Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR בישראל? ובמחיר שפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שלמדו לתקן בארץ מכוניות גרמניות הכי חדישות ועמוסות שיש היום ילמדו גם לתקן את הGTR כשיהיה צורך.

אין כזה דבר כלי שאי אפשר לתת לו טיפול ראוי.

אני לא לוקח בכלל בחשבון את מי שאמר קליפרים של טרנו על GTR, צריך להיות אידיוט בשביל להסכים לכזה דבר.

הדלק בארץ פחות איכותי מארה"ב, זה נושא שטחנו אותו מכל הכיוונים בכל הפורומים.

אם(ב"ה) יגיעו רכבים כאלה לארץ, לא תראו מישהו שמשקיע סכומים של 600K על רכב, ומשקיע 2K על ברקסים שלא מתאימים לו.

אם לי הייתה S550 לא הייתי לוקח אותה למוסך שלא יודע לגעת ברכב, אין סיבה שזה לא יתפוס לבעלי הGTR למיניהם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

נעשות כאן השוואות למרצדס ושאר גרמניות שמקומן לא כאן.

א. מרצדס על דגמיה השונים הרבה פחות מורכבת מ-GTR. למעשה, אני לא מכיר רכבים מורכבים יותר מ-GTR. אם מישהו מכיר, שיגיד.

ב. הידע הנרכש במרצדס מתפזר על עשרות רבות (במקרה הרע) או על אלפי (במקרה הפחות רע) של מכוניות. במקרה של ה-GTR כל הידע הנרכש יתחלק על פוטנציאל של מעט מאוד מכוניות. ושוב, אני מזכיר, ה- GTR יותר מורכבת וחולקת הרבה פחות עם שאר דגמי ניסאן/אינפיניטי.

למרות זאת, אם היבואן יחליט להרים את הכפפה למרות הכל, אני בוודאי לא אכעס...

פורסם

הטענה שלי היא שאם למדו מכונאות והשתדרגו מעבודה על סוברו DL למרצדסים עמוסות במערכות, אז אני בטוח שממרצדסים למיניהם יוכלו להתשדרג גם לGTR.

הכל עניין של זמן ורצון.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

חברה,

תקראו את השרשור!

לא מדובר על זה שמוסך מרכזי ניסאן לא מסוגלים להתגבר על הטכנולוגיה של ה GTR, ברור שהם יכולים.

השאלה הנשאלת היא רמת הטיפול באוטו במקרה שהיבואן יבחר שלא ליבא אותו ומישהוא ייבא אותו ביבוא אישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין ספק שהיבואן יוכל להתמודד עם הרכב אם ירצה להשקיע את מה שדרוש.

אני בטוח שגם מוסכניק מקצועי מאוד עם המון המון כסף פנוי יוכל לטפל ברכב אם יחליט להשקיע את מה שדרוש.

השאלה היא למה להם לעשות זאת?

קחו לדוגמא אוטו עמוס בטכנולוגיה כמו סידרה 7 או S או אפילו 911 של פורשה.

רכבים עם המון רכיבים מיוחדים שדורשים טיפול מיוחד, אבל אותם רכיבים משותפים גם לשאר הדגמים של החברה, וכשיבואן/מוסך לומד עליהם הוא לומד לתקן/להחליף רכיב שנמצא בדגמים רבים שנמכרים בכמויות יחסית גדולות.

הGTR הוא דגם שנושא את הסמל של ניסאן אבל אין ולא תיהיה שום ניסאן אחרת שתחלוק איתו שום רכיב חוץ מהכפתור של חלונות החשמל וזה גם אולי.

לכן למידה של הרכב הזה היא ללמוד רכב אחד בלבד, מבחינתי זה כמו שיבואן/מוסך יחליט שהוא מתחיל לטפל במטוס.

אין שום קשר בינה לבין היצע הדגמים שלה, ושכחנו בכלל את העניין שמי שגוזר את הקופון במכירה זה לא היבואן ולא המוסך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מה שמזכיר לי.

הבחור שקנה RX8 מי מטפל לו במנוע?

במוסך של מזדה יחברו לו את האוטו למחשב יפול להם המחשב,יקבלו מסך כחול.

חזק ! :lol::hihi::roflmao:

יוזמה מבורכת.

העיקר שיהיו לנו כמה שיותר בחירות לעשות.

עידן

+1 :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מי שחושב שיבואן שלא מביא דגם כזה יטפל ברכב שהגיע ביבוא אישי חי בסרט.

איזו סיבה שבעולם יש לו לעשות את זה? עם הטיפול יש אחריות גדולה מאד שהוא לוקח, הוא חייב להכשיר צוות, חייב להחזיק חלפים, חייב לקחת אחריות על התוצאות של מה שהוא עושה לרכב בטיפול. להגיע למצב כזה - עולה הרבה מאד כסף. איזו סיבה שבעולם יש לו להכניס את הראש הבריא שלו לסיטואציה חולה כזאת? זה כל כך לא כלכלי !!

פורסם

זה הקישור לטופס אישור שירות שמגישים למשרד התחבורה לשם קבלת רשיון יבוא.

שימו לב בעיקר לסעיפים 5 ו-6.

אני רוצה לראות את המוסך\יבואן שיחתום על מסמך כזה עבור GTR. עבור דגמים יותר פשוטים הם מקבלים רגליים קרות למראה הטופס.

אגב, לפני כמה שבועות הייתי נוכח כשהגיע אדם למוסך של צ'מפיון כדי להחתים טופס כזה עבור לא פחות מגייארדו.

את ההמשך תנחשו לבד.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קחו לדוגמא אוטו עמוס בטכנולוגיה כמו סידרה 7 או S או אפילו 911 של פורשה.

.

ה-GTR עמוסה בהרבה הרבה יותר טכנולוגיה מהרכבים שציינת,עם כל הכבוד שיש לי ל-BMW (ויש הרבה),ועם כל הכבוד שיש לי לפורשה (שזה לא ממש הרבה).

הבעייה פה היא לא רק כמות הטכנולוגיה,הבעייה פה אחרת,ויש פה כאלה שלא מבינים או לא רוצים להבין את הבעייה.

ה-GTR לא חולקת 80% ממכלוליה עם אף דגם אחר של ניסאן.

פורשה,BMW,מרצדס וכו', חולקות המון מכלולים בין הדגמים השונים.

זה לא שאני לא בטוח שלקרסו יהיה משתלם להכשיר מכונאים לטיפול ב-GTR,נהפוכו,אני בטוח שלא משתלם לו.

במקרה הטוב יגיעו לארץ 2-3 מכוניות כאלה, במקרה הטוב מאוד 2 מהן ימשיכו להשאר על הכביש למשך יותר משנה.

האם שווה לקרסו להכשיר עבור אותן 2-3 מכוניות מכונאים ולהחזיק מלאי מסויים של חלפים עבורן ?

לא נראה לי.

אל תשוו את פורשה וכו',אין מקום להשוואה.

נכון,גם לחלק מדגמי פורשה יש בלמים קרמיים,אבל יש כמה דגמים שמשתמשים באותם בלמים.

לניסן אין עוד דגמים שמשתמשים בבלמים קרמיים,לפחות לא מאלה שבארץ.

זה שהמון דברים ברכבים האלה הוא PLUG & PLAY זה אחלה,כשיש זמינות חלפים,לא כאשר מתקלקל לך רכיב באוטו היקר שלך ועכשיו הוא צריך להמתין במקרה הטוב חודש עד שיגיע הרכיב החלופי מיפן כדי שיוכלו לבצע את אותו PLUG ואז אולי תוכל לחזור לעשות PLAY....

לגבי העניין של מגבלת המהירות זה דווקא לא בעייתי,או שיעקפו את התוכנה של ה-GPS או שפשוט ינעלו את ה-GPS על קווי אורך ורוחב של מסלול וסגרת את הפינה,זו רק תוכנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כבר שכחנו כמה עולה לתקן תיבת הילוכים בGT-R?

דובר בזמנו על תקלה עקב שימוש ב"בקרת שיגור" שגרמה לנזק מוחלט של התיבה.

הנזק?

$20,000

עוד - פה.

בכל מקרה, למיטב הבנתי, מדובר בעלויות אחזקה גבוהות מהמקבילות לה בקטגוריה. (לדוגמא, 911)

פורסם

אני לא רואה מה הקשר.. יש הרבה רכבים שאפשר לשפר בצורה זאת או אחרת.

אגב בלמים, לג'יטיאר ברמבו מגודלים, במבחן בלימה שערכו היא בלמה במרחק של 40 מטר בלבד מ911 GT2 בעלת בלמים קרמיים שעולים כחצי מהGTR (מכל הרכב).. אכן תופעה.

פורסם

מאיזו מהירות?

40 מטר נשמע הרבה.

בכלל במכוניות האלה המחיר הוא לא פרופורציונאלי למה שמקבלים בתוצאות על המסלול, כמעט תמיד.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...