Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבדלים לא קטנים לפי דפי זהב, וגם במציאות.

הנקודה היא, שמחיר שעת עבודה גבוה לא נותן לך ערובה לעבודה מקצועית.

יש מקומות שאתה משלם יותר ומקבל פחות ויש ההיפך. רק צריך למצוא ובשביל זה יש המלצות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבלי להתייחס לטענה הספציפית, מוסכי יבואן הם בגדול, ובהכללה גסה, תחנות להחלפת חלפים, וכמה שיותר, עם מקצועיות מינימלית.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני שונא את השרשור הזה, תפרסמו שמות של מוסכים או תבכו בלילה לכרית.

ולהוא שכתב למה העליהום אם זאת הפעם הראשונה שהמוסך מפשל... הגישה שלי בחיים שונה, אני רואה את זה כפעם ראשונה שהוא נתפס.

haters will hate

פורסם

בנצי, כשתגיע התביעה על הוצאת דיבה למרות הגנת אמת דיברתי, אתה מממן לי את ההגנה?

אמרתי מקודם, מי שמעוניין בשם המוסך יקבל אותו בפרטי למרות שמי שמכיר קצת את הפרופיל שלי יודע בדיוק באיזה מוסך מדובר.

פורסם

למה הוצאת דיבה?

הייתי במוסך x ואמרו לי ככה

הייתי במוסך y ואמרו לי אחרת

תן לקוראים להחליט. אף אחד לא מבקש ממך לדבר רע על אף אחד.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

הבעיה היא שאתה גר במרחק שווה מ3 סוכנויות משנה

toyota.png

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
אם זה:

מוביל לזה:

ואז לזה:

אז תסלח לי אם אני מטיל בכל זה ספק.

אני נשבע לך במי שאני מאוהב ובעצמי שזה מה שאני מרגיש. עכשיו מאמין?

הכל אצלי משונה, גם במקרה הזה.

אותם סיבובים באותן מהירויות, אותן איבוד אחיזה. אותה הרגשה של אחיזה בנקודות מסויימות וללא שום שינוי בבלימה.

אני תומך בהחלפת בולמים רק כשהם במצב אנוש קרי נזילה או עומדים להתפרק.

לעומת זאת, תושבות מנוע אני בעד להחליף ברגע שמתחילה ויברציה הכי הכי קטנה שיש, שאפילו לא מורגשת.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא קשור לשבועה שלך. הניסיון שלי, לפחות, ושל מספיק חברים מעיד אחרת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש אין לי כוחות להגרר לבית משפט (ולשם אין בעיה לגרור אותך) ולהכנס להוצאות על לא עוול בכפי.

למרות שקיימת הגנת אמת דיברתי ויש בידי הוכחות בדמות הקלטות ואין בעיה להשיג חוות דעת מהמוסך השני שאמר שהבולמים תקינים.

קל לגרור את האנשים הקטנים לבתי משפט ולהתיש אותם ואני לא רוצה אפילו להתקרב לאזור הזה.

קוף נינג'ה - תחשוב איפה אני עובד. יש שם באזור שתי סוכנויות קרובות. הצפונית מבינהם.

פורסם
לא קשור לשבועה שלך. הניסיון שלי, לפחות, ושל מספיק חברים מעיד אחרת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

לפעמים אוהב לקחת פניות ותאמין לי ששום דבר לא השתנה.

לא נרחיב את הדיון כי אני בטוח שיקומו עוד כמה אנשים פה שיחליטו להתלבש על הויכוח הזה ואין לי כח לזה.

אני כן מצדיק את מה שאמרתי - להחליף רק כשהם במצב אנוש שזה נזילה\סכנת התפרקות\חופשים רציניים.

פורסם
קוף נינג'ה - תחשוב איפה אני עובד. יש שם באזור שתי סוכנויות קרובות. הצפונית מבינהם.

רות היישר :mm_yeah:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אייל, אשמח אם תפרסם את שם המוסך כדי שאדע לא להתקרב לשם.

אושריקו, כנראה שהחלפת לבולמים הלא נכונים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מתפלא מה מפתיע בתופעה הזו?

יש מוסכים הגונים ויש מוסכים רמאים. אין קשר לסוג המוסך. מוסך רשת היבואן יכול להיות הגון או רמאי, בדיוק כמו מוסך מורשה כללי.

בנוסף יש גם את התחום האפור.

יכול להיות מוסך שימליץ על החלפת בלמים או בולמי זעזועים בלויים, ומוסך אחר יציע להמשיך איתם עוד, ושני המוסכים הגונים.

אם אתה לא בטוח לגבי הגינות המוסך, תאשר להם רק טיפול \ תיקון בסיסי. אחרת שווה לך להשוות מחירים עם מוסכים אחרים, אפילו מאותה רשת היבואן, גם במחיר של עוד יום חופש.

• תוכן חדש...