב.

אגב, הקורולה הרובוטית שהייתה הרגישה לי ברמה קצת יותר נמוכה, לא ראיתי שאנשים הפסיקו לקנות או שהמחיר ירד דרסטית.

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

אכן הרכבים שנסעתי עליהם היו של חברת ההשכרה, איני יודע איך מרגישים רכבים כאלו כשהם שמורים ומתוחזקים.

אבל גם שם בתור רכבי השכרה היה הבדל די גדול לדעתי באיכות שלהם לעומת אחרות שגם כן מושכרות, כמו הפיקנטו, ספארק, 500 (אפילו שהגיר שלה מעצבן, עדיין מרגישה לדעתי הרבה יותר....איך נאמר...מכונית.) ועוד כמה דוגמאות שרחוקות מלהיות מושלמות אבל לטעמי בכמה רמות מעל ה107 אפילו שהיו גם הם תחת טרור ההשכרות.

עריכה אחרונה על ידי b-e-n-n-y
פורסם

ה-107 התאימה ל"תקופה" (אפשר לחשוב שעברנו 20 שנה) בה לא היו הרבה רכבי מיני, וברכבים האלה היו נפוצים חוסרים, ההבדל בינה לבין המתחרות לא היה מורגש כמו היום.

ט.ל.ח

פורסם
כבר אמרתי בעבר שהרגשתי הבדל עצום בין 107 רובוטית שהייתה שלי לבין 107 רובוטית מהשכרה (מבחינת כל הרכב).

עוד הבדל בין C4 רובוטית פרטית ובין 301 ליסינג (מבחינת גיר אני מתכוון).

נראה שהתחזוקה שלהם מזעזעת מידי וגם כמות הנהגים שנוסעים בו לא מוסיפה לתחזוקה.

אם הרכב מהשכרה לא חדש, ויש לו גיר או מנוע רגישים כאלה, הייתי נמנע מלהתיחס אליו כרכב מבחן.

וזה להוציא את העובדה שאנשים בעלי כעס לא מוסבר למותג ישכנעו את עצמם שהם שונאים את הרכב.

אגב, הקורולה הרובוטית שהייתה הרגישה לי ברמה קצת יותר נמוכה, לא ראיתי שאנשים הפסיקו לקנות או שהמחיר ירד דרסטית.

במקרה של הקורולה מהר מאוד החברה זנחה את התיבה הרובוטית וכעבור שנתיים הוצגה הקורולה עם גיר פלנטרי.

פורסם (נערך)

זה לא אומר לי הרבה, רק שהוא עד כדי כך גרוע. ואני עדיין רואה אנשים שמחפשים היום קורולה בשנתון הזה.

בכל מקרה גם ה-107 היא טויוטה ושם הגיר שלהם השתפר.

למרות שיש להם גיר טוב ב-C4, כנראה שזה עניין של להוזיל את הרכב גם במנגנונים ובתפעול הגיר ב-301.

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

פורסם
במקרה של הקורולה מהר מאוד החברה זנחה את התיבה הרובוטית וכעבור שנתיים הוצגה הקורולה עם גיר פלנטרי.
בחול עדיין קיים )מצויין בספר הרכב של הקורולה הנוכחית).
פורסם

רובוט בקורולה הנוכחית?

השאלה מה מה אחוז המכירות של הרובוטיות.

גם ב-107 שזה בעצם אייגו מורגש שזה חד מצמדי ולדעתי חד מצמדי מעצבן בעיר.

• תוכן חדש...