Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דור הבא (שלישי) של אוקטביה, כנראה ב-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמצו לעצמכם מנהג חיובי לחיים: לעולם אל תאמינו לאילוסטרציות והדמיות מחשב שמגזיני רכב מפורסמים. זה בזבוז זמן. לא מאמינים לי? הכנסו ל-Autoexpress.co.uk המבצע עריכות כאלה באופן קבוע, ותראו כמה שונים הדגמים ה"אמיתיים" מהעריכות שלהם, שלא לדבר על מכוניות רבות שהם "חזו" וכלל לא הגיעו לייצור.

בשלב הזה המכונית עדיין רחוקה מיצור. סביר להניח שאם כבר מסתובבות מכוניות מבחן בכבישים, הן עדיין אינן מוגמרות ומוגנות היטב מעיני הצלמים.

פורסם

אולי אני משוחד אבל אני אוהב את העיצוב של האוקטביה הנוכחית:)

בכל מקרה רואים שהיא גדלה, מקדימה כאילו אחות קטנה לסופרב ומאחורה פשוט העתק של וולוו.

פורסם

לדעתי העיצוב החדש הוא שילוב מצויין של הדור הישן והחדש ולוקח את הטוב משני העיצובים.

ואגב, חישוקי 18'' הופכים כל רכב כמעט לקרבי ואגרסיבי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האוקטביה והפביה אמורות לקבל עיצוב דומה לשל הסופרב.

מקווה מאוד שאכן כך תראה האוקטביה MK3 - הרבה יותר מכובד ומרשים מהנוכחית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אגב, לא יודע אם שמתם לב, אבל רשום שם שאוקטביה תקבל בדור הבא את המנוע עם 270 כ"ס של גולף R.

נשמע לכם הגיוני? זה יכול להיות חתיכת זאב בעור כבש :lol:

פורסם

על איזה טכנולוגיה של תא המטען של הסופרב מדובר בדיוק?

אגב, האוקטביה תמיד הייתה לטעמי רכב עם עיצוב ספורט אלגנט כזה, אני באמת נהנה לראות את הרכב הזה על הכביש, חבל שאין כאלה במחיר שפוי בליסינג :-(

Polo 2012

פורסם

אפשר לפתוח את תא המטען כמו בסדאן: 1116389.jpeg

במקרה וצריכים, ניתן להרים גם את השמשה כמו ברכב 5 דלתות:

1116391.jpeg

• תוכן חדש...