Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR בישראל? ובמחיר שפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי ישמע מה יש לניסאן בצמיגים?

אז משלמים 15 שקל שזה מחיר שחיטה,כן שחיטה וממלאים אוויר פעם בשבוע.

אני בטוח ש60 שקל בחודש לא יהרגו בעלים של רכב כזה.

אגב,רוצים לשמוד סוד?

לא חייב למלא את הצמיגים של הניסאן בחנקן.

פורסם

שאני אבין, לכל אלה ש"מבולבלים".

השאלות שלכם הם מי יטפל ברכב כזה, איך תמלאו אוויר בצמיגים, ואיפה תסעו איתו.

לבן אדם שמוכן להשקיע 650K על רכב לא תהיה בעיה למלא אוויר בצמיגים ובטח שגם לא ב200 שקל בחודש, לטפל ברכב זה לא ממש שיא הבעיה, יש חברות שבכיף ישלחו מכונאים שלהם להשתלמויות בחו"ל בשביל לגזור קופון עצבני ביותר על הבעלים של המכוניות האלה.

ולנסוע ברכב בארץ?! שנתחיל לדבר בכלל על כל המכוניות שמגיעות לארץ בסטנדרט עם מעל 250 כ"ס? איזה מן שאלה זאת?

אם כבר הדבר היחידי שצריך לשאול זה כמה ק"מ הרכב הזה יצליח לנסוע עם רמת הדלק שיש בארץ, מתחנה לתחנה וכמה זה יעלה לו בחודש!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

גם ידידי,השאלה של הדלק לא רלוונטית בסכומים כאלה.

חסר STI בארץ? EVO? NISSAN SX200? M3? M5?

ובסוף כל הבעלים של הרכבים האלה מסתדרים באופן כלשהוא,אל דאגה כשיש כמה לירות בארנק - פתאום רואים יותר דלתות לא נעולות....

פורסם

יש בארץ הרבה מקומות ליסוע עם GTR רק שבאף אחד מהם אין מחלף...

אני יכול להבין את רתיעתו של היבואן מהבאת המכונית הזו לארץ. אכן מדובר במכונה מורכבת מאוד - מורכבת יותר מפורשה על שלל דגמיה ובוודאי יותר מכל AMG. לא שהגרמניות כאלה פשוטות (אולי ה-AMG, בעצם) ה-GTR היא היום - ולמעשה היתה כמעט תמיד - אחת המכוניות העמוסות ביותר בטכנולוגיה מתקדמת. ה-GTR נחשבת ובצדק לסופר-קאר היפני האולטימטיבי (ואל תתחילו איתי את הוויכוח על מה זה מכונית על ומה הפרמטרים) החל ממערכת העברת הכח הממוחשבת, דרך מנוע הוי-6 ועד למערכות ההיגוי (והמילה "עד" בעצם אינה במקומה היות שבמכונית הזו יש עוד הרבה הרבה טכנולוגיה נוספת). 

קיקיץ, אולי אין ב-GTR מנוע וואנקל אבל מבחינה טיפולית היא לא יותר קלה לאחזקה - כנראה שההיפך.

למרות הנאמר, אם היו מציעים לי GTR לכמה ימים כנראה שלא הייתי מסרב. :wink:

פורסם

יוזמה מבורכת.

העיקר שיהיו לנו כמה שיותר בחירות לעשות.

אולי כחדשה היא יקרה לרובינו, אבל בתור משומשת בת 5 היא כבר מאוד רלוונטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עמוס טכנולוגיה? אנחנו ב2010, נמכרות מכוניות עם רדאר ומערכות ראיית לילה כאילו מדובר בבלמי דיסק ל4 הגלגלים.

הם יסתדרו, גם ככה אף מוסך לא פותח את המחשב במאזדה למשל ומלחים בחזרה קונקטורים שהתנתקו ופיזית "מתקן" את המחשב, אלא מחליף מה שצריך וזהו. אותו דבר גם כאן.

הוא דורש תוכנת מחשב, מקסימום קונקטור מיוחד למחשב..

יש 2 אפשרויות, או שאין לך צל צילו של מושג על מה אתה מדבר במכונאות/אלק' רכב, או שהפעם האחרונה שהיה לך מושג, זה היה בטכנולוגיה של פיאט פונטו.

GTR מגיע למוסך מרכזי בארץ, אתה חושב שאם היא תופיע ברשימת הרכבים במחשב ויש לך את הקונקטור המתאים,אז זהוא, ניתן לטפל בה? :loco::roflmao::roflmao::roflmao::screwy:

זה בערך כמו לשלוח אותך למשפט ברוסיה ואתה צריך להגן על הנאשם בלי לדעת רוסית אבל נתנו לך מילון עברי-רוסי.

זוכר את הנאום של עמיר פרץ באנגלית? ככה ה GTR שלך תטופל ותיסע :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כסף פותר הכל.

אבל עדיין יהיה מצחיק לראות מישו שהיה לו 106 והתקין עליה בלמים של ברלינגו, ינסה להתקין קליפרים של טרנו על GTR :lol:

פורסם

בגירה- ואו, כמה שאין לך מושג, כמה שטויות במלל אחד.

מרצדס S65 מגיעה למוסך, אני ממש רואה את המוסכניק מתחיל לתקן את הראדר ולעשות לה ראש מנוע. כל החלקים מודולריים. plug and play. מוציא ישן, מכניס חדש, ככה זה במכוניות היקרות עד יקרות מאוד(המחיר של החלקים זה כבר סיפור אחר. יש אחריות\ביטוח) מכונאות "קלאסית" במובן של פעם לא עושים ברכבים כאלה.

מישהו הזכיר דלק. לידיעתך, בארה"ב הדלק ה"משובח" הוא 92 אוקטן.

הדלק שלנו באיכות טובה.

עשיתם מהGTR משהו שמימי ובלתי נתפס, סך הכל עוד רכב עמוס טכנולוגיה, לא יותר ממרצדס\בימר\אודי (מהסדרות הגבוהות) סדרתית.

בכל מקרה, מטרת השרשור לא הייתה דיון במה יש לעשות עם זה בארץ וברמת המוסכים. אלא להעלות את האפשרות שעל פי התקנות, לאחר הרפורמה, הGTR תהייה כאן, במחיר של הרבה מכוניות אחרות על הכביש.

פורסם

להזכירך בארה"ב הדלק איכותי יותר,התחרות שם בין חברות דלק גבוהה יותר.

להזכירך גם שדלק 91 של ארה"ב זהה ל95 שלנו.

אגב,למרצדס יש מנועים מגוונים,במגוון רכבים,והמון חלקים משותפים.

קשה לי למצוא ניסאן כלשהיא שנמכרת בארץ,וחולקת חלקים מסויימים עם GTR .

פורסם

אתה לא מצליח להבין (כנראה בגלל שאתה באמת לא מכונאי/ אלק' רכב) שמרצדס מייבאת את הדגם הזה, יש להם מכונאים שעשו השתלמות על הדגם הזה, יש להם ידע טכני עליו ועל צורת הפעולה של מערכותיו.

אם נמשיך עם הדוגמא שנתת, נכון, לא מתקנים רדאר אבל המכונאי הממונה על הדגם יודע איפה הוא ממוקם, איזה אביזרים מסביב צריך לפרק ואיך, מה סדר הפירוק שלו, איזה קונקטורים כן לנתק, איזה לא לנתק, מה אסור לעשות וכו' (שלא לדבר על כלים יעודיים לדגמים מסוימים).

יש לו גם רשימת "בעיות אפשריות" שיכולות לגרום לתקלה הזאת (שלא ירכיב רדאר חדש וגם הוא מיד ישרף).

תיכנס עם GTR לניסאן עם רדאר לא תקין (סתם דוגמא, אני לא יודע אפילו אם יש לה) ואף אחד בכלל לא יבין על מה אתה מדבר, בטח שלא ידע איפה הוא ממוקם, איך מפרקים אותו נכון ומאיפה מביאים (ומתי) חלק חדש.

היו לי הרבה רכבים בעברי שהתגאו בתואר "יחידי בארץ" (או "בודדים בארץ"), עם אף אחד מהם זה לא היה ירח דבש מענג (מקטע של תקלות ויכולת ההתמודדות איתן בארץ).

בקשר לזה שברכבים האלה לא מבצעים מכונאות קלאסית : :screwy::roflmao::roflmao::roflmao::loco:

לפאר תעשיית הרכב הגרמני שאתה כ"כ אוהב להשתחוות בפניה לא עושים טיפולי טיימינג? לא מתקלקלות משאבות מים? אין כשל של סנסורים?

שאני אבין, כל האוטו" פלאג אנד פליי"?

מי המכונאים שם? טכנאים של נינטנדו?

פורסם

אז הם ילמדו.

היום אתה יכול ללמוד איך לבנות מסוק על פי תוכניה מהאינטרנט (טוב, בערך) אז ללמוד איזה מ4 הקונקטורים לנתק לא תהיה בעיה.

אם זה נראה לך מסובך אז כנראה שצריך ללמדך דבר או שניים.

נכון, כל האוטו פלאג אנד פליי. גם משאבות- מוציא ישן מכניס חדש.

אני לא יודע אילו מכוניות אתה לוקח למוסך אבל מוסך כיום מתנהל כך- חיבור למחשב (קונקטור מתאים) סריקת תקלות, החלפת החלק התקול.

האמת שטיימינג זה בערך הכי קרוב למכונאות קלאסית שמגיעים היום. אף אחד לא דופק פטישים, לא מחליפים גלגלי שיניים (במכוניות חדשות).

האמת שכן, חוץ מבמחלקת פחחות המוסכניקים היום הם יותר שחקני נינטנדו מאשר מכונאים.

פורסם

חבל שאתה לא מבין שאין שום קשר בין המציאות לבין מה שאתה מתאר.

לא שמה שאתה מתאר לא נכון, הוא פשוט תמצית של מה שאתה רואה ב 5 דקות שאתה מכניס את הרכב למוסך ולא תמצית של ההוויה היום יומית במוסך (ולא משנה אם מרצדס או פיאט).

אני אסיים מבחינתי את הדיון הבילתי פורה הזה.

פורסם

ביפן ל GTR יש הגבלה למהירות סופית ומתי שנכנסים למסלול מרוץ אין הגבלה.

משחק של ה GPS.

אם מביאים GTR מוגבלת מיפן לארץ....

אין לכם מספיק כבוד למכוניות יפניות.

אין גרמניה עם כלכך הרבה צעצועים כמו שיש ל GTR.

הבעיה שזה אוטו מכוער.

אייל

• תוכן חדש...