Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב רב

מה זה גנון? מישהו יודע במה מדובר?

בסך הכל עידכון תוכנה למערכת ה ABS

מצוטט ממייל שקיבלתי היום מטויוטה אירופה

Toyota Motor Europe today announced it would recall 52,903 units of its third generation Toyota Prius in Europe in order to carry out a modification to the software used to manage the vehicle’s Anti Lock Brake System (ABS)

זה כל הסיפור עשינו את אותה פעולה לשברולט ויואנט ב 2004, בוצע עדכון תוכנת כריות אויר לאופל וקטרה C, בוצע עדכון תוכנה לשברולט אפלנדר, הוחלפו עשרות אלפים של מיסבי סבבת הגה לקאוולירים בני עשר שנים ויותר כתוצאה מהחלטה יזומה של GM

החליפו בשברולט אוויאו את כל תיבת הפיוזים, ואת צנרת הדלק, בגלל חשד לתקלה

מה קרה מלחמה? זה קורה אצל כל היצרנים מגלים שיש חשד למשהו לא תקין ומתקנים.

שאו ברכה

זה אולי סה"כ עידכון בתוכנת ה ABS , בשטח דווח רק ביפן על 6 תאונות עם נפגעים עקב כשל של הבלמים אשר לא ביצעו את פעולתם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברות מייצרות מיליוני רכיבים בפס יצור המוני בסין. באופן וודאי יש רכבים עם חלקים פגומים ביחס מסויים. זה יכול להיות ברקסים, כריות אוויר או כל דבר אחר. פיאט לפני מספר חודשים הכריזו על ריקול לגרנדה פונטו בעקבות חלק מסויים בהגה שיכול לגרום לקושי בהיגוי. עצם העובדה שהיה ריקול כזה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3817554,00.html) והקיף כ-500 אלף מכוניות אומר שזו תקלה שהופיע בתדירות גבוהה וגרמה לתאונות בארץ ובאירופה. הדוושה הפגומה של טויוטה גם כן הופיע בתדירות גבוהה וזכתה לחשיפה תקשורתית כי אחרי הכל מדובר ביצרנית הגדולה בעולם. יצרניות אחרות לא מכריזות על ריקול כי תקלה מסויימת מופיעה בתדירות נמוכה ולא מצדיקה ריקול שיפגע במוניטין החברה ויגרום להוצא כספית גדולה. אבל לחשוב שיצרניות אחרות לא מסתירות תקלות מסכנות חיים זה פשוט להיתקע בעולם פנטזיה בלי כרטיס חזור.

הכל טוב ויפה ועם כל זה אין בכך מענה סביר לבקשתי להבאת דוגמה לתקלה מסכנת חיים שמוסתרת ע"י יצרן אירופי לקיומה אתה טוען. ההיקש שלך, בכל הכבוד חסר הגיון אלמנטרי, אבל נראה לי שאפשר לעזוב את הענין. מה שעדיין נשאר בגדר חידה מבחינתי היא פישרה של המלחמה הקטנה שאתה מנהל כאן, די בגבורה יש לומר, על תדמיתה המעט חבוטה של טויוטה, אתה בעל ענין שם ? אולי אתה מרגיש צורך לשמור על ערכה של מכוניתך, בהנחה שיש לך כזו, פשוט לא ברור.

פורסם

פיריוס זה הרכב הכי נמכר ביפן!

שטיוחן,דוושה, שאלה יהיו הצרות של כל היצרנים.....

לפי דעתי,הם יתקנו את הריקול הזה,יעדכנו תוכנה , יחמירו עם בקרת האיכות והכל ובזה יסתיים הסיפור.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

צרות של דוושה תאחל לעצמך, לא לכולם בבקשה.

אתה כנראה בדיוק מאותם האנשים שיעדיפו לסכן את החיים של המשפחה שלהם ויקנו רכב פחות בטיחותי במקום, חס וחלילה, לבקר במוסך כמה פעמים יותר.

emotion of motion

פורסם

לב,

אני עוקב אחר התגובות שלך בכל הקשור לטויוטה ובאמת לא מבין אותך (אלא אם אתה בעל עניין בטויוטה או בעלים של מכונית מתוצרתה).

טויוטה נמצאת בשנים האחרונות בסוג של "צניחה חופשית" מבחינת ערך המותג,הם פיתחו לעצמם מוניטין של מנועים שמתפגרים טרם זמנם,תיבות הילוכים (רובוטיות) מעצבנות,ולאחרונה נוספו לרשימה המכובדת הזאת הדוושה הסוררת ושות'.

יכול לומר לך שלפני כמעט שנה כשאבא שלי רצה לקנות רכב חדש לקחתי אותו כמעט לכל אולם תצוגה אפשרי מהתוצרת היפנית קוריאנית (היינו במאזדה,הונדה,ניסן,יונדאי,קיא).

אני כותב כמעט בכל אולם תצוגה אפשרי מהסיבה שפשוט מנעתי ממנו להגיע לאולם התצוגה של טויוטה,שלא חס וחלילה הוא יידלק לי דווקא על איזו קורולה.

טויוטה,לפחות בשנתיים-3 שנים אחרונות מצטייר אצלי כמותג שצריך לברוח ממנו כמו מאש.

ראבק,העדפתי שאבא שלי יקנה קיא סיד על פני קורולה,זה אומר דרשני.

אגב, למען הסר ספק, אם זה היה תלוי בי,אבא שלי לא היה קונה יפנית או קוראנית,הוא היה קונה גרמני או צרפתי,מהסיבה המאוד פשוטה,הן פשוט יותר מפנקות בהשוואה לחלק מהיפניות.

אני חושב שכיום, הצרפתיות\גרמניות (למרות שחובבי הגרמניות ההדוקים כאן לא יאהבו את ההשוואה) מתעלות מעל היפניות,למרות הסטיגמה של האמינות הפחותה.

יתרה מכך,אני אישית הייתי מעדיף לקחת אירופאית עם+5 ביקורים אקסטרא במוסך בשנה על פני רוב היפניות נטולות הביקורים.

פשוט כי יש להן ערך מוסף גבוה יותר (בדמות "יציאה מהמסגרת",בטיחות מצויינת,נוחות,איבזור וכו').

אבא שלי אגב,בחר בסופו של דבר בהונדה סיוויק,לטעמי לפחות בחירה מצויינת והכי טובה שיכל לעשות מהיצע היפניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...