Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תראה לי יצרן אירופאי אחד שההגה שלו נפל, דוושת הגז שלו נתקעה, המנוע שלו מת אחרי 80K ובנוסף הוא גם הצליח להרוג משפחה שלמה ועוד להסתבך ולשקר ולנסות להעלים את הבעיה, אני מאד אתרשם.

וכל זה קורה בקשת של דגמים ובמליוני מכוניות.

אגב, מישהו קרא את הספר "חוב של כבוד" של טום קלנסי?

מתואר שם בצורה מדויקת אחת לאחת איך חברת מכוניות יפנית מצליחה גורמת בגלל רשלנות למוות של משפחת שוטר בתאונה ואיך זה גורם להתדרדרות ביחסים בין יפן לארה"ב עד לכמעט פרוץ מלחמה.

מדהים.

אגב למכונית קראו קרסטה.

אירופאים המציאו את הפתגם Fix It Again Tony, לא ישראלים. אירופאים מדרגים את המכוניות שלהם בתחתית טבלת האמינות. צרפתיות ואיטלקיות נחשבות לגרוטאות גם באירופה. רכב אירופאי הרבה יותר זול בהשוואה ליפני ומהסיבה הזאת אירופאים מעדיפים לרכוש את התוצרת שלהם במחיר נמוך ולהחזיק ברכב בתקופת האחריות. ברגע שמתחיל להתפרק מעיפים אותו לכל הרוחות ורוכשים רכב אירופאי חדש עם אחריות. לכל חברה יש שלדים בארון. אם אתה חושב שיצרניות אירופאיות לא מסתירות תקלות חמורות מסכנות חיים נתקעת בעולם פנטזיה בלי כרטיס חזור. כל האנשים ש"פתאום" הרכב הפסיק לבלום מושפעים מהיסטריה תקשורתית בדיוק כמו במקרה של שפעת החזירים שכל שיעול גרם להיסטריה ובהלה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי כוונה להציג עוד הפעם עשרות טבלאות אמינות מאירופה. תעשה חיפוש בגוגל. בנוגע למחירים תבחר רכב יפני, חפש את המקביל האירופאי שלו ותראה את הפערים במחיר. גם אני בתור אירופאי הייתי רוכש רכב אירופאי. אבל בתור ישראלי לא הייתי יורק לכיון של אירופאי אלא אם היה פער משמעותי במחיר. למה לי אם באותו המחיר אני יכול לקנות רכב הרבה יותר אמין, איכותי ושומר ערך.

פורסם

אז הדברים החשובים היחידים באוטו הם אמינות ושמירת ערך?

נניח שאתה צודק, אז מה אתה עושה בפורום רכב ? לך לפורום רואי חשבון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עם כזאת חוכמה צרופה המגובה בנתונים אין בכלל אפשרות להתווכח.

אייל, עם מי אתה מתווכח ? , עם ילד עיוור למציאות בשטח ?

מספר לי על טבלאות אמינות אשר מתברר בריקול אחד שהטבלאות הללו לא שוות את הניר עליהם הם מודפסות ?

2 חברות בעולם הרכב ניסו להתנער ולהסתיר תקלות שגרמו לתאונות, מיצובישי וטויוטה , זו המציאות.

אני כבר לא מגיב לבחור הזה, אין לו מושג מה הוא מדבר, שימשיך לקנות את הקורולה האמינה שלו, אני מקווה שהיא לא תכניס אותו לתעלה בקרוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצד שני, האם מישהו עדיין זוכר את ההיסטריה סביב מאזדה 3 ותקלת החיווט המסוכנת, בעשרות אלפי מכוניות מתוצרתה?

היו אז רבים, שהספידו את מאזדה, וטענו כי בתוך זמן קצר יעבור עליה הקלח, עד לשקיעתה הסופית לנצח.

והנה לא חלפו ירחים רבים, והכל נשכח כאילו לא היו דברים מעולם, מאזדה (האמינה פחות מטויוטה) התאוששה מהר, והיום נדמה, שהמצב שלה מעולם לא היה טוב יותר.

אז ניתן אולי להמר, שזה גם מה שיקרה לטויוטה, ועד סוף השנה נחזה שוב בהשכחה מכוונת (מטעם היצרן והמשווקים) של הפרשיות, או אז תעמוד שוב יציבה ואיתנה מאי פעם.

האם זו הזיה פרועה?

קישור לכתבה בנושא

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/698/259.html

פורסם
אייל, עם מי אתה מתווכח ? , עם ילד עיוור למציאות בשטח ?

מספר לי על טבלאות אמינות אשר מתברר בריקול אחד שהטבלאות הללו לא שוות את הניר עליהם הם מודפסות ?

2 חברות בעולם הרכב ניסו להתנער ולהסתיר תקלות שגרמו לתאונות, מיצובישי וטויוטה , זו המציאות.

אני כבר לא מגיב לבחור הזה, אין לו מושג מה הוא מדבר, שימשיך לקנות את הקורולה האמינה שלו, אני מקווה שהיא לא תכניס אותו לתעלה בקרוב.

בוא נגיד ככה שיש יותר סיכוי שתמצא את עצמך במוסך עם הרנו.

פורסם
מצד שני, האם מישהו עדיין זוכר את ההיסטריה סביב מאזדה 3 ותקלת החיווט המסוכנת, בעשרות אלפי מכוניות מתוצרתה?

היו אז רבים, שהספידו את מאזדה, וטענו כי בתוך זמן קצר יעבור עליה הקלח, עד לשקיעתה הסופית לנצח.

והנה לא חלפו ירחים רבים, והכל נשכח כאילו לא היו דברים מעולם, מאזדה (האמינה פחות מטויוטה) התאוששה מהר, והיום נדמה, שהמצב שלה מעולם לא היה טוב יותר.

אז ניתן אולי להמר, שזה גם מה שיקרה לטויוטה, ועד סוף השנה נחזה שוב בהשכחה מכוונת (מטעם היצרן והמשווקים) של הפרשיות, או אז תעמוד שוב יציבה ואיתנה מאי פעם.

האם זו הזיה פרועה?

קישור לכתבה בנושא

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/698/259.html

ההבדל הוא שבמאזדה התגלתה תקלה שעלולה לקרות ולהשבית את הרכב.

בטויוטה היו תקלות שהשביתו אנשים.

emotion of motion

פורסם
אירופאים המציאו את הפתגם Fix It Again Tony, לא ישראלים. אירופאים מדרגים את המכוניות שלהם בתחתית טבלת האמינות. צרפתיות ואיטלקיות נחשבות לגרוטאות גם באירופה. רכב אירופאי הרבה יותר זול בהשוואה ליפני ומהסיבה הזאת אירופאים מעדיפים לרכוש את התוצרת שלהם במחיר נמוך ולהחזיק ברכב בתקופת האחריות. ברגע שמתחיל להתפרק מעיפים אותו לכל הרוחות ורוכשים רכב אירופאי חדש עם אחריות. לכל חברה יש שלדים בארון. אם אתה חושב שיצרניות אירופאיות לא מסתירות תקלות חמורות מסכנות חיים נתקעת בעולם פנטזיה בלי כרטיס חזור. כל האנשים ש"פתאום" הרכב הפסיק לבלום מושפעים מהיסטריה תקשורתית בדיוק כמו במקרה של שפעת החזירים שכל שיעול גרם להיסטריה ובהלה.

אין לי ענין להתווכח עם טענותיך, אלא שנקודה אחת חוזרת אצלך כאן, כמו גם בשירשור קודם ולי היא מעט צורמת והענין הוא "הסתרת התקלות מסכנות החיים של היצרנים האירופים", כדבריך. אני משוכנע שאמירה כזו שהיא חמורה למדי נובעת מידע כל שהוא, בין לגבי מצב נוכחי, בין שהמדובר על תופעות מהעבר. לכן אנא הנח את דעתי והבא דוגמה אחת לפחות להכרזה הזו שלך. תודה.

פורסם
בוא נגיד ככה שיש יותר סיכוי שתמצא את עצמך במוסך עם הרנו.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3391317,00.html

אני מעדיף להיות במוסך מאשר מעורב בתאונת דרכים.

בניגוד לך אני עם רנו כבר 6 שנים , ביקור לא מתוכנן אחד עקב מדחס מזגן, לאחר קרוב ל 250K ק"מ זה הרבה יותר ממכובד.

אז עשה טובה, תמשיך לקרוא סקרי אמינות, אני מאמין לאמינות שאני חווה ברכבי כל יום בפועל.

פורסם
אין לי ענין להתווכח עם טענותיך, אלא שנקודה אחת חוזרת אצלך כאן, כמו גם בשירשור קודם ולי היא מעט צורמת והענין הוא "הסתרת התקלות מסכנות החיים של היצרנים האירופים", כדבריך. אני משוכנע שאמירה כזו שהיא חמורה למדי נובעת מידע כל שהוא, בין לגבי מצב נוכחי, בין שהמדובר על תופעות מהעבר. לכן אנא הנח את דעתי והבא דוגמה אחת לפחות להכרזה הזו שלך. תודה.

חברות מייצרות מיליוני רכיבים בפס יצור המוני בסין. באופן וודאי יש רכבים עם חלקים פגומים ביחס מסויים. זה יכול להיות ברקסים, כריות אוויר או כל דבר אחר. פיאט לפני מספר חודשים הכריזו על ריקול לגרנדה פונטו בעקבות חלק מסויים בהגה שיכול לגרום לקושי בהיגוי. עצם העובדה שהיה ריקול כזה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3817554,00.html) והקיף כ-500 אלף מכוניות אומר שזו תקלה שהופיע בתדירות גבוהה וגרמה לתאונות בארץ ובאירופה. הדוושה הפגומה של טויוטה גם כן הופיע בתדירות גבוהה וזכתה לחשיפה תקשורתית כי אחרי הכל מדובר ביצרנית הגדולה בעולם. יצרניות אחרות לא מכריזות על ריקול כי תקלה מסויימת מופיעה בתדירות נמוכה ולא מצדיקה ריקול שיפגע במוניטין החברה ויגרום להוצא כספית גדולה. אבל לחשוב שיצרניות אחרות לא מסתירות תקלות מסכנות חיים זה פשוט להיתקע בעולם פנטזיה בלי כרטיס חזור.

פורסם

די דומה לעולם הדימיוני בו אתה חי.

גם 8.7 מליון רכבים אשר חוזרים בריקול לא יוציאו אותך מהבועה.

פורסם

ערב רב

מה זה גנון? מישהו יודע במה מדובר?

בסך הכל עידכון תוכנה למערכת ה ABS

מצוטט ממייל שקיבלתי היום מטויוטה אירופה

Toyota Motor Europe today announced it would recall 52,903 units of its third generation Toyota Prius in Europe in order to carry out a modification to the software used to manage the vehicle’s Anti Lock Brake System (ABS)

זה כל הסיפור עשינו את אותה פעולה לשברולט ויואנט ב 2004, בוצע עדכון תוכנת כריות אויר לאופל וקטרה C, בוצע עדכון תוכנה לשברולט אפלנדר, הוחלפו עשרות אלפים של מיסבי סבבת הגה לקאוולירים בני עשר שנים ויותר כתוצאה מהחלטה יזומה של GM

החליפו בשברולט אוויאו את כל תיבת הפיוזים, ואת צנרת הדלק, בגלל חשד לתקלה

מה קרה מלחמה? זה קורה אצל כל היצרנים מגלים שיש חשד למשהו לא תקין ומתקנים.

שאו ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...