Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי רכב שאני צריכה למכור לפירוק ולא היה לי ממש זמן להתעסק עם זה אז סתם החניתי אותו בחנייה גדולה שאף אחד לא חונה בה.

הגיע היום וקיבלתי את המדבקה על השמשה שיש לי 48 שעות לדאוג לפינוי הרכב אחרת הוא יפונה ואשלם את ההוצאות.

התחלתי להזיז את עניין הפירוק אבל זה יקרה בעוד כיומיים אז רציתי להחנות את הרכב במקום אחר לבינתיים, אם כי חששתי שיוכלו לאתר אותו על פי מספר רישוי (כשהם רוצים להתעלק-הם יודעים..) החשש נובע מכך שהרכב הוסר מהכביש- מה שעושה את הפעולה הזו לאסורה.

אני לא יודעת מתי המדבקה הונחה בכלל, השאלה אם באמת מקפידים לרוב על ה48 שעות? יש מצב שזה הונח עוד לפני ולא ראיתי (לא עברתי שם הרבה זמן).

ובמידה וכן מפנים, כתוב שאני זו שאשלם את הוצאות הגרר. אם פשוט אשאיר להם את האוטו ושיהיה להם במתנה? אמרו לי שאצטרך לשלם רק אם ארצה להחזיר אותו.

פורסם

פני להתקשר למוקד העירוני (במרבית הערים זה 106, אבל יש ערים עם מספרי טלפון אחרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך תמונה של המודעה? בהודעות פינוי שאני ראיתי תמיד היה רשום תאריך ההדבקה על הרכב. מוזר שזה לא כך אצלך.

אגב כמה זמן הרכב עמד ללא תזוזה? אם זה כמה חודשים אז באמת כדאי שתמהרי.

פורסם

האמת שמשום מה ההודעה הייתה טיפה מקולפת, כאילו מישהו עבר וניסה לקלף (זה דבוק טוב בטירוף, בחיים לא יתקלף שלא במכוון. אני עצמי קילפתי כי רציתי להעביר אותו מקום וזה לקח הרבה מאוד זמן).

לכן לא ראיתי אם הופיע תאריך.

הרכב עומד חודש.

פורסם

מנסיוני, לא סביר שיגררו את הרכב אחרי חודש.

בכל מקרה כדאי שתדאגי לפינוי של הרכב, לו רק בגלל המשמעויות הביטוחיות של רכב שהורד מהכביש (וכנראה גם תופס חנייה).

*נסיוני = יחסיי עם העירייה בעקבות רכב נטוש שתקוע ברחוב שלי כבר יותר משנתיים [emoji20]

פורסם

במידה והרכב יוזז למקום אחר, כתובת אחרת.

חובה על העיריה להניח הודעה חדשה, עם תאריך חדש לגרירה.

כך תרויחו עוד מספר ימים למכירת הרכב. (אבל כדאי לטפל בנושא, ולא להגזים)

אפשרות נוספת - להתקשר למוקד הרשות העירונית , ולבקש כי יקחו את הרכב.

צריך לבקש את הטלפון של היחידה האחראית בפיקוח העירוני, ולדבר ולבדוק איתם.

יש רשויות אשר לא מחייבות על הפינוי , במידה והפינוי מתואם מראש.

לאחר השיחה והבדיקות, צריך לשלוח בפקס / מייל, את הבקשה לפינוי הרכב.

לבקשה יש להוסיף, צילומי מיסמכים כי הרכב שייך לכם והורד מהכביש.

במידה והגעתם להסכמה עם הרשות, כי הם יפנו את הרכב.

רצוי להוריד את מספרי הרישוי הצהובים של הרכב.. ולהשמיד אותם.

יש להשאיר ביטוח חובה וצד ג' לרכב, עד לפינוי הרכב והורדתו הסופית.

לאחר מכן, אפשר לבקש ממשרד הרישוי, החזר יחסי על תשלום אגרת הרישוי.

ולהודיע לחברת הביטוח לבטל את הביטוחים, ולבקש החזר במידה ונשאר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ממה שאני זוכר עם שני רכבים שתפסו לנו חניות בסמוך לבניין הוא - מדווחים לעיריה והם שולחים פקח לצלם את הרכב. לאחר 30 יום בעל הרכב רק מקבל אזהרה ראשונה ואם לאחריה הוא מתעלם יש תקופה נוספת של עוד כמה ימים באמת ואז גוררים.

אם הבעלים של הרכב מספיק והזיז את הרכב אפילו בחצי מטר - הפקח בודק את זה לאחר מכן לעומת הצילום הקודם וההתראה מתחדשת ל30 יום נוספים.

וככה מנצלים את זה לרעה עד שבסוף זה נגמר ברכב שבאמת לא יכול לזוז כי - יצא האוויר מהגלגלים, הרכב פשוט לא תקין וכך הלאה והוא נגרר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה שזה שונה מעיר לעיר. אצלי העירייה נותנת אזהרה אחרונה, אח"כ אזהרה אחרונה באמת, ואח"כ מתקשרים לבעל הרכב ואומרים לו שעוד כמה ימים באמת באים לקחת את הרכב, וזה האות שלו לדרדר את הרכב עוד חצי מטר, וחוזר חלילה עד הפעם הבאה.

ברחוב שלי מישהו עשה מרכב ישן מחסן. כבר יותר משנתיים מזיז את הרכב/מחסן שלו הלוך וחזור.

וככה מנצלים את זה לרעה
-> פגעת בול.
  • תוכן חדש...