רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
אודי מציגה: A1 1 2
מאת ~MeiR~- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://tinyurl.com/yb2y7jg מאד אהבתי את העיצוב..
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה יש לי וויכוח עם חבר, אני טוען שאם אתה נהג חדש ומסיע יותר מ-2 נוסעים אתה מקבל שלילה. לעומת זאת החבר טוען שאם אתה נהג חדש ומסיע יותר מ-2 נוסעים אתה מקבל רק קנס וזהו. אחרי זה הוא אמר שאם זה בתוך העיר אז זה רק קנס או שאם אין לך עברות קודמות זה רק קנס, אני טוען שזה עדיין שלילה. 1.האם נהג חדש שמסיע יותר מ-2 נוסעים מקבל שלילה או רק קנס? 2.האם נהג חדש שמסיע יותר מ-2 נוסעים אבל בתוך העיר מקבל רק קנס ללא שלילה? 3.האם נהג חדש ללא עברות קודמות שמסיע יותר מ-2 נוסעים יקבל רק קנס ללא שלילה? תפתרו לנו את הוויכוח
הודעה אחרונה מאת thestig3, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 854 צפיות
שמעתי שיש חנות כזאת. הם מתעסקים בפנסים לרכב ושיפורים כאלה. מישהו יודע אולי איפה הם נמצאים, כתובת? טלפון? כי אני מחפש אנג'ל אייז למאזדה 626. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת -Sparco-, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחפש להשכיר רכב יוקרה (רנג' רובר, 911 וכו'). האם יש חיה כזאת? איפה? והכי חשוב כמה עולה תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת אלי פ, -
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם לחיצה ממושכת על הקלאץ ברכב עם גיר ידני גורמת לבלאי ?(אם כן ,מה נהרס?) ברכב אוטומט כאשר אנחנו נמצאים בעליה תלולה (רמזור אדום) ,הרכב עומד על הילוך D ,אני עוזב את הברקס האם נגרם בלאי למנוע ?(הרי הרכב מנסה להתחיל נסיעה אבל המסה של הרכב דוחפת אותו אחורה,תוצאה של 2 ניגודים).
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 1 תגובות
- 906 צפיות
אשמח לקבל המלצות על מוסך אמין וטוב לרנו בירושלים, בעדיפות לאזור תלפיות. החותנים שלי מטפלים ברנו סניק שלהם במוסך חיים לוי בתלפיות ("כי זה נוח") ששוחט אותם במחירים. החלטתי לעשות מעשה ולחפש עבורם מוסך חלופי. תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.campagnamotors.com/ http://www.youtube.com/watch?v=38TFetQAe2o&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מישהו ניסה יבוא של דבר כזה או האם קיימים כאלו בארץ? נראה מעניין
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אדם שנוסע לתומו ברכבו (החדש ששוויו 100,000 ש"ח) ולפתע מתרחשת תאונה שאינה באשמתו - מגיח מישהו ונכנס בו. כדי לפשט את העניין, נניח שהאשם בתאונה מודה שהוא אשם ואפילו למרבה הפלא יש לו ביטוח מקיף והוא מתכוון להפעיל את הביטוח. כך יוצא שהאדם שולח את הרכב למוסך, מתקנים לו אותו, וכיוון שיש פגיעת שסי הוא אפילו מקבל כסף חזרה מהביטוח על ירידת ערך. ירידת הערך נקבעת על 5% והוא מקבל 5,000 ש"ח. כעת האדם רוצה למכור את הרכב החדש שלו לאחר תאונה. לא רק שהוא לא יצליח למכור אותו ב- 95,000 ש"ח, ברור לכולנו שגם ב- 90,000 ש"ח הוא לא יצליח למכור. השאלה היא האם האדם יכול לתבוע את הביטוח של האדם הפוגע או את האדם הפוגע באופן אישי על נהיגה לא אחראית ולבקש את הסכום הראלי שהוא מא…
הודעה אחרונה מאת viper05, -
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
במאמצים לשמר את ההיסטוריה ולתת עוד קצת כוח למי שחובב מכוניות ברוטליות, פורשה הציגה אתמול את ה-911 טורבו גירסאת ה-S. השינויים העיקריים - עוד קצת מומנט והספק זוהי הגירסא החדשה לקודמת שהייתה ב-2004 בדגמי 996. http://www.porsche.com/microsite/911turbo/usa.aspx
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם, חבר שלי רצה לקנות טרקטורון לפני כמה ימים, והוא עדיין לא בן 18 אז הוא לא יכל לעשות העברת בעלות, אז הלכתי איתו והעברנו את הבעלות על שמי, כרגע אם החבר שלי מבצע עברה הקנס מגיע אליי, ואם תופסים אותו עושה משהו לא חוקי עם אותו הטרקטורון באים אליי ואומרים לי שאני כביכול נתנתי לו לסוע על הטרקטורון שלי, הוא אמר לי שאפשר לעשות זכרון דברים וככה אני מתנער מאחריות על הטרקטורון וכל העברות עוברות עליו אוטומאטית, זה נכון ? יש איזה שהיא אפשרות לחתום על חוזה שמנער אותי מאשמה? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לזכרון דברים על טרקטורון? עוד שאלה אמרו לי שצריך לרשום בחוזה מספר שילדה, איך אני בודק את המספר שילדה של הטרקטורון?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! מהשעמום החלטתי הערב לעשות ניסוי קטן בדרך לנקודה מסוימת מרעננה לפ"ת... בהלוך-מצומת רעננה לצומת סגולה דרך הוד השרון 10 ק"מ בדיוק, 15 דקות נסיעה (כביש מרומזר,דרך עיר). בחזור-מצומת סגולה לצומת רעננה דרך כביש גהה 15 ק"מ בדיוק, 13 דקות נסיעה (כביש פתוח/מהיר,דרך צומת מורשה ושמאלה לירקון). מהי הדרך העדיפה מכולן (מבחינת צריכת דלק וכו'....)?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
שלום לכולם,היום הרכבתי ג'אנטים חדשים אים צמיגים רחבים מידה 15 55 205 . הגא'נט עלה לי 1800 והצמיגים 400 שח ! במצב מצוין. הינה כמה תמונות אשמח להערות או כל דבר אחר .
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
היי, בלי להכביר במילים \ תירוצים \ סיבות, נהגתי לפני כשבועיים בסופש בצומת הרצליה פיתוח בכביש החוף כאשר אני מדבר בטלפון תוך כדי נהיגה. מה שקרה הוא שצלצלו אליי כשעמדתי ברמזור ועניתי לטלפון, בלי לשים לב שלידי עומד שוטר עם צ'קלקה מכובית. הוא ראה אותי, חיכה שאני אתקדם 10 מטר אחרי הרמזור כדי לעצור אותי על דיבור בתנועה ולא בעמידה, הדליק צ'קלקה ואמר לי לעצור בצד. תחנוני על עצם כך שאני חייל בודד \ אין לי כסף \ תמיכה משפחתית לשלם את הדוח \ מצטער וזה היה רק שיחה לשניה \ לא זוכר כבר מה עוד - לא עזרו. הוא רשם לי את הדוח. אני נהג חדש. מה שהוא אמר, זה שזה לא שלילה (בכיתי לו שבלי רשיון אני אבוד כאן), זה פשוט 1000 שקל קנס. בשבילי זה לא ממש פשוט. בשורה תחתונה - אין לי את הכסף לשלם את זה.…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
ג'אסטי J12
מאת talgalapo- 2 תגובות
- 834 צפיות
אני מתעניין לרכוש רכב קטן וחסכוני. בחיפושים אחר רכב כזה עלתה לי המחשבה על סובארו ג'אסטי מנוע 1200 עדיפות לקרבורטור . בחיפושים על מידע באינטרניט נתקלתי בדגם שלא ראיתי בארץ J12 ברצוני לשאול על המומחים והוותיקים בארץ אם יודעים שיש רכב כזה או אם הגיעו באופן סדיר לארץ אך לא שרדו את הנהג הישראלי תמונה מצורפת תודה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב האם כל מכוני בדיקות הרכב (לפני קניה) בודקים גם גיר רציף? מה לגבי קומפיוטסט בראשון? תודה
הודעה אחרונה מאת smart, -
מיגון נגד פנצ'רים
מאת זקי- 0 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם מחפש חוות דעת למיגון של ריינו טייר.הם מפרטים הרבה תכונות חיוביות למוצר שלהם,משהו נסה?בדק?
הודעה אחרונה מאת זקי, -
תציצו בזה- http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1639862 "כשל אפשרי במערכת הבלימה הנובע מהכלאת מערכת בלימה רגרנטיבית (אוגרות אנרגיה) לבין מערך חיכוך פשוט ובסיסי שמאט את המכונית."
הודעה אחרונה מאת edan82, -
דור הבא (שלישי) של אוקטביה, כנראה ב-2013 1 2
מאת Guest Arco-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
נראה כדיווח ראשון בנושא: http://www.eurocarblog.com/post/2794/new-skoda-octavia-renderings?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+eurocarblog%2Fcom+%28eurocarblog%29 אני אהבתי את העיצוב בתמונות, השאלה אם הם של סקודה או סתם של חובבי רכב.. יהיה נחמד אם טכנולוגיית תא המטען של סופרב באמת תעשה את דרכה לאוקטביה החדשה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
ערב טוב רציתי לדעת מה ההבדלים בין ההונדות המיוצרות בשנים 92,93,94,95 תודה.
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
מצאתי באינטרנט שרטוט מעניין: http://up196.siz.co.il/up3/arzomz5wjmnu.jpg מישהו יכול להגיד לי איזה יצרן ודגם הרכב הזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 822 צפיות
שלום אני כבר מחפש המון המון זמן על קורסים של מכונאות רכב כרגע אני בן 18וחצי, ואוטוטו מתגייס ואני הייתי רוצה לדעת האם בכלל קיים קורס מכונאות רציני ולא איך להחליף צמיג. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בזמן האחרון יצא לי לראות משהו שאפשר לקרוא לו מוזר, ראיתי כמה I30(לא סטיישן) בדגם הבסיסי האינספייר עם טסות, ידיות שחורות אבל מה יש סאן רוף. כולם היו עם מדבקות של ליסינג. עכשיו כל הI30 החדשות מגיעות עם סאן רוף אפילו בגירסת הבסיס? כי לא נראה לי שחברות הליסינג יוסיפו סאן רוף..
הודעה אחרונה מאת אנלוגי, -
לקראת הרפורמה בשוק הרכב שתבוא עלינו לטובה במהרה, ישנם דיווחים סותרים לגבי השינויים- עדיין לא ברור אם ניתן יהיה לייבא רכבים בעלי תקינה אמריקאית שלא יוצרו בארה"ב. דיווחים תואמים מתקבלים בקשר ליבוא מכוניות יפניות בעלות תקינה אמריקאית אם יוצרו בארה"ב ואם לא. וזה אומר.. GTR, אחת ממכוניות הספורט הקיצוניות בהיצע, במחיר שפוי ושווה לכל נפש- 500-600 אלף שח (כמעט\יחסית\רק אצלנו, שכל אחד יבחר את הקלישאה המתאימה לו). הייתכן ??
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום נתקלתי בכתבה הנ"ל : http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=227 מסופר על הקונטסה הראשונה באלדן , אני ממש שמח להיות חלק מ3 אנשים שהחליטו שלהניע רכב שעמד יותר מ30 שנה בהנגר והונע לאחרונה לפני כמעט 20 שנה. זה אפשרי . http://www.youtube.com/watch?v=HP5nRs8xfQM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ממש רציתי להמשיך לשפץ אותה אבל בעל הבית רוצה אותה לתצוגה בלבד.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום אני מחפש משטח החלקה משו כמו באשדוד, אבל יותר צפונה, קיים דבר כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
למי שלא רוצה לקרוא מתוך אי נוחות התמונה, אסכם ואומר שהביטוח שעלה בסוף שנה שעברה עלה מתירוץ שבו האופנוען נמצא בסיכוי להרג הגבוה פי-14 מנהג המכונית ולהיפצע בסיכוי הגבוה פי-16 מנהג המכונית (ושוב, לעולם לא מציינים מי אשם בתאונה, רק מי שנפגע בה). עם זאת וללא כל תירוץ העלו בכמעט 40% את מחיר ביטוח אופנועי האספנות בימים האחרונים, ושוב, ללא כל תירוץ. ISO לא שיתפו פעולה עם חשיפת נתוני ת.דרכים של רוכבים אלה ובתגובה לא רישמית דווח שלמעשה תביעות רוכבי אופנוע אספנות שואף ל-0. 0 כבר אמרתי? בישראל קיימים כ-740 אופנועי אספנות שעד אתמול שילמו טיפה מעל ל-1300 ש"ח ומהיום ישלמו כמעט 2000 ש"ח בביטוח החובה. זאת מבלי להתייחס לעובדה שהינם אסורים לשימוש בין השעות 7:00 ל-9:00 ובפועל נו…
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
שלום לכולם נחשפה האודי A8 החדשה! מומלץ לראות את הסרטון. http://www.worldcarfans.com/109120123309/all-new-2011-audi-a8-revealed--87-photos-initial-details אני אישית לא התלהבתי ממנה כי לפי דעתי אין בה שום דבר מיוחד. וחוץ מזה היא ממש מזכירה את הסופרב בפרופיל. ניב
הודעה אחרונה מאת gil, -
מגאן קבריולט החדשה 1 2
מאת glglz-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תמונות של הקבריולט החדשה להנאתכם
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 1 תגובות
- 576 צפיות
אני מחפש כבר זמן רב סט כריות אויר של סוזוקי ליאנה שנת 2008 ואין באף מקום חיפשתי בכל מקום(מהצפון ועד לדרום) כלל כל הפירוקים וכל מי שפניתי נאמר לי שאין למצוא את הכריות בפירוק רק בחברה ולאחר שפניתי לחברה הבנתי שמדובר בסכום אסטרונומי והיבואן הראשי גם רוצים סכומים מאוד גבוהים שאלתי היא אם מישהו יודע אם אפשר לייבא כריות אוויר מחו"ל ואיך או אם יש איזה אתר לייבוא של חלפים
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם משהוא יודע מאיזה אתר אפשר לבצע יבוא אישי של חלקי חילןף?
הודעה אחרונה מאת Croc,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- Camaro 92
- discoTD5
- shaymolcho
- פינדר
- פריג'י
- Loder
- gpro
- 3n
- Rongaflugen
- לירון .ה.
- outnex