Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת הברקסים של הפריוס תקולה גם היא?

Az
שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תציצו בזה-

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1639862

"כשל אפשרי במערכת הבלימה הנובע מהכלאת מערכת בלימה רגרנטיבית (אוגרות אנרגיה) לבין מערך חיכוך פשוט ובסיסי שמאט את המכונית."

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

frankly my Dear, i dont give a damn!!!

טויוטה חולה בדיוק באותה מחלה שכל יצרני הרכב האמריקאים חולים בה, זה רק בא בעיתוי קצת יותר מאוחר.

לא סתם נשיא טויוטה אמר לפני חודשיים שהם על הסף לההפך ללא רלוונטים עד להעלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא זוכר כמה וכמה בעלי פריוס שהתלוננו על בלימה בעייתית כבר לפני כמה שנים, והיבואן צחק להם בפרצוף.

אבל איך אומר הישראלי המצוי?

אולי עכשיו ירד המחיר וגם אני אוכל לקנות טויוטה..:brickwall::brickwall::drinking:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמצחיק, ולא מתואר רק כאן בת'רד הזה, זה שאנשים מחכים שבגלל הבעיתיות ברכב, המחירון והמחירים ירדו, כך שיוכלו לקנות את הרכב בזול. לא מפריע להם שהוא פגום, בעל שם רע, בלי בלמים ויכולת תאוצה בלתי נשלטת.

הקוד של העדר מוטבע חזק ועמוק! מדי.

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמצחיק, ולא מתואר רק כאן בת'רד הזה, זה שאנשים מחכים שבגלל הבעיתיות ברכב, המחירון והמחירים ירדו, כך שיוכלו לקנות את הרכב בזול. לא מפריע להם שהוא פגום, בעל שם רע, בלי בלמים ויכולת תאוצה בלתי נשלטת.

הקוד של העדר מוטבע חזק ועמוק! מדי.

זה עובד שנים על רכבים אירופאים. לא שמעתי אותך מתלונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עובד שנים על רכבים אירופאים. לא שמעתי אותך מתלונן.

אם תראה לי יצרן אירופאי אחד שההגה שלו נפל, דוושת הגז שלו נתקעה, המנוע שלו מת אחרי 80K ובנוסף הוא גם הצליח להרוג משפחה שלמה ועוד להסתבך ולשקר ולנסות להעלים את הבעיה, אני מאד אתרשם.

וכל זה קורה בקשת של דגמים ובמליוני מכוניות.

אגב, מישהו קרא את הספר "חוב של כבוד" של טום קלנסי?

מתואר שם בצורה מדויקת אחת לאחת איך חברת מכוניות יפנית מצליחה גורמת בגלל רשלנות למוות של משפחת שוטר בתאונה ואיך זה גורם להתדרדרות ביחסים בין יפן לארה"ב עד לכמעט פרוץ מלחמה.

מדהים.

אגב למכונית קראו קרסטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי, רכב יפני זה סה"כ אופציה לקניה,אף אחד לא אמר אם זה טוב או לא,את המסקנות אנחנו מפיקים לבד בד"כ מניסיון חיים.

יש עוד כמה אופציות :אתה יכול לקנות רכב אירופאי ולתקן בעיות חשמל וחיישנים מכיסך הפרטי אחריי שהיבואן צ'מפיון או קרסו או כל יבואן גרוע אחר יתרשל מאחריות,שם לא תתקע לך דוושת הגז ,שם ילכו לך משאבות דלק ומים, חיישני חשמל, גירים ושלל בעיות מחשב המנוע ...כגון כיבוי הרכב בפתאומיות תוך כדיי נסיעה,או בעת פניה לכיוון מסויים ועוד שלל בעיות כאלה ואחרות שבאמת מעניין מאיפו הקריצו אותם בכלל.

זו גם אופציה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב מוחלט בהחלט של הבעיות שציינת נובעות מהתקנות לקויות של מתקינים חאפרים ישראלים.

מה לעשות כשהחאפר הממוצע צריך להתקין דיבורית? קודחים לתוך הדש, לא משנה מה יש שם, דוקרים צמת חוטים, לא משנה למה היא שיכת וזהו.

ומאחר שלרוב הרכב האירופאי מאובזר ביותר קישקושים וצעצועים מרכב יפני מקביל, (שם כנראה דוגלים בשיטה של כמה שפחות, ככה פחות בעיות) הצרות יותר מורגשות.

אבל אתה צודק. אני תמיד מעדיף לשרוף איזה חיישן וללכת למוסך מאשר לההרג בגלל שההגה או דוושת הגז שלי קיבלו חופשת חג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...