Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 חודשים בערך, בעיצומו של החופש הגדול, מועצת חכמי התנועה ביצעה שינוי במערכת הרמזורים בצומת נחל חדרה. בזמנו, הייתי בטוח שזה קשור איכשהו לחופש ושהמצב יחזור לקדמותו, אבל לאחרונה מחלחלת בי ההכרה שהמצב הזה כאן כדי להישאר.

לפני השינוי, רכבים שהיו מגיעים מכיוון חדרה ורצו להמשיך לכיוון 4 צפון, היו נצמדים לשני הנתיבים השמאליים. הנתיבים האלה היו ריקים ומחכים רק להם. כך, נתיב הנסיעה לכיוון 65 מזרח היה נשאר פנוי.

אחרי השינוי, רכבים שמגיעים מכיוון חדרה ורוצים להמשיך לכיוון 4 צפון, לא יכולים להיכנס לשני הנתיבים השמאליים מכיוון שאלו עמוסים ברכבים שהגיעו מכיוון מחלף קיסריה ורוצים גם הם לפנות שמאלה לכיוון 4 צפון. נוצר מצב שהרמזור בעצם לא ממלא את תפקידו - אלו שבאים מכיוון חדרה משתלבים לתוך אלו שהגיעו מקיסריה, והבלגן חוגג.

החוכם הזה עובד גם בכיוון השני - אלה שמגיעים מכיוון פל-ים ורוצים לפנות שמאלה לכיוון 4 דרום, צריכים להתמזג לתוך התנועה שמגיעה מכיוון 65 מזרח, בתנועת ריצ'רץ'.

אני כבר הייתי עד לתאונה אחת שם (מאמין שהיו עוד), ולאין ספור עימותים, קללות וצפצופים בין נהגים (כל בוקר, כולל היום). כל הנתיבים שנכנסים לצומת, מכל הכיוונים, פקוקים פי כמה וכמה ממה שהם היו לפני השינוי.

למי אפשר לפנות בנושא הזה? האם יש כאן חבר פורום שיש לו קשר כלשהו למשטרת התנועה ויכול להעלות את הנושא לבחינה?

פורסם

זו אינה המשטרה אלא חברת נתיבי ישראל (או, בכינויה העממי, מע"צ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
התיבה לפניות הציבור

תודה - שלחתי פנייה. אחזור לעדכן אם אקבל מהם תשובה...

אגב, מופתע שלא קיבלתי יותר תגובות - העניין הזה הוסיף לכל מי שעובר בבוקר בצומת הזאת 8-10 דקות לנסיעה, ובטוח שהרבה חברי פורום עוברים שם.

פורסם

חוזר לעדכן - לא יודע אם מישהו בחברת נתיבי ישראל טיפל בפנייה שלי, או שמדובר בצירוף מקרים מטורף - אבל היום בבוקר, אחרי יותר מ-3 חודשים, חזר הסדר הישן לקדמותו. התנועה זרמה, לא היו פקקים, השמיים כחולים והציפורים מצייצות.

מקווה שזה יישאר ככה, אם יהיה שינוי אני אעדכן.

פורסם
חוזר לעדכן - לא יודע אם מישהו בחברת נתיבי ישראל טיפל בפנייה שלי, או שמדובר בצירוף מקרים מטורף - אבל היום בבוקר, אחרי יותר מ-3 חודשים, חזר הסדר הישן לקדמותו. התנועה זרמה, לא היו פקקים, השמיים כחולים והציפורים מצייצות.

מקווה שזה יישאר ככה, אם יהיה שינוי אני אעדכן.

יום חמישי בדר"כ פחות עמוס משאר הימים

חכה לשבוע הבא בשביל לראות אם באמת השתנה משהו

פורסם

כנראה שהשמחה הייתה מוקדמת מדי - היום בבוקר שוב אותו תזמון רמזורים מטופש.

שני נתיבים שמנסים לפנות שמאלה מהצומת ל-4 צפון, ולתוכם מתמזגים/מתרסקים שני הנתיבים שמגיעים מחדרה. הזוי.

פקק ממחלף קיסריה ועד לצומת, בלגן אטומי.

עוד לא קיבלתי תגובה לפניה ששלחתי ביום רביעי.

פורסם

קיבלתי תשובה לפניה ששלחתי לנתיבי ישראל, בזו הלשון:

פנייתך התקבלה בברכה במשרדי חברת נתיבי ישראל.

חברת נתיבי ישראל פועלת בכפוף ועפ"י הנחיות של משרד התחבורה, כאשר כל מקרה נבדק לגופו, תוך

התייחסות לתנאי השטח, סדרי עדיפויות ותעדוף תקציבי.

מבדיקה שבוצעה מול גורמי המקצוע בחברה נמסר כי לאור הבעיות התנועתיות בקטע הדרך נשוא פנייתך -

צומת נחל חדרה בוצעו בשטח מספר עדכוני זמנים אשר לא נתנו מענה מלא.

לאחרונה הוכן עדכון תכנית נוסף אשר נמצא בשלב של סימולציה אצל קבלן הרמזורים טרם יישומו בשטח.

הנושא נמצא במעקב צמוד ואנו פועלים לזירוז יישום העדכון בשטח.

נמשיך לחכות ונקווה לטוב...

פורסם
קיבלתי תשובה לפניה ששלחתי לנתיבי ישראל, בזו הלשון:

נמשיך לחכות ונקווה לטוב...

תבורך!

סובל מזה כל בוקר, לפעמים עוקף דרך קיסריה אבל גם שם הרמזור הקצר יחסית לא עומד בעומס...

• תוכן חדש...