Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר שבוע מאז שהתקשרתי לשירות הארצי של טויוטה בתלונה. אמרו שיחזור אלי מנהל. אז אמרו...

כמו רוב נותני השירות בארץ גם במקרה הזה לא נותנים שירות ולא מעניין אותם מהלקוח.

אני את הלקח שלי למדתי מהנושא ואדאג שכל משפחתי המורחבת לא תתקרב יותר למוסך המדובר וכשיגיע היום גם לא ירכשו יותר טויוטה. יש גבול לכמה אפשר לזלזל בלקוח.

אז כנראה שחמשת הטויוטות במשפחה לא באמת יזיזו למוסך או ליבואן אבל בגלל חוסר השירות שלהם שורת הרווח שלהם תקטן בטיפה בסוף השנה בגללי.

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משום מה אני הייתי בטוח שהשירות ביוניון קצת יותר טוב. (כי לא שומעים עליהם פה בפורום בכלל..)

אז חשבתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קרה לי משהו דומה במוסך טל-נוע באשדוד,

ניסו לנפח לי את החשבון ב1000 ש"ח בכך שדחפו לי "החלפת חוטי הצתה",

היועץ שירות טען שחייב להחליף כל 60K ק"מ לפי הוראות יצרן,

מצד שני, הוראות היצרן אומרות שמחליפים חוטי הצתה אך ורק (!) במקרה של תקלה.

בסופו של דבר, "מורשה" זה סתם עוד כותרת נחמדה לשם של המוסך.

Seat Ibiza FR

פורסם
ואדאג שכל משפחתי המורחבת לא תתקרב יותר למוסך המדובר וכשיגיע היום גם לא ירכשו יותר טויוטה .

ומה איתנו והמוסך הנסתר?

לנו לא מגיע לדעת ממה להזהר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמרתי כבר שמי שמעוניין בשם המוסך ועדין לא הבין את שמו מהרמיזות העבות שעלו בשרשור, מוזמן לפנות אלי בפרטי ויקבל את השם.

פורסם

תכלס המוסך הזה מופיע בצילום שהוספתי

ועם הרמז המאוד-עבה של אייל אי אפשר לטעות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגבי נושא הבולמים, הינה סרטון נחמד מאוד של CHRISFIX אשר מצלם ומראה החלפת בולם אחורי ותוך כדי הנסיעה וכו'.

יכול להיות מאוד אינפורמטיבי:

פורסם

לגבי נושא הבולמים, הינה סרטון מאוד נחמד בנושא: https://www.youtube.com/watch?v=MEZSB1JglDMד מאוד של CHRISFIX אשר מצלם ומראה החלפת בולם אחורי ותוך כדי הנסיעה וכו'.

יכול להיות מאוד אינפורמטיבי:

פורסם

קרא מקרה דומה במשפחה שלי, שלקחו את הרכב לבדיקה במוסך מורשה בפתח תקווה, אחרי ששבוע לפני האוטו עבר טיפול.

פתאום בערך כל האוטו היה דפוק...

לזכותם יאמר אבל שבעבר המנוע פשוט שבק חיים לגמרי והחליפו בחינם למרות שעברו 5 שנים.

פורסם

לפני יומיים ולאחר שחלפו 12 יום מהפניה הראשונית ליוניון מוטורס ללא התייחסות מצידם לנושא, התקשרתי שוב ודיברתי עם קשרי הלקוחות של טויוטה.

הפעם הבטיחו שיחזרו אלי עם תשובה בתוך 24 שעות.

עברו כבר 48 שעות ואין קול ואין עונה.

כנראה ששירות לקוחות וטויוטה ישראל רחוקים אלפי שנות אור זה מזה.

אני שוקל לפנות ליצרן כדי שידעו על השירות "הטוב" שצרכני המותג נחשפים אליו.

למישהו יש את כתובת המייל הישיר של שירות הלקוחות של היצרן?

פורסם

אז היבואן הואיל בטובו לחזור אלי לאחר שבועיים מפתיחת הפניה.

תמצית השיחה: אנחנו מאמינים וסומכים על מקצועיות המוסך שלנו.

לא משנה שלקחתי את הרכב למוסך שאינו קשור לקבוצת טויוטה (מרכזי של כלמוביל) לבדיקה בלתי תלויה שהובילה לממצאים אחרים לחלוטין מהאבחנה של מוסך טויוטה.

לא משנה שהגומיה של התושבת לא היתה קרועה למרות שבמוסך טויוטה אמרו שהיא קרועה.

לא משנה שבטויוטה ניסו להפחיד את אחותי שהרכב לא בטיחותי ולא עובר טסט ועבר טסט כמו גדול.

לא משנה שבמוסך טויוטה טענו שהבולם גמור ומשוחרר והוא לא גמור ולא משוחרר ואף לא מתרסק בכבישים משובשים.

לא משנה שיש לי הקלטה של יועץ השירות של המוסך מנסה להפחיד את אחותי ואומר שהבולמים ברכב גמורים והגומיה קרועה.

כנראה שיש להם את האמת שלהם.

אני בכל מקרה הבנתי עם מי יש לי עסק, לא אתן יותר פרנסה למוסך פריים מוטורס בחיפה או ליבואנית טויוטה. אעשה הכל כדי שאף אחד ממשפחתי לא יקנה יותר רכב מסוג טויוטה או יטפל במוסך הזה וכך אמליץ לכל מכריי וחבריי.

פורסם

סליחה חבר, אתה לא יכול להכליל את היצרן כולו.

טויוטה לא אשמה שיש לה מוסכים אידיוטים פה ושם, כמו שאני יכול למצוא לך מוסכים אידיוטים של מותגים אחרים, בעצם הפורום גדוש בהם...

פורסם

יבואן טויטה אשם בשירות לקוי.

לא לחזור ללקוח שמשאיר הודעות, להבטיח הבטחות שווא שיחזרו אלי תוך 24 שעות, להבטיח שיחזור אלי מנהל תוך ימים ספורים כשזה לא קורה, זה שירות לקוי שקיבלתי מהיבואן.

בסופו של יום קיבלתי חוסר מקצועיות ושקרים מהמוסך ושירות לקוי מיבואנית טויוטה, לכן ההחלטה שלי.

• תוכן חדש...