Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR בישראל? ובמחיר שפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה מאד שהם לא יביאו אותה כי אז אני אצטרך למכור כמה איברים פנימיים כדי לקנות אותה.

בקשר לטיפולים במוסך - חייבים להתחיל ממשהו. יביאו GTR, בסופו של דבר מישהו ידע לטפל בה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופר,

אהבתי את הגישה של "יביאו את ה-GTR, בסוף מישהו ידע לטפל בה".

בדיוק כמו הגישה של החרדים להכל בחיים, לא משנה מה קורה, על הכל אומרים "זה מלמעלה,בעזרת השם".

אי אפשר להסתמך על זה שיביאו לפה מכונית דוגמת ה-GTR ומישהו בסוף ידע לטפל בה, בה באמת רכב עמוס אלקטרוניקה, מספיק לשבת בתוכו לחצי דקה כדי להבין שאתה נמצא במעיין "מיני תא טייס",מליון כפתורים,צג שמציג לך מידע ונתונים החל מטמפ' צמיגים,לחץ שמן וטמפ',סל"ד,שעון גדישה,מהירות,עוצמת G,מצב כיול מתלים,מצב בקרות כאלה ואחרות,מצלמת רוורס ועוד איזה 1500 דברים נוספים ששכחתי.

לא רואה איך יגיעו בארץ הקודש למצב בו ה-GTR תעלה חצי מליון שקלים,קשה לי מאוד (מאוד) להאמין,אבל גם אם כן, לא חושב שמישהו באמת רוצה לקנות רכב כזה שאף אחד לא יודע איך לטפל בו.

יותר מזה,אני בטוח שמרבית המוסכים יתרחקו מהרכב הזה כמו מאש מהסיבה שנזק שמוסך יעשה לו יעלה לא מעט כסף....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא רואה מה הקשר.. יש הרבה רכבים שאפשר לשפר בצורה זאת או אחרת.

אגב בלמים, לג'יטיאר ברמבו מגודלים, במבחן בלימה שערכו היא בלמה במרחק של 40 מטר בלבד מ911 GT2 בעלת בלמים קרמיים שעולים כחצי מהGTR (מכל הרכב).. אכן תופעה.

מה הקשר ?

שכל עוד אתה בחו"ל הכל אחלה, צריך להחליף בלמים ? נוסעים לסדנת השיפורים שמתמחה ברכב שלך, מחליפים במקום בלמים ונוסעים לשלום.

בארץ,או שתיסע עם הבלמים המקוריים וכאשר הם "יילכו" תצטרך להמתין עד שישלחו לך רפידות+צלחות חדשות,או שגם אתה תשדרג מבעוד מועד למערכת קרמית,ואז שוב,תמתין....

לא הבנתי את העניין שציינת,האם ה-GTR בלמה יותר טוב מה-GT2 עם הבלמים הקרמיים ?...

אף אחד לא אומר שה-GTR לא תבלום טוב במסלול, אבל כנראה שעם קרמיים היא תעשה את זה טוב יותר,הם פשוט טובים הרבה יותר במהירויות גבוהות ותחת עומס.

פורסם

התפתלות לא מוצלחת במיוחד בין המילים.. עדיין אין קשר. ואם אתקין בלמים קרמיים בסיאט קופרה? אותה בעיה.

בסדר אז לא ידעת שלGTR אין בלמים קרמיים... אני כבר שכחתי... תשכח מזה גם אתה :wink:

לגבי ההשוואה עם GT2 סתם ציינתי עובדה.

פורסם

באותה מידה אפשר היה להגיד שאין טעם להביא מיצובישי איבו או סובארו GT כי אין בארץ אף מוסך שיכול לשפר\לטפל בה כמו שצריך. פעם לא היה, היום יש סדנאות שמתמחות בזה. אם קרסו יביאו את ה- GT-R וה- Z למניהן בכמויות גדולות יחסית מישהו כבר ידע איך לטפל בהן. אולי האנשים הראשונים שיקנו אותן יאכלו מרורים, אבל בעוד כמה שנים הן יהיו כבר נפוצות, בתקווה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

בשחור מאט :twisted:

4128.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם קרסו יביאו אחת או שתיים זה רק בשביל הפירסום של המותג.

אז שיביאו 10-20 Zדים וזהו,נגמר הדיון על רכב מסובך מדי.

גם ככה ה Z נראת יותר טוב.

אייל

פורסם
התפתלות לא מוצלחת במיוחד בין המילים.. עדיין אין קשר. ואם אתקין בלמים קרמיים בסיאט קופרה? אותה בעיה.

בסדר אז לא ידעת שלGTR אין בלמים קרמיים.. אני כבר שכחתי.. תשכח מזה גם אתה :wink:

לגבי ההשוואה עם GT2 סתם ציינתי עובדה.

אהבתי שאתה נצמד לעיקר.....זה חשוב בחיים :wink:

נכון,לא זכרתי של-GTR אין בלמים קרמיים מהחברה,אני פשוט זוכר של-2 חברים שיש להם GTR (אחת משופרת קשות,אחת משופרת קלות) יש סטים של בלמים קרמיים.

ושוב,זה לא הנקודה קרמיים או לא,הנקודה היא שלסיאט קופרה תמצא בלמים בארץ בסטוק,ל-GTR לא תמצא,גם את המקוריים,אוקיי ?

שמח שבסוף הבנו.

באותה מידה אפשר היה להגיד שאין טעם להביא מיצובישי איבו או סובארו GT כי אין בארץ אף מוסך שיכול לשפר\לטפל בה כמו שצריך. פעם לא היה, היום יש סדנאות שמתמחות בזה. .

אתה לא משווה באמת בין איבו לבין GTR,נכון ?

בוא נאמר את זה אחרת, כמה סדנאות אתה מכיר בארץ שמשפרות R8 ? (ואני לא מדבר על "עדכון תוכנה",אני מדבר על שיפורים כבדים).

וגם ה-R8 רחוקה מלהיות GTR מבחינה טכנולוגית.

מעבר לזה,למיצובישי וסובארו יש צוות טכני שמוכשר לטפל בהן ועבר הסמכות והשתלמויות.

אני לא בטוח בכלל של-5 מכוניות (בהגזמה) שקרסו ימכרו יהיה שווה להחזיק מלאי חלפים+הכשרה של צוותים.

פורסם

edan, אני לא משווה בין GTR ואיבו\סובארו. הנקודה היא שלקח זמן מהרגע שהביאו אותן ועד שקמו סדנאות ראויות שיודעות לטפל בהן. באופן דומה היית יכול להגיד לפני 15 שנה שאין טעם להביא פורשה לארץ כי אין פה מכונאי שמנוסה בטיפול בהן. הזמנים מתקדמים. אם מחר בבוקר יעפילו לארץ 15 GTR חדשות (ולא רק 2 בשביל התדמית) - בסופו של דבר מישהו ירים את הכפפה וידע מה לעשות איתן מעבר לטיפולים הבסיסיים. בתקווה :)

פורסם

ואני קיבלתי מכתב ממנכ"ל סמלת שהולכים לייבא את ה599 ואני ראשון ברשימה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ניראה לך שאני צוחק?! זה היה מין עיתון של ניסן ישראל עם כל החדשות על ניסן.

אני בבטוח [בטוח] לא היחיד שקיבל את זה.

פורסם

יקרה יחסית למה? הGTR עולה סביב ה80K דולר, אבל נותנת ביצועים של רכבים שעולים פי שניים ואף יותר ממנה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...