Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR בישראל? ובמחיר שפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GTR נחשבת מכונית יקרה מאוד גם בארה"ב ובריטניה.

ממש לא להביא ב-600 אלף שח.

GTR עולה בארה"ב כמו M3, 911C2 Z06 שלבי סופר סנייק ועוד כמה אופציות מענינות.

הרכב עולה 83K חדש מהחנות (מניסן) כולל כל התוספות האפשריות (חבילת פרימיום). זה עוד לפני שהתחלנו לדבר על חדש מדילר, שאז כוחות השוק קובעים ולא המחיר המומלץ (mspr), כרגע זה בסביבות 73-75K. וזה כמובן עוד לפני שהתחלנו לדבר על רכב עם מעט קילומטרים שנחשב "משומש" ונמכר בהרבה פחות. לבסוף, תמיד ניתן להשיג רכב "ממש ממש" משומש (2000 מייל:roll:) ו\או 2008 ו\או 2009 שיוצר ב2008 ולא נסע מטר, במחירים מפתיעים (גם 65K). ואז, בארץ הוא יעלה אפילו פחות מ600 ואולי אף פחות מ500.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, רוצים להביא GTR לארץ שבה בקושי יודעים לטפל במשהו שונה מסובארו ליאונה.

אני רוצה לראות מה יקרה שכישימו שמן דלקול 10W40 חצי סינטטי במנוע שהורכב ידנית בתוך תא וואקום, ואחרי זה ישימו קליפרים של טראנו, פילטר שמן סיני וצמיגי TOPSTAR (זו זבל כלשהו אחר).

ועוד משהו, תהיה לה את אותה בעיה שיש לרוב ה-BMW בארץ. אנשים שקונים את זה בטוחים שאם הם קנו BMW, לא צריך לטפל בה, ובסופו של דבר הן נוסעות בצורה ממש ח#א, ואחר כך מושבתות בגלל עלויות תיקון של עשרות אלפי שקלים. וזה כשיש מוסכים מורשים.

בסוף תראו הודעות בפורום אספנות "ניסאן GTR 2010 עומדת ברח' [שקר כלשהו], נראית כי לא זזה כבר שנים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנו.. אני לא רואה סט בלמים קרמיים לאיביזה קופרה במוסך של צ'מפיון.

כמו שכבר ציינתי,ההיצמדות שלך לעיקר מעוררת התפעלות והערכה.....

אני יודע שאין סט בלמים קרמיים במוסך של צ'מפיון,באמת גילית את אמריקה,בגלל זה התייחסתי לבלמים סטנדרטיים,שכאלה תוכל למצוא לקופרה ללא בעייה במוסכי צ'מפיון.

לעומת זאת,אם יגיעו לארץ רק 2 GTR,לא בטוח שתמצא בסטוק את הבלמים הסטנדרטיים.

על שיפורים אני בכלל לא מדבר.

לכל אלה שמדברים פה על הסדנאות שיפורים שיש לאימפרזות וכו' בארץ, עם כל הכבוד (ובהחלט יש לי כבוד), הסדנאות בארץ לא עושות עשירית ממה שניתן לעשות בסדנאות מקצועיות בחו"ל,לאו דווקא מהבחינה של חוסר ידע טכני,אני חושב שדווקא הידע קיים, פשוט האמצעים הרבה יותר מוגבלים (סתם לדוגמא, כמה מתקני דיינו יש בארץ?), המבחר מצומצם מאוד ואין יותר מדי סדנאות מתמחות רציניות (הכוונה כמו שיש בחו"ל סדנאות של HKS וכו').

אז נכון,יש סצינה של שיפורים בארץ,ויש כל מיני משפרים שהגיעו לתוצאות מאוד יפות,אני לרגע לא מזלזל,אני פשוט אומר שמדברים פה תמיד שיש סדנאות ואפשר לעשות הכל וכו' וכו', אז כן,יש סדנאות,אבל האמצעים מוגבלים.

להיבט החוקי אני לא נכנס כי זה לא משנה אם תשפר פיאט 127,אימפרזה GT או ניסאן GTR,זה בכל מקרה יהיה לא חוקי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמו שכבר ציינתי,ההיצמדות שלך לעיקר מעוררת התפעלות והערכה.....

.

אם כבר מדברים על ישראלי מצוי. טועה, אפילו שתהייה זאת טעות קטנה ולא משמעותית, שהמעמיד אותו במקומו בעצמו כבר שכח, הוא עדיין ילך עד לירח בשביל להוכיח שהוא לא טעה. :lol::snipersmi:snipersmi

מזכיר לי שפעם מישהו ("בכיר בפורום") כתב שאין קשר בין בלמים קרמיים לסיבי פחם. מזל שהיו לו "סמכויות" למחוק את ההודעה לגמרי. גם את ההודעה שבה תיקנתי אותו נעלמה (אם אני זוכר נכון). פשוט תבקש מהפורום שיסירו את ההודעה ונסגור עניין.

מה עניין שמיטה להר סיני?? גם מי שמייבא רכב אחר שהינו יחיד ומיוחד תהייה לו בעיה עם הבלמים או כל חלק אחר והוא יסתדר בסופו של דבר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

דיברתי עם עובד בקרסו.

לפי דרישת היצרן הם צריכים להחזיק אחראי על מחלקת GTR שלא עובד על מכוניות אחרות.

הם הולכים להוציא הרבה כסף בשביל למכור 2-3 מכוניות.

אבל זה ייתן הרבה כבוד למותג,אנשים בארץ יפסיקו להשוות את ניסן ליונדאי.

אייל

פורסם

לדעתי, עם הנחות יפות הם יצליחו למכור אפילו מספר דו ספרתי של מכוניות עם הזמן. אני מכיר אישית כמה אנשים שישקלו היטב אם לקנות אחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא מחיר אטראקטיבי. במיוחד אם לוקחים בחשבון את רמת האיבזור של הרכב (בהנחה שהיבואן לא ימציא רמת איבזור חדשה).

ועוד יותר אם לוקחים בחשבון שברמות המחיר הללו, הקשר בין המחירון לתשלום בפועל הינו מקרי בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דווקא מחיר אטראקטיבי.

גם אטרקטיבי זה מונח יחסי.

ה-GT-R קנתה את התהילה שלה בעולם כ AFFORDABLE SUPER CAR

900 אלף שקל זה לא AFFORDABLE, גם לא עבור מרבית קהל מכוניות הפרימיום בישראל

אפילו אם בפועל המחיר יהיה 800 אלף כולל עץ ריח על חשבון הבית

נכון, זה זול משמעותית מאאודי R8 או מפורשה 911 טורבו, אבל עדיין מפספס את הפואנטה האמיתית של ניסאן GT-R

פורסם

הרכב הוא AFFORDABLE ביחס למתחרות שלו. הR8, ה911, אולי גם הקורבט.

הפרש של 400 אלף מהR8, הפרש של 250 אלף מה911, והפרשה של ~800 אלף מ911 טורבו - זה בהחלט מכובד.

(במיוחד אם תיקח בחשבון שהגרמניות מגיעות ברמת איבזור (יחסית) בסיסית, בעוד הGTR מגיעה מאובזרת לעייפה כבר ברמתה הבסיסית)

גם בארה"ב הוא לא AFFORDABLE ביחס למכונית משפחתית ממוצעת.

המחיר של רכב ממוצע בארה"ב נע באיזור ה20 אלף דולר. ככה ש80 אלף דולר זה פי 4 מהמכונית הממומצעת.

מה כלכך AFFORDABLE בזה?

בנוסף, אל תשכח שעל המחיר של המכוניות המשפחתיות היבואן מקבל הנחה בשל התחשבות היצרן במס הגבוהה בארץ.

במכוניות כמו הGTR אין ליצרן סיבה לתת הנחה - הביקוש בעולם קשיח וכמה שהוא ייצר, הוא יצליח למכור.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נו, בדיוק.

המחיר של ה-GTR בארה"ב הוא פי 4 ממכונית משפחתית ממוצעת.

משפחתית עולה בארץ נניח 120 אלף. אם ה-GTR הייתה עולה 480 אלף שקל - זה הכי AFFORDABLE שיש. זה מחיר של אאודי A6, מרצדס E קלאס, ג'יפים יוקרתיים - וכל אלו אפשר למצוא בכבישים בכמויות. מכוניות ב-900 אלף נדיר לראות בארץ.

כן, 480 אלף שקל זה לא ריאלי. 600-700 זה כן, ועדיין ישאר ליבואן נתח עסיסי. הרי בכל מקרה הם לא מביאים את הGTR כדי להתעשר, אלא כדי לקדם תדמית. אז שימכרו משהו.

ניסאן GTR צריכה להיות זולה בהרבה משאר המתחרות, כיוון שזה בדיוק הפרציפ שלה. היא לא הכי יפה, לא הכי מתנהגת ולא הכי איכותית - היא הכי משתלמת מבחינת עלות/תמורה. גם לאנשים עשירים זה חשוב.

פורסם

כמו שנאמר אם אני זוכה במיליון אני קונה SKYLINE ונשאר עוד קצת לביטוחים, אבל גם זה לא כי המדינה לוקח לך מס מהזכייה אז גם עם זכייה במיליון אין סיכוי לנהוג באגדה!

My 50 Cent

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם
נו, בדיוק.

...

ניסאן GTR צריכה להיות זולה בהרבה משאר המתחרות, כיוון שזה בדיוק הפרציפ שלה. היא לא הכי יפה, לא הכי מתנהגת ולא הכי איכותית - היא הכי משתלמת מבחינת עלות/תמורה. גם לאנשים עשירים זה חשוב.

ה GTR היא הכי מתנהגת,הכי מהירה,הכי איכותית.

אתה רוצה ספורטיבית שהיא הכי משתלמת תקנה קורבט.

היא נחשבת זולה יחסית ל911 טורבו שהיא יותר מהירה ממנה.

אייל

• תוכן חדש...