Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - נחשפה האודי A8 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואודי ממש לא "התחילו עם החרא הזה". BMW יצאו כבר לפני 10 שנים עם האנג'ל אייז בE39, בשנים שאף אחד לא ידע מה זה לדים ואודי היו עסוקים בלחסוך עוד כסף כיס על ידי השתלת ה1.8 טורבו של הגולף באודי A6 ולנסות להעמיד אותה מול סדרה 5 ו E CLASS.

התכוונתי לLED, לא לאנג'ל אייז.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואיך נראה לך בדיוק שאנג'ל אייז מבצעים את קסמם? (רמז, טכנולוגית לד).

הם גם המציאו את הגלגל הראשון ומשם זה התגלגל לכולם..

פורסם

עקב גילך הצעיר, אלמד אותך כיצד מתווכחים באופן יעיל על עובדה שאתה לא יודע אם היא נכונה-

במקום לזרוק הערות של ילד בן 19, האר את עיני איזו חברה החלה להשתמש בלדים באופן רחב ברכביה הסדרתיים ואז באמת תוכל "לנצח בויכוח".

פורסם

הרכב פשוט מדהים,הרבה יותר מרשים מהב.מ.ו-7 המכוערת והמרצדס המתיישנת,חכו למבחנים השוואתיים,ושה s8 תצא לאור!.

פורסם

לדעתי S-Class שמה את שתיהן בכיס הקטן.

הבעיה היא שהיא מיועדת לאוכלוסיה יותר מבוגרת.

האודי צעירה יותר והBMW איפשהו באמצע.

פורסם

עם הצלחה לא מתווכחים, אודי יצרו לעצמם קו מובחן עיצובי , ואני בהחלט אוהב את התוצאה.

אודי גם בגרמניה כובשת שווקים , צעירים בגרמניה נוטים היום לרכוש אודי, התדמית הצעירה והרעננה של הותג עושה את שלה.

אני חושב שעם כל הכבוד ל BMW במיוחד תחת הנהגתו של באנגל לא עשתה עבודה מי יודע מה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני חושב שעל רכבים בכלל, ובסגמנט כזה בפרט צריך לחוות דעה רק אחרי שראית את הרכב במציאות ועדיף ליד מתחרים לקטגוריה

בתמונות אפשר לראות שהיא ארוכה מסדרה 7 ? (רמז, לא)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מבחינה עיצובית נטו, האודי 80 של 87' היתה המוצלחת בכל דורות אודי, וגם כיום, 22 שנה לאחר הצגתה, היא נראית רעננה ומודרנית.

החט שמקשר בין עיצובי אודי נולד עוד ב 83' עם ה 100 שנראתה עתידנית ונאה כאחד, למרות שסבלה מלא מעט בעיות עקב עיצובה החדשני - שטח שמשות ענקי שגרם לאפקט החממה ובסיס גלגלים קצר יחסית עקב סרחי עודף ארוכים.

האודי A8, מיום הצגתה, ניתפסה כמכונית שכמעט ו "נגעה" במרצדס וב.מ.וו, אבל לא ממש הגיעה אליהן, למרות שהדור הראשון שלה הציג מרכב אלומיניום, מנועים חזקים ואופצייה להנעה כפולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני חושב שצריך לראות את הרכב הזה במציאות ורק אז לחוות דעה. אני חושב שבמציאות הוא יראה יותר מרשים.

אחרי שישבתי בסדרה 7 החדשה (750I), ממש לא התרשמתי. אין מה להשוות אודי ל-BMW, האודי 2 רמות מעל ללא ספק.

S-CLASS בליגה משל עצמה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מבחינה עיצובית נטו, האודי 80 של 87' היתה המוצלחת בכל דורות אודי, וגם כיום, 22 שנה לאחר הצגתה, היא נראית רעננה ומודרנית..

יפה אמרת :)

ולZ3.0M, זה שב.מ.וו הכניסה לE34 אנג'ל אייז לא הופך את חיקויי-היונדאי שהיא מייצרת היום לבעלות אופי.

למעט כמה החלקות מקריות של רכבים עם רמיזה למסורת הבווארית - הב.מ.וו של היום לא נראית שממשיכות קו אלא יותר כמו מכוניות של יצרן שהלך לאיבוד.

ההערה שלי היתה שכמו האיינג'ל אייז למכוניות שנות התשעים - ככה פס הלדים הזול למכוניות של 2010...

שים לב מה קורה בסגמנט הפרמיום:

מרק. משתלטת על נישת המכוניות לנהג

אאודי תופסת תאוצה בנישת הרכבים של מי שרוצים להיות

לקסוס ואקורה סוגרות פערים במהירות מטורפת

וב.מ.וו מאבדת את הרלוונטיות אז הם הולכים ומוציאים מכוניות-ספינות מגוכחות לשוק האמריקאי [X5, X6 וה5GT המוזרה והגמלונית]

כמובן שלא הכל שחור ויש הבלחות של מקוריות והברקות שונות [סדרה 7 החדשה והמתוקנת, למשל] - אבל מספיק להעיף מבט בסדרה 5 החדשה כדי שתוכל להניח את האצבע ולומר - הנה פה הם הפכו להיות יונדאי חזקה מאוד.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מרצדס מכונית לנהג?!

איפה? מתי? למה? איך?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הרכב פשוט מדהים,הרבה יותר מרשים מהב.מ.ו-7 המכוערת והמרצדס המתיישנת,חכו למבחנים השוואתיים,ושה s8 תצא לאור!.

המרצדס בדיוק עברה מתיחת פנים וגם לדעתי היא המרשימה בקטגוריה.

emotion of motion

פורסם

הקו העיצובי של ב.מ.וו נולד בשנת 65' עם הצגת דגמי ה 1500\1600\1800 שכונו "הסדרה החדשה".

פריטי העיצוב האופיינים לכל דגמי ב.מ.וו כללו קורה אחורית בעלת צורה זהה (אם כי עובי משתנה) ומכסה מנוע שהיסתיים בזוית הפוכה.

הבעייה היתה שמבחינה אווירודינאמית פיגרו מכוניות ב.מ.וו אחרי אודי ומרצדס, מה שאילץ אותם לסטות מהקו המקורי שלהם, ולמעשה, מבחינה עיצובית נטו סידרה 3 של שנות ה 90' (E36) וסידרה 5 של 96' והילך היו הב.מ.וו הארונות ששמרו על הקו העיצובי המובחן.

סידרה 7 בעיצובו של כריס בנגל היתה מוזרה למדי, בלשון המעטה, וגם עיצוב סידרה 3 שנראה כמו מתיחת פנים אין סופית לא עשו טוב לחברה הבאוורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המרצדס בדיוק עברה מתיחת פנים וגם לדעתי היא המרשימה בקטגוריה.

המרצדס רכב מרשים מאד,תוך שנתיים וחצי היא יוחלף,האודי חדשני{גוף אלומיניום,המון טכנולוגיה} וצעיר יותר.

עוד יתרון לפחות בארץ,זה "איכות הרוכשים" של הa8 לעומת הב.מ.וו והמרצדס!.

• תוכן חדש...